Maskinentreprenør i Melhus

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Maskinentreprenør i Melhus

WESSEL ENTREPRENØR AS

Wessel Entreprenør AS ble stiftet i 2008, og vi har 30 års erfaring i bransjen. Vi kan også vise til gode referanser om ønskelig. Vi er en totalentreprenør med fokus på kunden. Vi gjør det meste innen bransjen- Graving- Drenering- Vann og avløp - Sprenging - Massetransport- Skifermuring- Mindre betongarbeidVi har også mulighet til å utføre rørleggerarbeid. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende befaring!

Juni 2023

Riving av landbruksbygning

"Tok litt lang tid før jobben kom igang men da den først kom igang så ble den effektivt, ryddig og profesjonelt utført til god pris."
M
Mariann
Kvål

Hanebrekke Service

Mai 2023

Grave opp stein på gårdsplass og legge grus

"Veldig hurtig og solid jobb. Avtalte befaring, fikk pris samme dag. Jobben ble påbegynt uken etterpå og fullført på en dag, med topp kvalitet! God kommunikasjon og arbeid. Veldig fornøyd!"
J
Johannes
Trondheim

Hofstad VVS AS

Hofstad VVS - Din rørlegger i Trondheim!Hofstad VVS er din lokale rørlegger i Trondheim og omegn. Vi tilbyr alt innenfor tradisjonelle rørleggeroppdrag og kan håndtere alt fra enkle serviceoppdrag, til større prosjekterVi leverer ganske enkelt det som kunden vil ha ? slik kunden vil ha det!Vi har lang erfaring som koordinator og prosjektleder i arbeider som involverer underentreprenører og andre faggrupper. Våre prosjekter kjennetegnes av god og effektiv intern kommunikasjon og en god tone ute p...

Se mer
Sep. 2022

Rørlegger

"Godt utført til fastpris."
B
Birger
Sjetnemarka
Hofstad VVS AS

BK Maskin AS

4.9 (14)

Vi er en maskin entreprenør som holder til i Melhus kommune, sentralt i Trønderlag. Vi utfører alt innen grunnarbeid, graving, VA og transport samt brøyting og strøing. Vi har mange års erfaring i faget og stiller alltid med gode løsninger. Ring Vegard eller Robin får en hyggelig prat og gode tilbud. 94835089/90072808.

Sep. 2022

Fikse vei

"Stilte raskt opp, og fikset veien vår raskt. Veien er bedre nå enn den var før regnværet!"
M
Mia
Melhus
BK Maskin AS

EPS FUKTSIKRING MIDT-NORGE AS

Vi har spesialisert oss på fukt i kjeller, Vi stopper fuktvandring i mur konstruksjoner.Utfører fuktkartlegging, analyser, termografi, fjernovervåkning av fukt.

Mars 2022

Drenering av mur på enebolig

"Anbefales....fin gjeng og ryddig"
G
Gaute
Gimse
EPS FUKTSIKRING MIDT-NORGE AS

TE ENTREPRENØR, SALG OG SERVICE TELLUGEN

4.3 (40)

Mars 2022

Grave opp gårdsplass/gress+Gruslegg parkeringsplass

"Kjapp fullført jobb. God kommunikasjon underveis. Anbefales veldig! Veldig fornøyd."
J
Johannes
Trondheim

GRENDSTAD AS

Aug. 2021

Skraping/høvding av 400m vei

"Ok opplevelse"
E
Erik
Melhus

Helge Høgsteggen

4.9 (61)

Aug. 2021

Drenering rundt lite hus

"Flott utført arbeid, til avtalt tid og avtalt pris. Kan virkelig annbefales til alle som skal ha utført utbedringer på sin bolig. I vårt tilfelle var det snakk om graving og drenering av enebolig. Dette ble utført med absolutt kvalitet. Tror egentlig..."Se mer
K
Ketil
Melhus

STORLI BIL & MASKIN

*Graving *Planering *Grøfter *Drenering *Riving *Trefelling.*Betongsaging*Kjerneboring *Lakkering *Bilgummi

Juni 2021

Graving, bortkjøring

"Fint og ryddig gjort, veldig sikker og rask i jobben sin. Ble litt lenge å vente før han tok oppdraget, men alt i alt veldig fornøyd. Anbefales. Blir nok kontaktet for mere jobb neste gang vi skal ha noe utført."
R
Ruth
Kvål
STORLI BIL & MASKIN

Rogstad Byggservice

4.8 (10)

April 2021

Graving, støping av mur snekkring av garasjevegg.

"Bra utført jobb."
A
Asle
Melhus

TACU'S SERVICES

4.7 (35)

Vårt driftsområde er i all hovedsak Trondheim, men vi har også prosjekter i andre deler av landet. Bred erfaring og solid byggfaglig kompetanse gir oss anledning til å utføre store og små prosjekter for privatkunder. En viktig problemstilling for deg som kunde er naturligvis hva jobben vil koste. Tacu Services tilbyr en av markedets rimeligste priser. Hvordan er dette mulig? Og går dette ut over kvaliteten på arbeidet? Vi forstår godt hvis du stiller deg selv disse spørsmålene. Vi er ikke villi...

Se mer
Mars 2020

Vaskerom

"Vi fikk etablert et nytt vaskerom. Fra grovkjeller til ferdig vaskerom/storkjøkken/flerbruksrom. Fikk gode forslag til løsninger og endringer underveis ble tatt på strak arm. Kjapp oppstart av jobben, flott kvalitet på utført arbeid. Bra pris. Imøtek..."Se mer
T
Toril
Korsvegen
TACU'S SERVICES
Siste registrerte jobber

Oppretting av veranda, nye fundament og inngangsparti

7228KVÅL

Veranda er presset fremover av setting i jord/leir masser bak huset og ned mot støttemur under veranda. Dette har løftet verandahjørnet bakerst noe og skjevstilt søylene. Ønsker fjerning av masse og utbedring av søyler og fundament slik at dette ikke skjer igjen.(prosjekt 2) støttemur ved garasje (prosjekt1) må delvis rives og settes opp på nytt. Steinlegging fra støttemur og opp til hundegård. Steinlegging trappes opp mot eksisterende trapp. Ta kontakt for pdf med bilder og mer beskrivelser.

Graving/ drenering

7227GIMSE

Trenger å grave opp og fylle igjen på fremside av hus, da gårdsplassen holder på å synke. Behov for å koble på avløp på utside av hus, fylle i pukk og planere ut til en jevn gårdsplass. Ønsker pristilbud og avtal gjerne å komme på befaring.

Grave opp stein på gårdsplass og legge grus

7227GIMSE

Har en gårdsplass hvor det ligger noe som ligner brostein fra før, denner har blitt veldig skeiv og trenger derfor at denne fjernes og at det legges grus for å utjevne dette.

Drenering og Isolering av grunnmur samt planering av gårdsplass

7224MELHUS

Ønsker å få drenert og isolert rundt hele huset. Planert rundt hus og gårdsplass for ferdigplen og asfat.

Graving og planering før garasjebygging

7212KORSVEGEN

Vi planlegger å føre opp en garasje på vår hytte på Stranda hyttegrend ved Ånøya, Melhus kommune. Det må graves/ planeres før vi kan starte. En hage som må bort, en dreneringsgrøft som må legges i rør og dekkes. Overflødig masse kan legges på andre steder på tomta. Ta kontakt for befaring.

Rørlegger kjøkken og bad

7224MELHUS

Ønsker tilbud på nytt va kjøkken og bad.