Maskinentreprenør i Harstad

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Maskinentreprenør i Harstad

GULL MASKIN AS

Alt av graving og anleggsarbeid

Okt. 2023

Oppgradering av drenering

"Veldig fornøyd med utført arbeid (oppgradering av drenering og fjerning av gammel oljetank). God kommunikasjon under hele prosessen. Jeg anbefaler."
J
Jean-Baptiste
Harstad
GULL MASKIN AS

SAMA MASKIN AS

5.0 (2)

April 2023

Drenering i Harstad - Jørns gate

"bra"
E
Eirik
Oslo

Volt Rør AS

Volt Rør as er en ny oppstartet service bedrift. Vi er pr nå 4 mann på service segmentet med tilsammen 70 år med kompetanse/erfaring innenfor rør yrket. Vi utfører alt fra utbedringer, og utskift av armaturer og utstyr. Innenfor rehab bad kan vi befare og etablere et komplett tilbud som inneholder rør, elektro, snekker og flis.

Aug. 2022

Kople til side by side kjøleskap med vanntilførsel

"Flinke folk! 🙂 Kom som avtalt og fullførte. Godt fornøyd!"
K
Karina Overholt
ANKENES
Volt Rør AS

PERTENTA AS

5.0 (1)

Pertenta AS er lokalisert i Harstad.

Juli 2021

Innkjørsel

"God kommunikasjon, fulgte planen med tid og kostnad. Kom tilbake å rettet opp i ett følgeproblem. Anbefales 😊"
J
Juno M L
Harstad
PERTENTA AS

HEKA BYGG AS

Vi er et lite lokalt firma med 20-30 ansatte, lokalisert i Gratangen-Bjerkvik. vi jobber Nordland/Troms fylke. Bedriften har egen arkitekt, snekkere, og ekspertise på ventilasjon. Erfaring fra tak, kledning .Er med Fagmann kjeden på Rør og VVS. Gode referanser.Vårt søster-selskap Nye WISTI Norge AS, leverer dører, vinduer, vinterhage, og ellers alt av glass (veranda, rekkverk, vegg, mm) til fantastiske konkurransedyktige priser. Vi? kan også levere alt av mur og betong, vi har egen avdeling som...

Se mer
Sep. 2021

Rive og fjerne garasje med såle og dekke av betong.

"De gjorde det raskt og grundig og de holdt god orden rundt arbeidet."
E
Elin
Harstad
HEKA BYGG AS

DW SNEKKERSERVICE AS

4.8 (29)

Mars 2021

* Fortsatt ledig: Bygging av 2 naust

"Prøver å få mer ut av deg enn avtalt. Greit nok. Men bruker laaang tid på å få avtalte ting ferdig. Priser er uklart, hva som inngår i avtalen er uklart (enighet I’m toetasjers bygning inkluderer ikke jobben med å lage to etasjer)? Utrolig, men sant...."Se mer
F
Frank
Oslo
DW SNEKKERSERVICE AS

SØR-TROMS MASKIN AS

Vi utfører blandt annet: Graving - Drenering - Planering - Vann og avløp - Tomtearbeid - Kabel graving og oppsett av stolper - Fjellpigging - Vinter vedlikehold.

Aug. 2021

* Fortsatt ledig: Skifte stikkledning

"Svært fornøyd med leveransen fra Sør-Troms Maskin! Alt har gått på skinner og iht avtale. God kommunikasjon i forkant og underveis. Ryddig, pålitelig og god kvalitet. Kommer til å bruke dem ved senere anledninger, og kan varmt anbefale dem til andre."
R
Raymond
Harstad
SØR-TROMS MASKIN AS

NORD-NORSK ELEKTRO AS

Nord-Norsk Elektro er en elektro- og kraftentreprenør etablert i 2012. Vi skal være en annerledes entreprenørbedrift, hvor vi har og tiltrekker oss de mest kompetente medarbeiderne. Vi har frihet til å søke nye spennende prosjekter innen våre kjerneområder, hvor gjennomføringsevne og samarbeid mellom våre ansatte og kunder, skal sørge for at felles mål og lønnsomhet i prosjektene nås. Hardt arbeid og kvalitetsbevissthet skal gjøre oss markedsledende på kundetilfredshet.

Juli 2021

* Fortsatt ledig: Gangvei i skråning

"Veldig førnøyd med arbeidet som er gjort. Hyggelige folk."
B
Bjørn-Elias
Harstad
NORD-NORSK ELEKTRO AS
Siste registrerte jobber

Pekke løs fjell bortkjøring av masser

9407HARSTAD

Ønsker tilbud på pekking av litt fjell på tomten min. ca 2-3m3 og bortkjøring av massene. enkel adkomst

Graving for drenering

9414HARSTAD

Trenger hjelp til graving rundt huset i forbindelse med fornyelse av drenering. Har allerede gravd opp en av veggene, og revet alt av terrasser, plattinger,trær osv på resterende vegger hvor det skal graves.

Oppgradering av drenering

9403HARSTAD

Dreneringen av huset mitt er oppgradert i 2014, men det er ikke effektivt og det er fukt i kjelleren. Jeg er ute etter å oppgradere den. den totale dreneringslengden er rundt 36m. Ta kontakt for en befaring.

Støttemur ca 20 x 3m

9406HARSTAD

Trenger en relativt stor og solid støttemur i hagen som ligger i skråning, samt noe grunnarbeider i forkant. Pluss en mindre støttemur ca 4x1,5 m.

Bytte vann og avløp

9403HARSTAD

Trenger å få byttet vann og avløpsledninger fra huset til kommunal kumme.

Støpe ny såle i kjeller

9409HARSTAD

Har et prosjekt på gang med utgraving av kjeller. Må derfor få støpt ny sokkel, isolert og evt få tatt drenering.