Trenger du en murer i Haugesund?

Trenger du en murer i Haugesund for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Haugesund konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en murer i Haugesund?

Trenger du en murer i Haugesund for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Haugesund konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Murer-jobber i Haugesund på Mittanbud

Fasaderehabilitering av murbygg

5523HAUGESUND

Vi har ett murbygg på 4 etasjer som har behov for fasaderehabilitering. Det er nødvendig med vask, fiksing av sprekker og sår i muren, puss, og maling. Den ene fasaden er mer værutsatt og nedslitt sammenlignet med de andre, men avhengig av pris ønsker vi selvsagt å fikse alle. Fint om vi kan få pris på begge deler.

Auke høgd på pipe

5538HAUGESUND

Eg har fått etterisolert og skifta tak. Pipa har difor vorte for låg etter krava. Eg treng difor å få murt denne noko høgare. Pipa er i teglstein frå 1958 og er ikkje fora.

Pussing av betongmur

5535HAUGESUND

Pussing av betongmur utv synlige sider ikke under terrasse. Ca 20 kvadratmeter.

Flislegging av yttertrapp

5535HAUGESUND

Det er 4 trinn i trappen + øverste nivå: - mål trinn 35-37 cm dype x 363 cm lang. - mål øverste sats: dyp 110 cm x 363. Ønsker pris på arbeid med flisleggig, inkl material ex. fliser.

Murpuss pipe

5531HAUGESUND

Pipe som jeg tror opprinnelig var teglstein. Lagt over fliser og malt før vi overtok leiligheten. Har forsøkt å pusse en gang selv, med middels resultat. Ønsker hjelp til å pusse pipe så den blir slett og med skarpe hjørner.

Murpuss rundt vinduer

5529HAUGESUND

Etter at vi byttet vinduer i mur garasjen vår, trengs det å pusses rund vinduene.

Siste evalueringer
Utbedring av grense mot nabo

Jobb utsatt pga vinter. Planene endret seg i løpet av vinteren. Jobb utsatt / endret

Mars 2023
J

Jan Erik om VIKSE MASKIN OG SERVICE AS

Haugesund
Kantstein langs plen

Kløyvane ble først brukt til å legge kanstein og belegningsstein langs plen. Etter fullført arbeid ble han satt til å legge skifer på et 75 m2 stort område. Gjennom hele prosessen har det vært god kommunikasjon fram og tilbake hvor han har tatt hensyn til våre ønsker, samt kommet med gode innspill på gode løsningsforslag. Han har vært god på pris og forsøkt å finne løsninger som har vært så rimelige som mulig for oss som kunde. Sluttproduktene har vi vært veldig fornøyd med og kan anbefale Kløyvane på det varmeste!

Feb. 2023
E

Eirik om Kløyvane AS

Haugesund
Oppussing mur

Utførte jobben til avtalt tid

Feb. 2023
I

Ivar om HAUGALAND BYGGSPESIALISTEN AS

Haugesund
* Fortsatt ledig: Montering av vedovn

Bra jobb utført

Des. 2022
L

Lars om HAUGALAND MUR OG FASADE AS

Haugesund
Støpe gulv i gammel kjeller

Ved støping av kjellergulv og slemming av innvendig kjellervegg,ble dette prosjektet en suksess.Meget bra og profesjonelt utført arbeid.Kan anbefales

Des. 2022
T

Tommy om STEINAR EIKESKOG

Skudeneshavn
Skifte fliser på trapp

Å flislegge ute om vinteren er en vanskelig jobb pga vær og vind. Vaktmesteren tok jobben, og gjorde det skikkelig. Hele tiden holdt de oss informert, og de jobba tilogmed helg for å ikke havne bakpå.. Resultatet ble perfekt, og til avtalt pris. Kan anbefale Vaktmesteren på det sterkeste😃

Des. 2022
M

Marius om VAKTMESTEREN. AS

Haugesund
Tette hull etter ovn

- God dialog - Stiller opp på kort varsel - Veldig løsningsorientert

Nov. 2022
T

Tor Olav om VAKTMESTEREN. AS

Haugesund
Meisle opp 2*2meter av kjellergulv for vann

Ryddig, effektiv og profesjonelt gjennomført

Nov. 2022
O

Olav om ALTIVENT T SANDBERG

Haugesund
Støbe gulv på vaskerum

Kjempe hyggelig. Veldig bra utført arbejde. Fornøyd med pris og kommunikation gennem jobben. Kan stærkt anbefales. Kommer til at bruke han igen

Sep. 2022
K

Kasper om MALERSERVICE IVANOV V/IVAN IVANOV

Haugesund
Oppgradere gårdsplass

Vi fikk gravd opp deler av hagen, fylt i masse, asfaltert gården og lagt skifer. Ryddig, ordentlig, godt arbeid og god kommunikasjon. Kan anbefales!

Sep. 2022
P

Pernille om VIKSE MASKIN OG SERVICE AS

Haugesund
Pusse murvegger innvendig klar for maling

Veldig flink håndverker som holder avtaler😄

Sep. 2022
D

David om RYSZARD JASINSKI SERVICE

Haugesund
Membran og flislegging av bad/bod

Valgte Faglig Flis til å flislegge bad og vaskerom + legge smøremembran. Super fornøyd med resultatet. God kvalitet over arbeidet, og god kommunikasjon hele veien gjennom. Anbefaler Faglig Flis på det sterkeste.

Sep. 2022
S

Simon Flatnes om FAGLIG FLIS V/ Kristoffer

Lillehammer