Maskinentreprenør i Verdal

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Maskinentreprenør i Verdal

RIKSVOLD AS

Lerfald & Riksvold AS har lang erfaring innen graving, grunnarbeid, steinlegging, natursteinbygging, betong, brøyting, vaktmestertjenester og transport. Vi har sentral godkjenning innen graving, grunn og betong, samt avfallshandtering i forbindelse med riving og miljøsanering. Vår markedsføring har i alle år vårt fornøyde kunder, det har gjort at vårt annonsebudsjett er så godt som kr 0,- hvert eneste år. Vi setter HMS, kvalitet, leveringsdyktighet og fornøyde kunder foran alt annet, derfor har ...

Se mer
Mai 2022

Legge kantstein i plenkant og jevne ut steinheller i inngangsparti

"Jobben ble gjort til avtalt tid og pris. Raskt og effektivt! God kommunikasjon og bra utført :-)"
I
Inger K. Stornes
Verdal

Rør Tek A/S

Rørtek AS er et firma på 31 ansatte. Et firma som ble etablert i 1988. Driver med alt innen rør, alt fra store bygg til enkle serviceoppdrag. Tar ca 1300 serviceoppdrag i året. Vi er total entreprenør på bad. Tar varmeanlegg. Rørtek as har 26 røreleggere på Steinkjer og 5 rørleggere på Verdal. Så vi dekker hele trønderlag. Ta gjerne kontakt med oss. Firmapost@rortekas.no larsotto@rortekas.no rortekas.no 97555629

Mars 2021

Røtter i kloakkrør

"Dyktig folk."
G
Gérard
Verdal
Rør Tek A/S

Midt-Norsk Vvs As

VVS Eksperten er en ledende rørleggerekspert med medlemsbedrifter i hele landet. VVS Eksperten er en ledende rørleggerekspert med medlemsbedrifter i hele landet.

Nov. 2019

Utskifting av sluker og vanntilførsel bad

"Kjempe fornøyd"
T
Tomas
Verdal
Midt-Norsk Vvs As

ROBERT KIRKNES

5.0 (1)

Aug. 2017

Graving

"Svarte fort og gjennomførte jobben raskt."
L
Linn Gudrun
Verdal

ARNE HOLM MASKIN AS

5.0 (2)

April 2017

* Fortsatt ledig: Planering, bortkjøring jord, grøft for overvann

"Raskt oppmøte/befaring og raskt tilbud gitt. Jobben ble gjort etter avtale, på kort tid, svært dyktig utført maskinarbeid . Grøfting og nedlagt rør på kort stund, gårdsplass oppgravd så fint at ingen ny grus måtte tillegges. Og betaling etter utført..."Se mer
T
TORIL LAILA
Verdal

PHERO MASKIN AS

5.0 (1)

Mai 2013

Lastebillass med singel

"Kom til avtalt tid, og utførte en bra jobb til avtalt pris. Jeg ble veldig fornøyd med resultatet"
M
May-Anita
Verdal

RIKKI SÆTHER

Bedriften har 10 års fartstid i bransjen, og vi er 2 ansatte. Vi driver mest med nydyrking, massetransport og tomtearbeid. Selvfølgelig tar vi også andre jobber som å grave vannledning og kloakk. Veivedlikehold som skraping, grusing, strøing, brøyting, kantrydding og grøfte-rensk.

Aug. 2010

Gårdsplass

"Anbefales. Jobben ble raskt og effektivt utført. Og sluttresultatet ble veldig bra. Neste gang vi skal gjøre noe med gårdsplassen vår, så vet vi hvor vi skal henvende oss."
J
Jan Arild
Verdal
RIKKI SÆTHER
Siste registrerte jobber

Lite prosjekt på hytte oppi Finnvola Sør, Sandvika i Verdal

7660VUKU

Jeg trenger hjelp til å avrette gulvet på "badet" på hytta, lage avløp fra dusjkar og legge våtromsbelegg. Det er ikke innlagt vann, og det skal ikke være varme i gulvet. Gulvet er ca 116 cm x 148 cm, tregulv. Det er ikke i vater så kanskje lurt å avrette litt før man legger gulvbelegg? Jeg har bestilt dusjkar som har helling mot avløp, og avløp i gulv må avpasses dette. Jeg trenger også hjelp til å lage avløp fra vasken på "badet". Det er ca 300 meter å gå fra parkering, fin veg/sti til hytta. Ser jeg kanskje har uttrykket meg uklart. Jeg trenger ikke både rørlegger, murer og snekker for dette oppdraget. Jeg ønsker en person som kan å avrette et gulv, lage hull til avløp - skal ikke være ordinært sluk med vannlås, kun rør rett ut, og legge gulvbelegg. Kanskje trenger man ikke å avrette gulvet når det skal være dusjkar? (ikke dusjkabinett). Dusjen vil ikke bli brukt så veldig ofte, dette er ei hytte.

Skifte påler på hytte

7660VUKU

Har en hytte som begynner å bli litt skeiv da alle påler ikke står på fjell. Trenger hjelp til graving og utskifting av påler og oppretting. Hytta er stroppet på plass nå men påler må settes på fjell så den blir stående i ro.Har bilder av hytte og påler ved interesse, Veranda må bort og noen trær men det ordner jeg selv. Hytte står ca 100 meter fra vei og er stort sett flatt og kan beltes etter en grussti ,skal høre med grunneier om dette så alt slikt er greit. Kan også være med å hjelpe til under jobb om det trengs.

Inspeksjon avløpsrør

7653VERDAL

Trenger rør inspeksjon med kamera? Har fått vann inn i kjeller, så har jeg et avløps rør som tak vannet renner i, som muligens er defekt/tett. Rør går langs ved hus vegg, men det er bygget en garasje over, som er sammenkoblet med huset. Eventuelt priser?

Planering av gårdsplass

7654VERDAL

Eksisterende gårdsplass trenger planering/ sletting, og eventuelt litt mer singel.

Grave opp jord og legge ut singel

7653VERDAL

Ønsker å grave opp ca 50 m2 med jord og legge ut duk med singel for å få plass til bilparkering

Grave ned og koble septik tank

7656VERDAL

Oppgradere gammel siptih