Maskinentreprenør i Aukra

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Maskinentreprenør i Aukra

Tesa Bygg AS

4.6 (5)

Vi er en snekkerbedrift med erfarne snekkere. Vi tar på oss alt snekkerjobb fra A til Å, innvendig og utvendig. Våre snekkere har bygget mange eneboliger, også en tomannsbolig, mange garasjer og naust. I de siste årene har vi utført mange prosjekter for Blink Hus Dale Malo og har tatt på oss også oppdrag fra private. Vi er interessert i mindre og større jobber i Molde og omegn. For referanse kan du gjerne ringe: Lars Onsøyen (tidligere byggeleder i Blink Hus Dale Malo) tel.: 905 62 933 Espen ...

Se mer
April 2020

Riving av tak låve

"Effektivt utført - dette var en rivejobb så de ryddet også veldig bra opp og etterlot et ordnet sted. Litt mer fokus på verneutstyr vil høyne profesjonaliteten enda et hakk."
I
Ivar Helge
Siste registrerte jobber

Rensking

6409MOLDE

Vi har et lite berg/forhøyning på tomten vi skulle rensket for jord.

Drenering og isolering av kjeller

6480AUKRA

Vi er ute etter anbud på drenering og utvendig isolering av vår kjeller. Delvis under bakkenivå.

Sprenging av berg, planering og graving for såle for tilbygg hus.

6409MOLDE

Sprenging av berg, bortkjøring av masse/stein. Planering og tilrettelegging av garasjetomt. Graving for tilbygg 3x5 meter tilbygg av hus og graving for tilbygg av veranda.

Trekke vann til vask for kjøkken

6480AUKRA

Jeg bygger en leilighet i 1.etasje i huset mitt og trenger noen til å trekke vannrør til vasken. Det er snakk om rundt 3 meter fra fordelingskapet og til der vasken skal være. Skapet befinner seg i 2. Etasje og vasken er rett under i 1. Etasje. Alle nødvendige hull er laget slik at rørtrekkingen er lett og enkel. Avløp er det ikke nødvendig å tenke på kun varmt og kalt vann.

Forarbeid & Asfalt

6409MOLDE

Gjøre forarbeid, legge asfalt, muligens noe steinlegging

* Fortsatt ledig: Grave bort plen og klargjøre for bygging av mur

6409MOLDE

Trenger å grave bort noe plen ned en liten skråning og neri en grøft og klargjøre til bygging av støttemur