Maskinentreprenør i Hamar

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Maskinentreprenør i Hamar

OLE KRISTIAN DOBLOUG

Vi har 12 års erfaring i bransjen, og kan vise til gode referanser. Se gjerne vår facebookside for mer: https://www.facebook.com/massetransportoggraving/ Vi utfører graving og massetransport. Ta kontakt for timepris eller fastpris.

Des. 2023

Ny drenering og utvendig isolasjon

"."
H
Hans
Ottestad

NF SOLUTION AS

NF Solution ble stiftet 05.01.2021 da Øystein og Thore Andrè slo seg sammen til et firma. Vi utfører tjenester i blant annet: Gravearbeid: - Utgraving for tilbygg og garasjer. - Planering. - Grøftegraving. - Tar på oss små og store graveprosjekter etter ditt ønske. Byggetjenester: - Tilbygg. - Garasjer. - Renovering. Anleggsgartner tjenester: - Støttemurer. - Kantstein. - Belegningsstein. - Beplanting. - Stell av hage og park områder. - Klipping av gressplener. For å nevne noe. Transport:...

Se mer
Nov. 2023

Graving og evt støping

"Supert utført jobb."
J
Jardar Frang
Hamar
NF SOLUTION AS

UDAHL MASKIN AS

5.0 (7)

Udahl Maskin AS er en bedrift som holder til i Gjøvik Kommune, men som har arbeidsområde over det sentrale Østlandet. Vi påtar oss alt innen graving, transport, veivedlikehold, snøkjøring, mur/betong arbeider, samt mekaniske reparasjoner. Vi har drevet siden 2009, og har en bred kompetanse innen vårt felt.

Nov. 2023

Ny trasé for vannledning til huset

"God kommunikasjon, dyktige arbeidere som er løsningsorienterte og gir det lille ekstra for kunden."
M
Magnus Bakkerud
Hamar
UDAHL MASKIN AS

DOBLOUG MASKIN AS

Sep. 2023

Drenering må skiftes

"Jobben er ikke ennå utført pga forsinkelser fra min side"
L
Leif
Ridabu
DOBLOUG MASKIN AS

S.Henriksen AS

5.0 (2)

Juli 2023

Oppgraving av nedklipt hekk.

"Jobben ble utført effektivt og profesjonelt og i henhold til avtale. God kommunikasjon underveis. Ville benyttet tilbyder igjen."
L
Lars Erik
Hamar

Totalentreprenør Aspens AS

Totalentreprenør innenfor bygg og anlegg. - Tømrer - Betong - Graving - Maling og gulv. - Massetransport - Vaktmester - Vei og Vedlikehold - Anleggsgartner - Nybygg - Tilbygg - Hytter Du forholder deg kun til oss. Vi fikser resten :)SE GALLERI FOR TIDLIGERE EVALUERINGER PÅ MITTANBUD!

Mai 2023

Lage fundament/såle for hagestue

"Effektiv jobbing. Kom med gode løsningsforslag. God oppfølging i etterkant."
N
Nils Erik
Hamar
Totalentreprenør Aspens AS

INNLANDET BYGGESERVICE AS

Byggetjenester : *Snekring *Oppussing/Rehabilitering *Malertjenster *Fasadearbeid *Legging av gulv, parkett *Tak service *Tilbygg og nybygg hytte, hus, uthus, garasjen, terrasse, gjerde *Hytte service Lang, stor erfaring, mange fornyøyde kunder. Oppdrager utføres innen en periode på raske, profesjonelle og rimelige priser. Gratis Befaring!

April 2023

Rivningsjobb av kjølerom

"Ingen ting å utsette"
T
Torvgaten 103
Hamar
INNLANDET BYGGESERVICE AS

Granli Vann Og Vedlikehold

Granli Vann og Vedlikehold er en liten bedrift som drives av Simon Levi Granli (meg). Jeg har nærmere 10 års erfaring som utdannet rørlegger og vaktmester og har som mål at alt jeg gjør skal være funksjonelt og ikke minst se bra ut! Så i tillegg til Rørlegger og Vaktmestertjenester så blir det Tak og Fasadevask og stort sett alt som faller under utvendig husvask.Når jeg drar fra deg, så kan vi begge være stolt over jobben som er utført.Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!

Feb. 2023

Kobling

"Anbefales. pliktoppfyllende, rask og let å kommunisere med."
R
Roger
Ingeberg
Granli Vann Og Vedlikehold

Lka Graving og Vaktmester AS

Aug. 2022

Grave - planeringsarbeid

"Meget bra utført, og kommer til å benytte firmaet ved neste behov."
P
Per Gunnar
Ingeberg
Lka Graving og Vaktmester AS
Siste registrerte jobber

Bytte tak, skifte kledning og vinduer, etterisolere utvendig.

2321HAMAR

Gammelt hus fra 1912. Sist gjort utvendig utbedringer på '50-tallet tipper jeg. Vi må skifte tak -i forhold til dagens forskrifter antar jeg at "utstikket" i 2.etg har for liten vinkel -det ligger papp der i dag. Vi har opplevd lekkasjer ved kraftig regnvær. Utvending kledning og vinduer må skiftes. Vi har pusset opp innvending, og klargjorde for nye vinduer etc da. (endre noe størrelse på vinduer, samt terrassedør etc) Har ikke gjort noe mer siden, så det står også midlertidig innvending. (Vil det gå under fasadeendring, så det kreves søknad til kommunen å endre noe størrelse på vinduer?) Trenger også råd til inngangsparti og en "forsterking" av fundmenet på det. Det beveger seg. Ny ytterdør skal vi også ha. Vi har egentlig ett enda større prosjekt, da vi gjerne også skulle ha utbedret kjeller. Den står urbukelig per i dag. Men på grunn av kostnader tror jeg vi er nødt til å ta det mest nødvendige først, som er tak, vindu, dører og kledning. I kjeller må vi utbedret grunnmur, øke takhøyden med 20-cm (er ca. 2.00-2.10 cm i dag) og drenert + isolert slik at vi kan bruke den. Kjellertrapp må fornyes. Må også ha radontiltak i kjeller. Men som sagt, tipper disse kostnadene er så store at vi ikke har råd til det i denne omgang, og må vente med det til eventuelt neste runde.

Legge frostvakt på vannrør i krypkjeller

2315HAMAR

Jeg trenger å få lagt frostvakt på vannrør i krypkjeller, både varmt vann og kaldt vann. Ca 22 meter med kabel tilsammen.

Innkjøring og parkeringsplass

2318HAMAR

Vi søker tilbud på å lage innkjøring og parkeringsplass på egen eiendom. Det må være minimum 4 plasser hvor det skal lages el bil lader og 2-4 gjesteparkeringsplasser. Plan er å lage carport/garasje til 4 biler, men vil i første steg lage parkeringsplasser. Ønsker tilbud med og uten fast dekke. Trenger anbefaling på beste løsning.

Vannbåren varme og rørleggerarbeid tilbygg

2322RIDABU

I forbindelse med etablering av tilbygg ønsker vi tilbud på følgende rørleggerarbeider. Det trenger ikke være fastpris, men ønsker prisestimat som inkluderer nødvendig materiell. • Rør for gulvvarme i slisset sponplate: - Soverom 1, 11 m2 - Soverom 2, 16 m2 - Soverom 3, 18 m2 • Rør for gulvvarme i gulv som skal støpes: - Kjeller, 16-32 m2 - Fordele på tre separate soner i kjelleren, én på ca. 5 m2, én på 8 m2 og én for resten • Foreslå løsning for å forberede senere tilkobling av gulvvarme i resten av hus - Best å forberede for videre føring i gulv ved senere byggetrinn? - Er det aktuelt å føre det helt til teknisk rom via krypkjeller med god isolasjon? Er det mulig å ha frostvæske i gulvvarmevannet? - Hvis det føres til teknisk rom, mulig å levere en akkumulator og koble til en brukt vedkjel som midlertidig løsning frem til vi etablerer bergvarme? • Måle trykk i vannforsyningen for å se om det kan være behov for reduksjonsventil • Reetablere utekran ved tilbygg, som nå er fjernet for å lage tilbygg - Bytte ut eller forlenge eksisterende slange fra teknisk rom til nåværende sør-vestre hjørne via krypkjeller. - Kran plasseres på vestre vegg, forventet 7 m lenger slange enn eksisterende. - Trenger ikke være frostsikker kran. Slangen går i frostutsatt område, og tømmes for vann hver vinter. Gjerne gjenbruke eksisterende kran. • Forberede for sluk og avløp i kjeller - Forberede opplegg i kjellergulv, nok til at man kan etablere sluk og avløp for bad og kjøkken (på samme vegg, som bygges senere) uten å pigge opp kjellergulv. Tømrer/murer tilrettelegger gulvet for dette. - Avløpsrør fra kjeller til eksisterende stikkledning (ca. 16 m i grøft og 1-6 m i kjellergulv). Graver tilrettelegger grøft for dette. - Tilkobling til eksisterende stikkledning for spillvann ved drenskum. Graver gjør denne tilgjengelig - Foreslå om det er fornuftig å gjøre forberedelser for vanntilførsel Merknader: • Hulltaking for rørgjennomføring skal være inkludert • Tømrer etablerer sponplater i gulv med slisser for rør

Fjerning av oljetank i kjeller

2316HAMAR

Jeg har en 3000-literstank stående på sand i kjellerrom. Tanken må gjennom en ganske vanlig dør for å komme seg ut i friheten, og må derfor deles opp i bærbare biter.

Gravejobb

2321HAMAR

Enkel og grei gravejobb i forbindelse med legging av kabel til elbil-ladestasjon. Ca 20 m i øvre sikt av gruslagt gårdsplass. Ta gjerne kontakt ved interesse.