Maskinentreprenør i Åmot

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Maskinentreprenør i Åmot

RSL Online AS

RSL Online AS er et lite selskap - stiftet i 2017 - holder til i Brumunddal, der virksomheten er kombinert salg av emballasje, og skog - og anleggsarbeid. Vi er nye på Mitt Anbud, men har lang og god erfaring med små, mellomstore og store entrepenørjobber innen hage, bygg og anlegg, skogsarbeid/trefelling - og har mange gode referanser. Vi tar på oss oppdrag - alt fra drenering av hus, kabel-legging, tomter, VA, planering, avkjøring/vei, grøfting, riving, nybygg/tilbygg av uthus eller anneks, gj...

Se mer
Okt. 2022

Drenering

"Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Kommunikasjon har vært utmerket hele veien gjennom, kvaliteten på arbeidet var på topp og har vært fleksibel med gode løsninger når ulike ting dukker opp. Anbefales."
H
Henry E.
Rena
RSL Online AS

RENA BYGG OG RENGJØRING ROLANDAS JUCYS

4.7 (21)

Snekkertjenester,graving,mur og flis,maling,renhold.

Juni 2021

Drenering og isolering av grunnmur

"Hurtig utført og i henhold til avtale. Anbefales!"
D
David
Rena

INGDAL GRAVESERVICE AS

4.8 (18)

Drenering, tomtegraving, sanitær/Vann og avløp, snørydding, masseutbytte, støttemur, Gabion ,asfaltering, riving, ferdigplen for å nevne noe. Ta kontakt for uforpliktende samtale og befaring.

Aug. 2019

Opparbeiding av hage og gårdsrom

"Var litt frem og tilbake pga rot fra min side, men Ingdal var meget endringsvillig og løsningsorientert."
A
Anders
Rena
INGDAL GRAVESERVICE AS
Siste registrerte jobber

Gjenoppbygging etter brannskader

2450RENA

Fellesarealene skal bygges opp etter brann- og røykskade. Vi ønsker et totaltilbud på snekker- og elektrisk arbeid. Oppussing av fellesarealer i Peder Faldsveens vei 9 og 11, 2450 Rena. Se vedlagte bilder før og etter brannen. Ta gjerne kontakt for befaring på mob: 98 28 48 16

Utgraving+støp til garasjesåle

2460OSEN

Utgraving + bytte av masse og støp til garasjesåle 5600x7800

Remake the drenering

2450RENA

The job has done before but not properly, is no water damage in the basement but the drenering hasn’t been finished. The house size is 770x890cm. How much to redo everything would cost me?

Utgraving av tomt

2450RENA

Hei Kan du utføre følgende på rena. Olderveien Bortkjøring av røtter ikke jordmasser . vann, avølp overvann, strømm drenering, samt det som trengst inn i huset. Opp pokking av tomten 3 meter utom huset og garasje Oppfylling rundt husmur og parkerinsplass. Grovavretting med 0-16 mm grus Samt leveranse og bestiling av materiell som trengs Jeg tar finavretting og opparbeiding av plen. Komunens vann og avløp samt strømmskap står rett ved lyktestolpe sør vestlige hjørne av naboens garasje, inntegnet i sit kart Jeg kan få tatt noen bilder med det er mye skog og kratt på tomten Jeg avskoger tomten. Jeg har sikkert glemt noe også 😊 Jeg ønsker fastpris når dere har nokk info

Fremtidig garasje samt innkjørsel

2460OSEN

Tilrettelegge for fremtidig garasje samt gruslegging av eksisterende innkjørsel. Noe gravearbeid samt fjerning av masse, primært stein og stubber.

Slamavskiller med montering

2450RENA

Ønsker komplett pris på slamavskiller med graving og legging av rør og tilkopling til fritidseiendom. Eiendommen er tilkoplet grusvei.