Maskinentreprenør - Nesbyen

Trenger du en maskinentreprenør til graving, boring, planering eller drenering? På Mittanbud vil dyktige maskinentreprenører konkurrere om ditt oppdrag!
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Maskinentreprenør-jobber på Mittanbud

Drensrenne støping og gravearbeid - Skraping av masse foran garasje

3540NESBYEN

Jeg er på utkikk etter et firma som kan hjelpe meg med å skrape vekk litt masse foran garasjen og inngangen min. Jeg ønsker å forbedre fallet slik at jeg kan unngå vannansamling og vanninntrenging i garasjen. Hvis du har erfaring med denne typen arbeid og kan tilby en rimelig pris, vil jeg gjerne høre fra deg. Jeg ser etter noen som kan tilby enkle og rimelige alternativer, for eksempel grus eller andre enkle løsninger. Hvis du kan hjelpe meg med dette, vennligst ta kontakt så snart som mulig. Jeg er også på jakt etter et firma som kan hjelpe meg med å grave ut 3-5 meter for en drensrenne vekk fra garasjen. Jeg har allerede kjøpt inn drensrenner, og jeg kan selv bistå med kutting av betong foran og fjerning av det for å få nye drensrenner på plass. Men jeg trenger fortsatt hjelp med å støpe dem på plass for å sikre at de er ordentlig festet og fungerer som de skal. Jeg ønsker å samarbeide med noen som har erfaring med støping av betong og som kan sikre at arbeidet blir gjort riktig og pålitelig. Hvis du har den nødvendige ekspertisen og kan tilby en rimelig pris for denne jobben, vil jeg gjerne høre fra deg. Merk at disse to jobbene kan bli kombinert til en jobb hvis du har den nødvendige kompetansen og erfaringen. Hvis du kan tilby begge tjenestene til en rimelig pris, vil jeg være interessert i å diskutere dette videre med deg. Ta kontakt med meg så snart som mulig hvis du kan hjelpe meg med noen av disse jobbene. Takk!

Montering av sanitærutstyr

3540NESBYEN

Vi bygger ny hytte hvor alle bad skal innredes med sanitærutstyr. Resterende rørleggerarbeid er gjennomført. Utstyrslisten finnes vedlagt. Omfanget er tre baderom og en WC som inneholder: 4 toaletter 2 flisbygde dusjer med innbyggingskomponenter og to slukrenner 1 steamkabinett 4 servanter 4 servantbatteri Utstyret som benyttes er innbyggingskomponenter fra Hans Grohe AXOR One. Sisterner er Geberit Monolith Plus med kullfilter og luktavsug. Alle servanter er bolleservanter montert på topp av allerede monterte servantskap/innredninger. Innredningene må kobles til vann og avløp. Alt utstyr er allerede innkjøpt. Forbruksmateriell og rørdeler må påregnes. Arbeid ønskes utført så fort som mulig.

Doffin - Nesbyen renseanlegg, Entreprise VA1-Ledningsanlegg, Overføringsledninger

3540NESBYEN

Levering og montasje av ledningsanlegg på ca. 700 m mellom planlagt avløpspumpestasjon Bringo og tomtegrensen til det nye avløpsrenseanlegg Nesbyen. Anlegget omfatter hovedsakelig ledninger for drikkevann, avløpsvann og trekkerør for strøm og data. Traseen har med seg blant annet elvekryssing, banekryssing, kryssing av høyspentledning og kryssing av riksvei og fylkesvei.

Bygge utebod

3540NESBYEN

Ca.10-12kvm isolert utebod i reisverk med låvepanel mix kledning. Skråtak, med 2 seksjoner, og dobbeltdør på den ene. Enkel panel innvendig. Tretak. Grunnarbeider er ikke gjort, så det må planeres litt, pukkes opp, komprimeres, isoleres og støpes. Et trekkerør ligger ved hytta ca.5-6 meter unna, og et skjøterør må legges i bakken fra dette. Hytta er nybygd, og det er en del restmaterialer som ligger igjen etter byggingen. Mye av dette bør kunne brukes. Både reisverk, kledning og lekter.

Bergvarme

3540NESBYEN

Har hytte på Nesbyen med vannbåren varme i alle rom. Fyres i dag med strøm og bereder på 300 liter. Ber om tilbud på bergvarme med grunnboring og vann til vann varmepumpe.

* Fortsatt ledig: Vannrenseanlegg Hytte Nesbyen

3540NESBYEN

Trenger å anskaffe vannrenseanlegg for følgende verdier PH 7.7 Misfarge Jern 0.0555 Mangan 0.216 Total hardhet (kalk) 6.00 Lukt H2S

Siste evalueringer
Skifte ut toalett, samt lage opplegg for vaskemaskin (i tilknytning til toalettet)

Kjapt utført i henhold til avtale. God kommunikasjon underveis.

April 2021
T

Torbjørn om VIKEN VARME OG SANITÆR AS

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Behov for en maskinentreprenør?

Legg ut en jobb og få tilbud