Maskinentreprenør i Hareid

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Siste registrerte jobber

Graving, tilstelling, planering, muring og utbedring av hage/skråning

6060HAREID

Vi ønsker å utarbeide/utbedre hagen vår som i dag består av lite og dårleg plenareal + skråning med mykje buskevekstar. Vi ønsker: - Planere, utbedre og utvide plenareal - Utbedre skråning med veiduk - Avslutte skråning med natursteinsmur - Utbedre parkeringsplass i samband med skråning og natursteinsmur Synfaring er nødvendig.

Parkeringsplass i hage

6060HAREID

Vil omgjere ca 60-70m2 av grasplen til parkeringsplass. Kan bruke masse til å rette av deler av resterende plen. Tek gjerne imot befaring for meir detaljert forklaring.

Bygge dobbelgarasje inntil huset.

6060HAREID

Vi skal bygge ei dobbelgarasje over 2 etg. inntil bolighus, inn i terrenget. Den skal ha plass til ein handikap-bil som er 7 meter lang med rullestol-lemmen ute. Den må også ha ei trapp opp til 2. etg. der vi skal montere trappeheis. I 2. etg. blir det ein gang i bakkant, og eit eller to opphaldsrom i framkant. Vi vil ha ei dør inn i eksisterende bygg på garasjeplan, og ei frå 2. etg. Vi vil også ha ei utgangsdør på baksida. Dobbel garasjeport. Bygget skal vere isolert. Vi ser for oss at garasja skal verte ei ganske naturlig utviding av det tilbygget som den skal byggast inntil.

Drenering rundt hus.

6060HAREID

Trenger tilbud for å få utført jobben.

Graving av grøft

6060HAREID

Skal grave en grøft på 45 meter for å legge en strømkabel. Denne skal ligge minimum 40 cm under jorden. I et område på rundt 4-5 meter over en parkeringsplass skal den ligge 1 meter under bakken. Det skal også fjernes en gammel kabel, og dette utgjør 2-3 meter med graving med dybde 1.10 meter. Det skal legges et rør som ny kabel skal legges i. Dette røret har jeg klart. Så skal grøften dekkes over.

Doffin - Konsulent til prosjektering av vatn- og avløp til Nesset

6060HAREID

Hareid kommune ynskjer å skaffe ein konsulent til komplett detaljprosjektering av vatn og avløpsleidningar frå Nesset til Snipsøyr. Dette omfattar kravspesifikasjon og teknisk skildring for anbodskonkurranse for entreprenør. Traseen er om lag 1,5 km.