Behov for en maskinentreprenør på Gjøvik?

Trenger du en maskinentreprenør på Gjøvik til graving, boring, planering eller drenering? På Mittanbud vil dyktige maskinentreprenører på Gjøvik konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for en maskinentreprenør på Gjøvik?

Trenger du en maskinentreprenør på Gjøvik til graving, boring, planering eller drenering? På Mittanbud vil dyktige maskinentreprenører på Gjøvik konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Maskinentreprenør-jobber på Gjøvik på Mittanbud

drenering

2816GJØVIK

Jeg ønsker å drenere den ene husveggen . Den er ca. 20 meter lang. Ønsker også å fjerne asfalten fra innkjørselen vår og legge stein.

Fjerne gammel forstøtningsmuren, og sette opp ny

2819GJØVIK

Har en gammel mur som har rast ut, og må fjernes, samt grave og forskale til ny mur. Murens lenge er ca 15m, høyde 1,2,>1,7 høy. Samt fjerne ca 10m med hekk og planere til en skråning.

Fjerne stubber av store grantrær og planere ut ca 170 m2

2819GJØVIK

Vi har i områdene markert gult fjernet endel store trær, blant annet 8 store grantrær og 3 store bjørker. Vi ønsker nå å planere ut dette området, for å så plen. i tillegg ønsker vi det blå området gravd ut, slik at vi får bygd en støttemur her.

Nedgraving / fylle på / planering av tomt

2816GJØVIK

Tomt på ca 1,2 mål, skal graves ned og planeres grovt rundt 50 cm overalt rundt hus for å komme på korrekt nivå med minimum 30 cm under kledning etter ferdiglagt flis. Område 1, oversiden skal bli grønnsakshage, planeres fint. Graves ned 30-50 cm. Område 2, rundt hus 3 sider med ca 4-5 meter bredde utover, planeres grovt. Graves ned 30-50 cm. Område 3, nedsiden av hus, terrasseområde, planeres grovt, ca 6 meter bredde utover. Område 4, nedre del, planeres fint, skal bli plenområde. Bygges opp ca 30 cm. Utregnet rundt 250-300 kubikk masse som skal graves / flyttes på. Om dere har kontakter som trenger overskuddsmasse så teller dette som et stort pluss, da deponering koster veldig mye med såpass volum. Fått pris på rundt 50.000. Anslått tidsbruk var 1 uke.

Rørlegger

2822BYBRUA

Ønsker rørleggertjenester tilbud med erklæring om ansvarsrett. 1) Stikkledninger(V/A) - Rør og arbeid for å koble seg fra avløpskum/vann til inn til huset. Samarbeid med graver på grofta tanke om til 20 meter. 2) Bunnledninger - Oppstikk/stikkledningene/rør som ligger i betongen til vann og avløp. 3) Sanitærutstyr og "rør i rør" opplegg. Alt som trengs og inkludert tilkobling. 4) Legge til tilkoblingspris på kjøkken, bad 1eta.- 2eta., vaskerom.

Graving arbeid

2822BYBRUA

Til hus på Gjøvik-Bybrua. Ønsker tilbud etter befaring med erklæring om ansvarsrett til klasse 1. Graving arbeid - klart til hus ringmur.

Siste evalueringer
Gravearbeid/fjerning av hekk

Hadde nok mange oppdrag på daværende tidspunkt, så oppstartsdatoen ble flyttet litt på. Når de dukket opp, var det ikke mange dagene før alt var på plass. Fikk levert et annet steindekke enn først avtalt, men resultatet ble uansett bra. Hyggelige og løsningsorienterte karer. Hadde bare litt mye på timeplanen.

Mars 2022
D

Dan om BE-MA AS

Gjøvik
Rehabilitering kjellernedgang

Flott utført arbeid. Leverte til avtalt tid og pris. Veldig bra.

Feb. 2022
L

Lars Rønning om Gjøvik Entreprenør AS

Hunndalen
Grave ned fiberrør

Kort ventetid, effektiv, bra pris 👍

Nov. 2021
U

Ulla Arnesen om KSG ENTREPRENØR TJENESTER AS

Gjøvik
Graving av innkjøring

Løsningsorientert fra første stund. Bistått i all kommunikasjon med kommunen for godkjennelse av prosjektet. Utført arbeidet på en særdeles god måte.

Sep. 2021
C

Cecilie om LAND MASKIN & TRANSPORT AS

Hunndalen
Oppvaskvann kommer opp i kummene på kjøkkenet

Fornøyd med det som ble gjort, selv om hovedproblemet ikke ble løst, men fikk god hjelp til å kontakte folk som kunne ferdigstille arbeidet med sugebil som måtte til for å åpne avløpet. Så alt i alt en god opplevelse og god kommunikasjon både før og under arbeidet.

Juni 2021
T

Thomas om ASBJØRN NORDSVEEN AS

Biri
Levering av matjord +

Lett å kommunisere med underveis, utfører avtalte oppgaver (pluss andre oppgaver som kom på underveis) på en bra og effektiv måte, og for en god pris. Anbefales til andre!

Juni 2021
H

Hanne om UDAHL MASKIN AS

Biri
Retting, Graving og fjerning av jordmasse

Bra kommunikasjon og bra utført jobb som var avtalt. Prisen er ikke til å klage av heller. Ja, jeg er fornøyd og anbefaler dem.

Juni 2021
M

Muaed Mahmod om Lars Fremstad

Gjøvik
Støttemur og anlegging av parkering

Toten vei og vedlikehold utførte jobben i henhold til avtale. De hadde tett dialog under hele arbeidet og løsninger og diskusjon av utførelse ble gjort kontinuerlig. Enkelte små tileggs forespørsler ble også utført uten noen form for problemer. Er er det kvalitet og fornøyde kunder som står i fokus fra A til Å. Kan varmt anbefale å benytte Toten vei og vedlikehold for utførelse av anleggs arbeid.

Juni 2021
S

Stig Atle om TOTEN VEI OG VEDLIKEHOLD AS

Gjøvik
Sanere glassfiber oljetank uten oppgraving/fjerning

Udahl Maskin AS var veldig ryddige å forholde seg til. Helt fra mottatt tilbud, befaring, gjennomføring, rapportering til kommunen og fakturering. I tillegg hadde laveste pris på jobben. Kan varmt anbefales for lignende jobber.

Juni 2021
K

Kjetil om UDAHL MASKIN AS

Gjøvik
Lage oppstillingsplass til bil

Ryddig og til avtalt pris.

Juni 2021
H

Håvard om BE-MA AS

Gjøvik
Drenering rundt huset

Arbeidet ble utført affektivt og til avtalt pris

Juni 2021
R

Robin om THOR ARNE FLOR

Snertingdal
Ferdigstilling av hage

Veldig bra utført. Kan bli litt bedre på kommunikasjon. Men fantastisk resultat.

Mai 2021
B

Bjørn Arild om RAM TEAM BYGG AS

Gjøvik