Behov for en maskinentreprenør i Jevnaker?

Trenger du en maskinentreprenør i Jevnaker til graving, boring, planering eller drenering? På Mittanbud vil dyktige maskinentreprenører i Jevnaker konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for en maskinentreprenør i Jevnaker?

Trenger du en maskinentreprenør i Jevnaker til graving, boring, planering eller drenering? På Mittanbud vil dyktige maskinentreprenører i Jevnaker konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Maskinentreprenør-jobber i Jevnaker på Mittanbud

Retting av grunn/plen

3520JEVNAKER

Grunnet skrå tomt er vår plen «stoppet» med belegningsstein. Etter vinteren har denne nå flyttet seg og presser mot naboen gjerde. Ønsker evt vurdering om det er best å grave opp og legge den lenger inn, eller rett og slett mure en lav mur for å holde plenen på plass. Har bilder om ønskelig. Målet er at vår plen ikke presser mot naboen gjerde.

Legge opp ekstra ny utekran.

3520JEVNAKER

Ønsker å legge opp en ekstra ny utekran. Har allerede 1 stk foran ved inngangs parti, men ønsker en på bakside av hus på terrasse for enklere tilgang til vann. Ønsker gjerne en gratis befaring og et overslag på jobben.

Planere ut jord og så gress

3520JEVNAKER

Hei! Jeg ønsker å få planert ut et lastebillass med jord rundt min hytte, og så gress. Det kan være greit med en minigraver og/eller elektrisk trillebår. Antatt ferdig på en dag.

Etablering av veg og oppstillingsplass

3520JEVNAKER

Skal etablere veg opp til huset fra eksisterende parkeringsplass. Det skal også etableres en oppstillingsplass ved huset. Det er en del høydeforskjell fra eksisterende parkeringsplass og opp til huset. Det må graves, settes opp en støttemur og tilkjøring av fyllmasse for å bygge opp vegen. Det er mulig det må sprenges noe, eventuelt pigge vekk med gravemaskin for å få best mulig resultat. Vegen vil bli totalt ca. 60 meter fra eksisterende parkeringsplass.

Planering og opprydding av tomt

3520JEVNAKER

Ønsker pristilbud på planering av tomt rundt en eldre enebolig hvor det er drenert våren 2024. Det er grovplanert rundt huset, så det gjenstår å plannere med et topplag av plenjord. Videre ønsker vi et pristilbud på avretting av plen på framsiden av nygget veranda. Mulig det må fjernes et eldre epletre for at dette skal la seg gjennomføre. Ønsker at det gjennomføres befaring på tomta.

Gravemaskin og lastebil

3520JEVNAKER

Behov for å senke terrenget noe rundt deler av låve slik at kledningen på det ene hjørnet ikke står nede i jorda. Det er også behov for å planere ut plassen foran. Legge på pukk hvis behov. Angitt område er på 10x10 meter. Behov for å fjerne stubber og røtter i kjøkkenhage med bortkjøring. Planere ut bakken der det er gravd. Graving av 4-5 renner a 17m og 30-40 cm dybde.

Siste evalueringer
Utekran

Monterte en utekran med utvendig rørledning. Ble en fin løsning som han forklarte godt hvordan fungerer. Skal komme på etterkontroll etter en uke og etter første vinter, det gir økt trygghet for meg. Anbefales!

Juni 2021
A

Ann Merete om RØRLEGGERMESTER OG TØMRER OLE SELL MOSÆTHER

Jevnaker
graving til tilbygg

Veldig bra.

Jan. 2021
H

Henning om GLENN SYVERTSEN AS

Jevnaker
Omlegging vann rør i kjøkkenet

Godt utført

Sep. 2020
a

antonius om Venåsen Rørservice AS

Jevnaker
Rørlegger til service/reparasjon av avløp i kjellern

Gjennomført raskt

Juni 2020
A

Anett om Venåsen Rørservice AS

Jevnaker
Planering av tomt til garasje

Anbefales virkelig..

Aug. 2019
R

Rita om JONNY TUVSJØEN AS

Jevnaker
ny vannrør fra huset til kommunal vannpunkt gjennom hage

Bra jobbet.

Okt. 2018
a

antonius om Venåsen Rørservice AS

Jevnaker
Oppgraving av thuja hekk samt planering.

Skulle Fjerne tuiahekk, grave opp røtter, grave plen, legge duk, fjerne massen og planer og lage parkeringsplass. De kom til avtalt tid. Veldig trivelige folk som kom. Prisen var god. Jeg er stor fornøyd med jobbe og service

Juli 2018
O

Ove om GJØVIK VEDLIKEHOLD OG SERVICE AS

Jevnaker
Drenering rundt grunnmur

Jobben ble raskt og bra utført. All masse intil huset ble byttet og det blr ryddet kjempebra etter arbeidet så nå er det bare igjen å så plen og plante på ny! Supert! God pris. Svært hyggelig firma å gjøre avtale med!

Mai 2013
L

Line om Gulvsliper.n As

Jevnaker