Murer i Nord-Fron

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Siste registrerte jobber

Flislegging av bad og bod

2640VINSTRA

Skal flislegge gulv,ca 10m2 bad og 5m2 bod på hytte på Skåbu (Vinstra)

Peisinnsats i eldre peis/grue - hytte

2640VINSTRA

Vi ønsker å få satt inn en peisinnsats i en eldre peis/grue. Sommeren 2024 skiftes tak og pipe over tak. Mulig dette bør sees i sammenheng med peisinnsatsen, om det gir best resultat. Kun veitilgang sommerstid.

Støpe gulv

2642KVAM

Vi ønsker å få støpt gulv i nytt baderom på hytte på Kvam i Gudbrandsdalen. Gulvet er bygget opp med 20 cm isopor direkte på grunnen. Gulvet er 9 kvm. Støpen skal være 8 cm tykk, med armering og varmekabler. Oppstart snarest mulig.

Lage nytt pipeløp på tak på hytte

2640VINSTRA

Jeg har revet ned en peis og pipe på hytta - trenger å fikse gulv og nytt pipeløp og tette igjen det hullet etter gamle pipa.

Planlegging av utskifting av gammel og dårlig støttemur ca 40 m lengde

2640VINSTRA

Eksisterende støttemur av naturstein, nåværende høyde ca 1 m, ut mot offentlig veg bør skiftes ut. Jeg er foreløpig kun på tankestadiet og ønsker nå først og fremst konsultasjon og rådgivning, da det kan være hensiktsmessig også med noe supplerende planering og/eller andre tiltak for å få en helhetlig løsning. Totalentreprise som også inkluderer demontering og bortkjøring av eksisterende mur kan være aktuelt.

Trenger hjelp til å grave inn, støpe og sette opp garasje.

2640VINSTRA

Trenger anbud på å grave inn en garasjetomt i fremkråning. Støping av gulv, vegger og bjelkelag som tak. Sette opp et rå-anneks over støpen. Ca 10x8m Jeg ønsker et tilbud på hele jobben,byggesøknad, utgraving, av tomt, betong, og oppføring av anneks.