Maskinentreprenør i Sveio

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Maskinentreprenør i Sveio

HALLAND & FOSSE AS

Rørleggermester Halland & Fosse består av rørleggermesterne Kristian Halland og Ingve Fosse og ble etablert i 2020. Til sammen har vi over 30 års erfaring fra Rørlegger-bransjen og legger vekt på å utføre arbeid med høy kvalitet.Våre arbeidsområder er:-Nybygg-Næringsbygg-Landbruk-Havbruk-Rehabilitering-Varm- kjøleanlegg-Plastsveising-Service.-Renseanlegg

April 2023

Ny vannforsyning

"Veldig bra oppfølging og hyggelige folk. Alt i alt er jeg fornøyd."
K
Kjetil
Sveio
HALLAND & FOSSE AS

C.L.HÅVARDSHOLM MASKIN

4.5 (6)

Sep. 2019

Grave grøft, sette sluk og legge rør.

"Jobben ble bra og fort utført. Men så noe uryddig ut ved ferdigstilling. Busker og trær ble ikke behandlet så fint som jeg oppfordret til på befaring."
M
Malvin
Sveio

FH NAPPEN

4.5 (2)

Juni 2019

Planering av deler av tomt

"Veldig nøgd med arbeidet som vart gjort, og god kommunikasjon undervegs :)"
L
Lisbeth
Valevåg

JOHANNESSEN ENTREPRENØR AS

TjenesterVi er veldig fleksible og ingen jobb er for liten eller for stor for oss. Vi kan være totalleverandør om nødvendig.Vi kan tilby følgende innenfor de ulike avdelingene:Trefellings og hagearbeid* Felling av vanskeligstilte trær.* Anleggsgartnere* Hagearbeid (hekk, plen, mm.)* Ugressfjerning (sertifisert)* Salg av ved (fri levering).Tømrer/snekker* Tømrere til nybygg, påbygg og rehabilitering.* Innredningsarbeid.* Demontering/montering av vindu og dører.* StillasbyggingAnlegg* Drening* Pla...

Se mer
Okt. 2018

Drenering rundt ca 135kvm enebolig

"Hadde valgt dette firma igjen"
Ø
Øyvind
Førde i hordaland
JOHANNESSEN ENTREPRENØR AS

Danielsen & Skogland Maskin AS

4.6 (29)

Velkommen til danielsen gravingogbetong Vårt motto er 100% fornøyde kunder, og gode referanser...Vi kommer gjerne på befaring, ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!Telefon: 91333212

Okt. 2018

Natursteinmur

"Kom på avtalt tid, var ferdig før først antatt og gjorde en god og nøyaktig jobb. Prisen ble også som avtalt. Ville brukt de igjen hvis eg får behov, og vil anbefale andre å bruke dem."
F
Frank
Sveio
Danielsen & Skogland Maskin AS

Heiane Røyr & Elektro AS

5.0 (2)

Heiane Røyr AS er ei lokal mesterbedrift bedrift med mange års erfaring i bransjen. Me tilbyr alt frå rehabilitering og service til totalbad og nybygg. Me held til på Stord og tek på oss oppdrag i heile Sunnhordlandsregionen, både i offentleg og privat sektor. Me har gode samarbeidspartnarar, og er stolte av å kunne tilby totalpakkar til deg som kunde.

Juli 2017

* Fortsatt ledig: Legge vann inn til hytte

"Kjempe. Fkom på befaring dagen etter. Fikk skriftelig anbud samme kveld som befaring. Startet arbeid påfølgende arbeidsdag. Hyggelige folk og til en meget god pris."
Ø
Ørjan
Vormedal
Heiane Røyr & Elektro AS

TRONSTAD ANLEGG

5.0 (1)

Alt i graving,drenering og natursteis muring.

Jan. 2015

Sprenging og utgraving for drenering

"Første del av jobben er da utført. Raskt, effektivt og til en god pris av en meget hyggelig maskinfører. Kan varmt anbefale Tronstad Anlegg!"
R
Roar
Sveio
TRONSTAD ANLEGG

Vikse Maskin Steinar Vikse

Vikse Maskin tar jobber innen graving og landbruk. Som: tomter,veier, veivedlikehold, drenering og utbedring av avløp,, plen, natursteinsmur, dyrking, trefelling, landbrukskjøring, snørydding og service på biovac minirenseanlegg og pumpekummer. Vikse Maskin er sentral godkjent for ansvarsrett med tiltaksklasse 1 i grunnarbeid og landskapsutforming Firmaet ble etablert i 2004 og har tre ansatte Har fagbrev og ADK sertifikat(godkjent for rørarbeid)For mer info og bilder...

Se mer
Juni 2013

Natursteinmur - ca. 15m - 1m høy

"Firmaet gjorde en god jobb med natursteinsmur, men sluttfaktura stod ikke i stil med tilbud basert på befaring i forkant. Vær nøye med å få et bekreftet tilbud og at evt. ekstrakostnader kommuniseres underveis før utførelsen."
J
Jarle
Haugesund
Vikse Maskin Steinar Vikse

KRISTOFFER AUNE AS

Vi har også faste vaktmestertjenester å tilby, per i dag behandler vi flere boretslag som får oppfølging på plenklinklipping, vedlikehold etc.Tjenester vi utfører:-Naturstein-Graving-Massetransport-Høytrykkspyling med mobil spyler vogn (ikke avhengig av vann og strøm)-Vaktmester tjenester-Trefelling-Brøyting og strøing-Sprøyting-Følgebil kjøringVi tilbyr en gratis uforpliktende befaring til våre kunder. Ta kontakt med Kristoffer på telefon: 412 20 357

April 2012

Mindre gravejobb

"Kom når han skulle og gjorde det han skulle til en fornuftig pris. Anbefales :-)"
G
Geir Arne
Førresfjorden
KRISTOFFER AUNE AS
Siste registrerte jobber

Sette opp ståhall

5550SVEIO

Sette opp et omega stålhall på 10x10 meter. Det trengs kran! Alle materialer er på plass og platting i betong er støpt.

Bygge opp natursteinsmur, og fylling av masse

5550SVEIO

Ca. 29m med naturstein skal bygges opp ca. 1,5m. Skal deretter fylle på masse slik at det går i ett med plen.

Skal få flyttet vaskemaskin fra kjeller og opp til badet

5554VALEVÅG

Jeg har vaskemaskin i kjeller, så jeg må få flyttet opp vaskemaskin til badet pga helsen. Så det må legges opp vann til maskinen og avløp.

* Fortsatt ledig: Delvis sprengning av tomt

5550SVEIO

Ønsker pris på sprengning av tomt. Pr dags dato er tomten delvis sprengt men ikke ned til plannivå. Planen er iførste omgang å få sprengt siste del av fjellknausen. Jeg skaffer maskin til disponisjon og tar opprydningen selv.

Opprydding i hage, klippe gress, fjerne ugress og legge ut noe grus

5550SVEIO

Vi ønsker opprydding i hage og gangmrådene rundt en eiendom. Det må felles litt busker/trær inntil huset og utbedres der man ferdes (stier og vei) . Lett rensing av hageområdet. Skraping av mose, fjerne ugress. Graving av grus samt ny grus(?) på gangvei. Spesielt det på bildene er de utsatte områdene som trenger forbedring. Oppsummert ønsker vi altså at en grovopprensking av uteområdet slik at det blir OK forhold. Trenger ikke finstell.

Ta ut vinduer/dører

5550SVEIO

Hytte & Naust skal rives. Må fjerne vinduer og dører (glass)