Behov for en maskinentreprenør i Ringebu?

Trenger du en maskinentreprenør i Ringebu til graving, boring, planering eller drenering? På Mittanbud vil dyktige maskinentreprenører i Ringebu konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for en maskinentreprenør i Ringebu?

Trenger du en maskinentreprenør i Ringebu til graving, boring, planering eller drenering? På Mittanbud vil dyktige maskinentreprenører i Ringebu konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Maskinentreprenør-jobber i Ringebu på Mittanbud

Brønnboring

2634FÅVANG

Boring etter vann på hytte på fjellet. Hytta ligger på Tann seter på Fåvangfjellet øst. Ønsker tilbud på boring, pumpe og kran på vegg.

Etterisolering av bolig

2634FÅVANG

Jeg ønsker å få skiftet kledning på og etterisolert enebolig fra 1963. Arbeid skal utføres etter en tiltaksplan fra energirådgiver. Vinduer og dører i første etasje skal skiftes ut. Det skal også blåses inn isolasjon i bjelkelag mellom første etasje og kjeller, og vegger i trapperom mot kjeller må isoleres. Samtidig skal det installeres ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning og et solvarmeanlegg, noe som også vil kreve ny varmtvannsbereder og noe omlegging av vannrør. Deler av grunnmuren bør dreneres på nytt og isoleres. Siden energirådgiver anbefaler å isolere synlige deler av grunnmur så antar jeg drenering kanskje er noe som bør gjøres først. Detaljert plan fra energirådgiver finnes i https://docs.google.com/document/d/10kxlcTW8FhmyjYP6jQMsdKmItKPfMaNBGvsKDB2Qih0/edit?usp=sharing Det er en fordel om bedriften har sentral godkjenning eller har tømrere med fagbrev eller mesterbrev.

Lossing av varer på byggeplass i Kvitfjell

2634FÅVANG

Hei, Vi trenger assistanse av 1-2 personer for lossing av deler til en bilheis ned i heissjakt for bil i Kvitfjell. Vi vil selv ha en teamleder på plass - som også vil delta i arbeidet. Dette arbeidet vil skje Torsdag-Fredag 14-15 september Dere bør ha gjennomført kurs for arbeid i høyden.

Graving av tomt og opparbeide vei.

2630RINGEBU

Grave ut ca 100 kvm naturtomt til anlegg av plenareal og opparbeide vei opp ved siden av hus. Masse bør fraktes bort, noe kan sikkert brukes til fyllmasse vei.

Installasjon av bergvarme

2634FÅVANG

Ønsker anbud (og gode råd) på hele eller deler av jobben med å installere bergvarme i enebolig fra 1968 på Fåvang. Boligen mangler eksisterende system for vannbåren varme, og har de siste tolv årene vært varmet opp med luft-til-luft varmepumpe. Den har et samlet strømforbruk (fratrukket lading av elbil) i vintermånedene oktober-april på ca 6-7000 kwh, men har hatt lav innetemperatur og har stengt av soverom. Arealet som skal varmes opp er på ca 80 kvm, og inkluderer ett soverom, ett bad, kjøkken, gang og stor åpen stue. Vil gjerne ha råd om valg av type løsning for vannbåren varme. Gulvene er solide furugulv med parkett oppå i deler av stua. Vinyl på bad. Ønsker også å skifte ut elektrisk varmtvannstank med tank som kan benytte seg av varmtvann fra systemet. Gjerne miljøvennlige løsninger, positiv til evt gjenbruk. Er klar over at dette ikke nødvendigvis vil tjene seg inn selv i et lengre tidsperspektiv.

Grunnarbeid Kvitfjell Vest

2634FÅVANG

På jakt etter grunnentreprenør for utgraving av 5-8 laftehytter på Kvitfjell Vest, Ringebu. Planlagt oppstart på første hytte juni/august 2023.

Siste evalueringer
Grave grøft til fiber rør.

Hyggelig kar som utførte jobben veldig bra, til en grei pris👍 anbefales!

Nov. 2020
D

Dag Marius om MARTIN LANGSETH

Ringebu
Fjerning av masse på gårdsplass.

God kommunikasjon, kom til avtalt tid, hyggelig person, god pris og jobbet meget effektivt. Kan anbefalles på det sterkeste

April 2020
J

Jørn Morten om GUNSTAD MASKIN AS

Fåvang
Grunn og betongarbeide, hyttetomt Kvitfjell/Hestknappen

Veldig imøtekommen og ordnet i hele prosessen. Selve oppdraget vil begynne når snøen er borte. Bare gode ord og si om Simen og hans tilgjengelighet. Ha en fin dag Jan

April 2017
J

Jan om BERGDØLMO ENTREPRENØR AS

Fåvang