Trenger du en murer i Hægebostad?

Trenger du en murer i Hægebostad for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Hægebostad konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en murer i Hægebostad?

Trenger du en murer i Hægebostad for bygging eller restaurering av murhus eller betongarbeid? På Mittanbud vil dyktige murere i Hægebostad konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Enten du skal bygge et murhus eller pipe, er det lurt å engasjere en faglært murer. Mureren er en ekspert når det gjelder alt arbeid som involverer murstein eller mørtel, og kan også hjelpe deg med å støpe ny trapp til inngangspartiet, eller mure opp ny grunnmur. Før du setter i gang med byggingen er det alltid lurt å legge en plan. Uansett om prosjektet er stort eller lite, vil god planlegging bidra til bedre oversikt og kontroll, samtidig som du er bedre rustet til å håndtere uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Når planen er klar kan du invitere flere murere på befaring, slik at du kan finne den som passer best til ditt prosjekt. Sammen kan dere utarbeide en arbeidsplan som inkluderer estimert tidsbruk og kostnader for prosjektet. Muring krever presisjon og en stødig hånd, og med et faglært håndverker kan du være trygg på at jobben er i gode hender. Mureren har inngående kunnskap om blant annet riktig blandingsforhold for mørtel, korrekt konstruksjon og nivellering. En faglært murer vil gjennomføre arbeidet med en høy grad av presisjon og kvalitet.
Murer-jobber i Hægebostad på Mittanbud

Rehabilitere teglsteinspipe på hytte med foringsrør, samt montere ny vedovn

4595TINGVATN

Hytta er bygget på sent 80 tall og har en utvendig teglsteinspipe som etter kontroll av brannvesenet ble underkjent fordi det var for liten avstand mellom pipe og takstol. For å utbedre dette må det monteres ett innvendig "røykrør" i pipa (foringsrør). Det er kun ett påkoblingspunkt i pipa (en ovn) Ovnen som står i hytta i dag er en Jøtul 8 ovn fra 80 tallet, og vi har blitt fortalt at denne trolig må byttes for å kunne brukes med stål røykrør. Kjøp av ny ovn kan bli aktuelt om en passende ovn kan tilbys (opsjon) men vi ønsker uansett assistanse med å montere den nye ovnen forskriftsmessig etter at røykrøret er montert. Denne jobben må inkluderes i tilbudet. Prisen på jobben må inneholde ALT som skal til for å få installasjonen godkjent, inkludert transport, verktøy, arbeid samt søknader og innmeldinger til brannvesenet dersom det er påkrevd. Dersom det er nødvendig med befaring så kan det ordnes på relativt kort varsel. Se vedlegg for mål og bilder av eksisterende pipe og ovn.

* Fortsatt ledig: Flislegging over varmekabler bad ca 2 m2

4596EIKEN

Noen som kan fliselegge et lite bad ca m2

Rehabilitering av pipe

4595TINGVATN

Oppdrag: Fore en teglsteinspipe, pipe er6x9 tom innvendig. 1 stk feieluke. Tilkobling av 1 stk vedovn. Pipen er rett, og ca 5 m høy. Adgang til tak er god. Stålplatetak.

Pussing av brannmursplater

4596EIKEN

Pusse ca 6.2 m2 med brannmursplater rundt peis fra gulv til tak. Overgang skal være listefri mellom både gulv og tak.

Bytte pipe på hytte. Stål pipe på 3 meter

4595TINGVATN

Trenger ca pris på bytte av 3 meter stål pipe. Har kjøpt brukt ovn.

Støttemur rundt hage

4590SNARTEMO

Ca 1 - 1,5 m høy , ca 7 - 8 m lang støttemur mot vei og nabo for å utnytte hage. Hagen er i dag skrå mot nabo og vei. Ønsker billig løsning .

Siste evalueringer
Støping av ringmur og gulv for garasje samt støping av solplatting

Betongbygg sør kan trygt anbefales. Kom på gratis befaring, raskt tilbud, utførte jobben til avtalt tid og til avtalt pris og med et kjempebra sluttresultat.

Sep. 2013
M

Marita om Betongbygg Sør AS

Sandnes