Maskinentreprenør i Birkenes

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Maskinentreprenør i Birkenes

SØRVÅG VVS AS

Sørvåg VVS er en rørlegger bedrift i Grimstad, som jobber i Agder og Oslo. Det er kun jeg, rørleggermester Martin Sørvåg, som driver og jobber i Sørvåg VVS. Sørvåg VVS har stor kompetanse på nybygg og rehabilitering.Det er 2-4 nybygg vi har i året, så det er definitivt mest totalrenovering av bad det går i. Tilbyr totalt pris, med alle aktuelle håndverkere, så du som kunde trenger å forholde deg til en person, og faktura fra ett firma.Total pris inkluderer også baderoms møbler, wc og dusj leve...

Se mer
Jan. 2022

Endre fra bad til vaskerom

"Leverer på tiden. Hyggelig og blid rørlegger"
C
Cecilie L.
Vatnestrøm
SØRVÅG VVS AS

DALEN BYGG OG ANLEGG

4.7 (40)

Vi er en lokal liten bedrift som holder til i arendal og Kristiansand .Har jobbet med snekkertjenester i 16 år. Vi utfører alt innen snekkertjenester og Gravearbeid! Med Fokus på fornøyde kunder!!

Juli 2019

* Fortsatt ledig: Graving, Grunnarbeid, Asfalt, Betongplate.

"Rask og effektiv men synes det var litt dyrt. Men kan gjerne anbefales videre"
H
Håkon Rem
Birkeland
DALEN BYGG OG ANLEGG

RØRLEGGERMESTER RAYMOND HÅBESLAND AS

5.0 (2)

Aug. 2018

Rensing/spyling av nedløp til takrenner

"Veldig fornøyd men jobben."
A
Anders
Birkeland
RØRLEGGERMESTER RAYMOND HÅBESLAND AS

SIGMUND EVENSEN MASKINENTREPRENØR

4.9 (11)

Jeg startet mitt firma i 1998. Har arbeidet med grunnarbeider siden 1979. Har god erfaring med de fleste typer grunnarbeider. Jeg har sentral godkjenning. 2 gravemaskiner og 1 lastebil. Har rivningsklo og pigghammer. Transporterer også alle typer masser.

Sep. 2015

Grave opp plen, og fylle igjen

"Godt fornøgd med jobben."
E
Erlend
Birkeland
Siste registrerte jobber

Fjerne jordmasser

4760BIRKELAND

Fjerne noen hauger med jordmasse. Oppdraget inkluderer fjerning og bortkjøring av massene. Ønsker tilbud med totalpris ink mva

svømmebasseng

4760BIRKELAND

Ønsker befaring på å bygge basseng i hage

Parkeringsplass og tørrmurer

4766HEREFOSS

Det ønskes pris på utfylling av snu/parkeringsplass nær bolig. Antatt omfang er utfylling av 30-40 m³ stein i høyde 1,5 meter og avretting med subbus. Det er noe begrenset tilgang , bredde 2,5 meter på det smaleste. Det er behov for tilkjøring av stein, graving og komprimering av masser. Det skal settes opp 2 tørrmurer, høyde 0,7 og 1,2 meter. Lengde ca. 8 og 10 meter. Lengde ca. Det må graves tilside noe jordmasser som legges tilbake etter murene er bygd. Det er behov for noe pigging av tidligere utsprengt berg for å fundamentere murene. Dersom interesse kan det oversende mer detaljer og bilder om oppdraget.

Skraping av vei

4760BIRKELAND

Haukom hyttefelt på Engesland ønsker pris på skraping av vei samt muligens tilført noe veigrus der det trengs Støvbinding kan gis opsjon på Ca 1000 meter vei på rundt 3 meter bredde

Rive gulv i høytørke/uthus

4760BIRKELAND

Ønsker pris på riving av gulv og luftkanal i gammel høytørke. Gulvet 5,5x12m Gulvet er tregulv bygd opp på kraftige bærebjelker. Bærebjelkene skal ikke rives. Gulvet har sponplater på undersiden og trelekter på oversiden. Oppå lektene ligger en kraftig plastduk. Den skal bevares så må fjernes forsiktig. Det er jordkjeller under gulvet. Høyde mellom jordgulv og gulv som skal rives er ca 150cm I jordkjelleren er det en luftekanal for å spre luft i høytørka. Den skal rives. Den er bygd av sponplater og enkelt reisverk. Kanalen er 12 m lang 1 m bred og ca 150cm høy. Kanalen er bygd mot grunnmuren på den ene siden så det er bare en langvegg som skal rives. Det vil stå en traktortilhenger tilgjengelig for materialer som rives ut. Denne tømmes ved behov.

Graving og jevning av jord

4760BIRKELAND

Gjerne kom på befaring. Ønsker å få et bra tilbud på graving og jevning av jord i tillegg til å få satt murvegg til skilling av nabogrensa.