Maskinentreprenør i Bardu

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Maskinentreprenør i Bardu

EFA MASKIN AS

EFA-MASKIN ASBedriften driver i dag med all type gravearbeid. Massetransport og snørydding.

Feb. 2023

Bytte drenering

"Utrolig raske og nøye. Veldig fornøyd og kan trygt anbefales."
L
Linda Aspestrand
Bardu

SJØVEGAN INGENIØR & KONSULENTTJENSTER ULF REIERSEN

4.9 (7)

1. Konsulent- og rådgivningstjenester innen logistikk:- prosjektering- og kostnadsberegne Enovatiltak ifbm avvikling av fossile brennstoffsystemer2. Utfører diverse gravearbeider- og tjenester som:- drenering langs grunnmur,- montering av grunnmursplast(vortepapp)- slemming av grunnmur- fjerning av stubber, felling av trær- opparbeidelse av parkplass- og hager- etablere støttemur, natur- eller betongstein- grave- opp og sanere oljetanker( fyringsolje, parafin)- vedlikehold av maskiner- utstyr- t...

Se mer
Juni 2021

Oppstillingsplass campingvogn på egen tomt

"Ryddig og bra prosses fra start til slutt. Arbeidet som ble gjort var meget bra. Anbefales!"
E
Emil Alexander
Bardu
SJØVEGAN INGENIØR & KONSULENTTJENSTER ULF REIERSEN
Siste registrerte jobber

Bytte drenering

9360BARDU

Bytte drenering, 44m rundt grunnmur. Ønsker befaring og pris på bytte både med og uten isolering under bakkenivå 5 cm. Ønsker dette utført snarest mulig.

Skifte v/a

9360BARDU

Skifte v/a ledning fra yttervegg til kum. Ca 25 meter. (siste 4 meter er betong) Tilkjøre plenjord og asfaltere etter graving. Grave ut og kjøre bort ca 8 kubikk masser. Må gjøres innen 1.august 2023 pga oppstart bygging av tilbygg. Rørinspeksjon utført november 2021. Resultat av dette kan sendes.

Jordgulv

9360BARDU

Vi har jordgulv i kjelleren. Vi ønsker utgraving av masse i kjelleren ( har gravd noe selv). Etter fjerning av masse ønsker vi å få laget betonggulv. Vi har isopor og armeringsnett. I tillegg ønsker vi ny kjellerdør.

Riving og bortkjøring av gammel hytte

9360BARDU

Ønsker anbud på riving og fjerning av gammel hytte. Tak og vinduer/dører er fjernet. Er en murt pipe som også må rives. Hytten er ca 5,5x4 meter i størrelse. Hytten står på mur og noen murte støttepunkter. Muren må også fjernes. Bilder kan sendes for å vise hvordan den ser ut. Det er vei helt frem til hytten.

* Fortsatt ledig: Varmepumpe for bergvarme

9360BARDU

Vi har i dag luft til vann varmepumpe, der utedelen er defekt. Vi ønsker nå å få erstattet utedelen av jord-/bergvarmeanlegg med ny væske/vann varmepumpe inkl brønnboring og alle arbeider. Gjelder enebolig i Granstien, 9360 Bardu. Totalt bruksareal 187m2 - Areal med gulvvarme: 110kvm Opprinnelig total gulvvarmeberegning definerer et varmebehov på ca 7000W. Ta gjerne kontakt for befaring.  

* Fortsatt ledig: Drenering

9360BARDU

Drenering og isolering utvendig av mur.