Behov for en maskinentreprenør i Fredrikstad?

Trenger du en maskinentreprenør i Fredrikstad til graving, boring, planering eller drenering? På Mittanbud vil dyktige maskinentreprenører i Fredrikstad konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for en maskinentreprenør i Fredrikstad?

Trenger du en maskinentreprenør i Fredrikstad til graving, boring, planering eller drenering? På Mittanbud vil dyktige maskinentreprenører i Fredrikstad konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Maskinentreprenør-jobber i Fredrikstad på Mittanbud

Ny biloppstillingsplass og planering

1673KRÅKERØY

Vi trenger tilbud på å lage en ny biloppstillingsplass ved siden av huset og planere resten av tomta. Tomta ligger i en helling. Mulig det er en del sprengingsarbeid for å oppnå beste resultat til parkeringsplassen. Vi har fyllmasse for planering.

Graving av tomt

1653SELLEBAKK

Trenger graving av tomt ved siden av hagen. Trenger kun 20 cm dypt. Arealet av hele tomten er 50 kvadratmeter.

Klargjøring for belegningssten

1617FREDRIKSTAD

Vi ønsker pris på klargjøring av legging av belegningssten. Fjerne masser, planering og duk som skal ligge under massene. Omfåde det gjelder er ca 94kvm.

trenger noen til å fikse vannlekkasjen

1614FREDRIKSTAD

hei det er et problem med vannlekkasje så jeg tenker på å bytte hele røret og fikse det. du kan komme og se det så vi diskuterer etter det

Bygge på hus

1622GRESSVIK

Vi lurer på å kanskje by på huset som er vedlagt, men det er pr. Nå alt for lite. Vi ønsker en ca.pris på hvor mye det vil koste å bygge på en etasje på huset. Ca. 100 kvm. Vi ønsker også ca.pris for å eventuelt i stedet bygge ut med 40 kvm på samme flate. Dette vil i såfall bety en del sprenging av fjell. Det er viktig for oss å ha dette med i betraktning i forhold til hva vi skal by.

Grunnarbeide - klargjøring for å kunne legge heller

1676KRÅKERØY

Forberedelse av området: Fjern eventuelle eksisterende overflater og ugress fra området der hellene skal legges. Fyll på området til ønsket høyde for å gi plass til underlagsmaterialer og heller. Høyden vil avhenge av tykkelsen på underlagsmaterialene og hellerne selv. Antar det må bygges opp 20cm (25 kvadratmeter) Legge duk: Legg en geotekstil duk over det utgravde området. Legge på settemasse: Legg et lag med settemasse, som kan være knust stein, pukk eller lignende, over den geotekstil duken. Settemassen skal være jevnt fordelt og komprimert for å danne et stabilt fundament for hellerne. Det skal som nevnt bygges opp inntil 20 cm over et område på 25 kvadratmeter. Bygge opp og avrette: Bygg opp settemassen til ønsket høyde, vanligvis mellom 15-20 cm over den opprinnelige bakkenivået. Pass på å komprimere hvert lag grundig for å sikre stabilitet. Tilgang til området som grunnarbeidet skal foregå: Det ligger ca 10-15 meter fra nærmeste plass hvor du kan dumpe settemasse. Se bildene hvor henger er avbildet. Utsyr, produkter som settemasse og duk må være en del av tilbudet.

Siste evalueringer
Drenering rundt huset

Godt utført arbeid, det har gått en stund siden jobben ble utført nå og tiden har vist at dette ble veldig bra.

Okt. 2023
J

Jens Harald om EG BYGG OG GRAVESERVICE AS

Fredrikstad
Drenering

Utrolig flott arbeid utført. Dreneringen rundt huset gikk knirkefritt, hvor Glenn kom med gode løsninger underveis. Veldig fornøyd med pris, jobben, kommunikasjon underveis, og resultatet til slutt!

Okt. 2023
I

Isabel om HERMANSEN ENTREPRENØR AS

GRESSVIK
Støttemur i granitt

Takker for flott utført arbeid. Er ordentlig fornøyd med Sander, utførelsen, prisen og gjennomføringen av prosjektet. Kan absolutt anbefales Mvh Erling Aabol Vikeråsen

Okt. 2023
E

Erling om Sander Hunn Maskindrift

GRESSVIK
Vannlekkasje

Jobben ble fullført på en veldig profesjonelt måte. Meget effektiv. Meget god kommunikasjon. Blir uten tvil kontaktet neste gang det er behov for arbeid på gårdsplassen.

Okt. 2023
a

aleksander om MARTINSEN OG SØNN

Gamle fredrikstad
Grave, isolere og drenere 3-4 m

Dette var god kommunikasjon, pålitelig og godt utført arbeid. Fikk en god pris i forhold til andre som ga tilbud. Kan absolutt anbefale Sindre Mjølnerød.

Okt. 2023
P

Petter om Sindre Mjølnerød

Fredrikstad
Grave ned til vann- og avløpsrør for hånd

Hadde mulighet til å komme på kort varsel, kom som avtalt og gjorde en god jobb. Ville brukt igjen.

Sep. 2023
T

Trude om K Rød

Moss
Grave opp grunnmur for drenering

Drenerte og isolerte grunnmur. Veldig hyggelige og behjelpelige folk. Jobben ble effektivt utført til en god pris. Kom også tilbake for å etterfylle pukk og skjøte på litt mer duk da massene hadde sunket en del rundt huset. Setter veldig pris på slik service!

Sep. 2023
A

Audun om Mikkelsen Graving AS

Gressvik
Drenering av en side

Jeg anbefaler på det sterkeste at folk skal bruke GRAVING TRANSPORT & BUDBILTJENESTE PRELJEVIC AS for deres prosjekter.

Sep. 2023
M

Mazin om GRAVING TRANSPORT & BUDBILTJENESTE PRELJEVIC AS

Gamle fredrikstad
Drenering

En grei mann som viste en fin forståelse når jeg ønsket å få et annet firma isteden grunnet tidspresset hos meg.

Sep. 2023
M

Mazin om HERMANSEN ENTREPRENØR AS

Gamle fredrikstad
Graving og mure grunnmur

Rask, ryddig og pålitelig. God kommunikasjon hele veien.

Sep. 2023
P

Per Olav om Sindre Mjølnerød

Fredrikstad
Grunnarbeid til garasje

Utførte en god jobb i forbindelse med utgraving til garasje

Aug. 2023
A

Aleksander om Sander Hunn Maskindrift

Gamle fredrikstad
Kobling av rør (oppussing kjøkken)

Kom som avtalt og utførte til avtalt pris.

Juli 2023
L

Linda om ABC VVS AS

Gamle fredrikstad