Behov for en maskinentreprenør i Risør?

Trenger du en maskinentreprenør i Risør til graving, boring, planering eller drenering? På Mittanbud vil dyktige maskinentreprenører i Risør konkurrere om ditt oppdrag!
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Utvalgte maskinentreprenører i Risør
BJØRGAN MASKIN AS logo
BJØRGAN MASKIN AS
Bausplassveien 7, 4824 Bjorbekk
4.9(8)

Siste evaluering

Planering av tomt

"Kan trygt anbefale Bjørgan Maskin til andre. God kommunikasjon, bra pris, svært godt utført arbeid og gjort til avtalt tid."

A

Anne-Marte

Skedsmokorset, sep. 2022

Les flere evalueringer om BJØRGAN MASKIN AS

Vis flere selskaper
Maskinentreprenør-jobber i Risør på Mittanbud

Utbedre trapp og mur i naturstein, graving og pukking

4957RISØR

Utbedre en trapp av naturstein med 11 inntrinn. Utbedre to murer av naturstein 1 lm og 8 lm. Grave ut masse og erstatte med duk og pukk. Ca 70 kvm

Grave bort plen og etablere parkeringsplass

4994AKLAND

På nykjøpt hus skal det etableres parkeringsplass der det nå er plen. Massene skal flyttes rundt huset for å bli fyllmasse.

Graving

4950RISØR

Ønsker å fjerne parafinttank og litt løsmasse rundt slik at det er fjell igjen.

Planering av tomt

4990SØNDELED

Byggetomt som må klargjøres for såing av gress. Pr nå består tomten av sprengstein.

* Fortsatt ledig: Graveoppdrag - kryssing av fylkesvei for fremføring av rør til strøm og fiber

4990SØNDELED

Vi jobber med et godkjent tomannsbolig-prosjekt på enden av Hasåsveien i Risør kommune. Grunnmur er allerede under oppføring og byggestart for selve huset er ventet å starte i august/september. Rør til strøm og fiber er trukket frem til innkjøringen til tomten. Oppdrag vi trenger utført: Grave over over fv., legge nye og skjøte på eksisterende rør for strøm og fiber; fra innkjøring og frem til stolpe øst for huset, på andre siden av fylkesveien. Det må graves ca 5 til 10m. Fylkesvei må asfalteres. Fylket stiller krav til graving over fylkesvei, se https://agderfk.no/vare-tjenester/samferdsel/fylkesveg/soknader-og-tillatelser-for-fylkesvei/sok-om-gravetillatelse/ Agder Energi stiller krav til utførelse og dokumentasjon. Oppdatert 11.06.22 - presisering av oppdrag.

* Fortsatt ledig: Sikre hage

4950RISØR

Hagen min sklir ut til naboen. Det trengs å graves ned til fjell, sikre slik at resten av hagen ikke skylles vekk ved regnvær. Enten ved å lage en mur, eller "jordanker". Gravemaskin kan benyttes, men kun minigraver som må løftes inn med kran.

Siste evalueringer
Graving og planering til drivhus

Fikk god følelse for at vi hadde funnet den rette til oppdraget fra første stund. Rask tilbakemelding, god forståelse av oppdraget og nyttige innspill. Effektiv og veldig godt utført arbeid. Veldig fornøyd med resultater. Ingen tvil om hvem vi tar kontakt med neste gang.

Mars 2021
T

Torun om HOVLAND ENTREPRENØR AS

Risør

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Behov for en maskinentreprenør?

Legg ut en jobb og få tilbud