Behov for en maskinentreprenør i Ål?

Trenger du en maskinentreprenør i Ål til graving, boring, planering eller drenering? På Mittanbud vil dyktige maskinentreprenører i Ål konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for en maskinentreprenør i Ål?

Trenger du en maskinentreprenør i Ål til graving, boring, planering eller drenering? På Mittanbud vil dyktige maskinentreprenører i Ål konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Maskinentreprenør-jobber i Ål på Mittanbud

Anlegging av vei

3570ÅL

Jeg skal forbedre og endre en enkel vei opp til en hytte i Vats i Ål. Adressen er Sirestølvegen 119. Det skal bygges ny traktor vei ca. 73 meter og resterende traktorvei på 48 meter skal gruses. Befaring er ønskelig så snart som mulig.

Boring av energibrønn

3570ÅL

Hei, Ønsker prisoverslag på boring av energibrønn samt installasjon av kollektorrør med brinevæske. Har foreløpig ikke forventet energibehov kartlagt, men vet foreløpig kun at hytten blir ca. 140 kvadratmeter i grunnflate som kan brukes som grunnlag for beregning av dybde og eventuelt kollektor. Hytten vil bli lokalisert rett ved Liatoppen Skisenter og grunnarbeider som graving og støping vil være utført før boringen skal starte. Enkel ankomst med lastebil hele veien frem til plassen der det skal bores. Ta gjerne kontakt dersom mer informasjon trengs.

Fjerning av torv/overflate

3570ÅL

Skal lage platting for bålpanne og trenger å grave ut ca 20 cm torv på omtrent 12 kvm. Plan mark.

Drenering rundt ett hus.

3570ÅL

Hva gjør det så stor forskjell på 50 opp til 250 tusen som det står i regnestykket? Hvis bare graver jordmasser rundt huset.Det er eksisterende drenering rundt huset men de er ca 25-30 år gamle og ser ikke tette ut. Huset er ca 10x7 meter.

Klargjøring av tomt og støping til påbygg hytte

3570ÅL

Skal bygge ut hytta 49kvm, ute etter tilbud på grunnarbeid og støping av pilarene/muren til påbygget.

Drenering av hus

3579TORPO

Ønsker tilbud på drenering rundt huset i allefall 2 sider av huset

Siste evalueringer
Grave grøft 20 m, drens fra septikktank

En godt utført jobb, kunne godt hatt en graver som var litt større. En minigraver var ikke helt forventet. Men jeg er godt fornøyd med utført arbeid.

Sep. 2017
E

Egil om JP'S MASKIN AS

Ål