Maskinentreprenør - Trysil

Trenger du en maskinentreprenør til graving, boring, planering eller drenering? På Mittanbud vil dyktige maskinentreprenører konkurrere om ditt oppdrag!
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Utvalgte maskinentreprenører
JOHANNESSEN SERVICE & VVS logo
JOHANNESSEN SERVICE & VVS
Glemmengata 41, 1608 Fredrikstad
4.8(75)

Siste evaluering

* Fortsatt ledig: Rørleggerarbeid Trysil

"Jeg var veldig fornøyd med jobben og kommunikasjonen med Lars Petter. veldig profesjonelle og kvalitet på alt arbeid."

J

Jens

Oslo, des. 2022

Les flere evalueringer om JOHANNESSEN SERVICE & VVS

Vis flere selskaper
Maskinentreprenør-jobber på Mittanbud

Legge inn vann hytte

2429TØRBERGET

Hei. Har en hytte i nærheten av Trysil hvor jeg trenger en rørlegger. Vann fra borehull er lagt frem til kjøkkenbenk. Trenger påkobling vask kjøkken samt dusj. Det må dras vannrør utenpå vegg til dusj. Ca 5 meter. VVS bereder står klar under kjøkkenbenk. Har også trykktank hvis nødvendig. Avløp er allerede på plass. Ta kontakt. Mvh Sondre Skansen.

Skifte av kloakkrør under kjellergulv

2420TRYSIL

Ett betong kloakkrør har kollapset ca 5 meter inne under kjellergulv i enebolig fra tidlig 70 tall. Trenger utskiftning av rør snarest mulig

Påkobling vann hytte

2429TØRBERGET

Hei. Jeg har en hytte i Trysil hvor jeg trenger litt hjelp. Har kjøpt hyttetorget sin løsning for vannopplegg og har tenkt til å bruke dette. https://www.hyttetorget.no/vannsystem-1-2?variant=15637 Vannet er lagt inn i hytten og befinner seg nå i kjøkkenskap under vask. 30mm slange inn til hytten. Neste kjøkkenskap er det en trykktank (fra hyttetorget) og i skapet etter det en vvs bereder (kjøpt på megaflis). Trenger påkobling her. Videre trenger jeg at det blir lagt opp en 4 meters kabel (fra hyttetorget, som jeg har kjøpt) fra kjøkkenet til badet. Også her påkobling armatur til dusj og vask. Forholdsvis enkel jobb som tar ca 1 dag for den som kan det. Skal ha alt av utstyr fra pakken til hyttetorget, men mulig man trenger noe annen supplering i tillegg. Hører fra deg/dere ved interesse.

Utgraving, planering hytta tomt

2428SØRE OSEN

Vi søker en graver som kan ferdigstille hyttetomten vår som ligger i fjellet. Vi trenger noen som kan levere fyllmasse

Sett inn ny utløps rør mellom hus og septikk anlegg

2428SØRE OSEN

Utløps rør fra hus til septikk anlegg er utslitt og trenger å bli erstattet med nye. Må grave inn under hus fra carport og ned ca. 15m til hvor den nye anlegg var installert i fjør.

Fyllmasse med jord

2420TRYSIL

Ønsker ca. Tilbud på påfylling av fyllmasse og jord slik at planareal blir større. (noen trær må kappes bort) ca. Mål er d=5 meter b=18m h=1, 3 m ser at befaring er nødvendig.

Siste evalueringer
Utgraving og tomteplanering

Ingdal Graveservice var fine å samarbeide med. Alltid fint når du føler noen ønsker jobben og den samtidig blir utført til avtalt tid. Fine å samarbeide med

Des. 2019
K

Kai Gunnar Gunnar om INGDAL GRAVESERVICE AS

Trysil
Grunnarbeid / utgraving av hyttetomt i 2420 Trysil

Martin Grambo leverte på alle punktene; og når man bygger hytte i Trysil og bor 35 mil unna er det nødvendig. Martin er ikke bare lett å snakke med, han tar telefonen og er lett å få tak i. Martin deltok i plassering av bygningen på tomten, diskusjonen om utgraving og utformingen av tomten, deretter kunne vi overlate resten til ham; resultat ble akkurat som avtalt eller bedre. Det var også mulig å den gitte situasjonen å diskutere egeninnsats; antakelig ikke så vanlig å åpne for det. Det har vært både betryggende og en fornøyelse å samarbeidet med Grambo.

Des. 2019
K

Kjell Arne om GRAMBO'N

Trysil

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Behov for en maskinentreprenør?

Legg ut en jobb og få tilbud