Behov for en maskinentreprenør i Gol?

Trenger du en maskinentreprenør i Gol til graving, boring, planering eller drenering? På Mittanbud vil dyktige maskinentreprenører i Gol konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for en maskinentreprenør i Gol?

Trenger du en maskinentreprenør i Gol til graving, boring, planering eller drenering? På Mittanbud vil dyktige maskinentreprenører i Gol konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Maskinentreprenør-jobber i Gol på Mittanbud

Drenering

3550GOL

Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet på eneboligen. Det mangler, eller på grunn av alder er det sannsynlig at det mangler, utvendig fuktsikring av grunnmuren ved kjeller/underetasje. Det er ut ifra observasjoner konstatert at drenering/tettesjikt har funksjonssvikt/svært begrenset effekt.

Legge inn vann i hytte.

3550GOL

Vi skal borre etter vann, og trenger da rørlegger til å legge inn vann fra vegg til bad og kjøkken. Montere trykktank og varmtvannsbereder, legge rør til bad, vask og dusj. Og legge vann (varmt og kaldt) til kjøkken, som ligger i annen (og gamle) del av hytta. Rør må legges under hytta. I krypkjeller. Trykktank og bereder må antagelig monteres under nye del av hytta (krypkjeller med 1,2 meter til tak) i ett el annet slags frostfritt kasse/skap el. Kreativ løsning er mottakelig.

utgraving til Garasje

3550GOL

grave ut til garasje. massen skal flyttes til at annet sted på tomta.

Ringmur/såle GOLSFJELLET

3550GOL

Trenger murer til å sette opp en ringmur og støping av gulv Hytten er under 50 m2 og leveres som byggesett Skal ha personlig ansvarsrett som selvbygger Ikke innlagt vann og strøm

* Fortsatt ledig: Utbygging av hytte på Golsfjellet

3550GOL

Hei! Ønsker et pristilbud på et mindre utbyggingsprosjekt på eldre hytte på Golsfjellet. Det ønskes bygget ut i østlig retning ca 25 kvm brutto. Tilbygget må inneholde 1 Soverom, 1 Bad(varmekabler) og 1 gang(varmekabler). Tilbudet må inneholde tegninger, søknader til kommune i tillegg til alt arbeide og materialer til utbyggingen inkludert prosjektleder som håndterer de forskjellige entreprenører. Det ønskes blant annet gravet septiktank inkludert nødvendige søknader etc til nevnte bad. I filen skissetilbygg2.jpg så ser man eksisterende hytte med tilbygg inntegnet på høyre side. Filen skissetilbygg1.jpg viser kun selve tilbygget.

oppusing

3550GOL

Jeg er interessert i en eiendom i Gol kommune som trenger totalrenovering fra drenering til flytting av ytre paneler, baderom og vinduer. Primærrom198 m² Jeg trenger lokale (Gol) entreprenører for å gi meg en prisoverslag og hvor lang tid det vil ta å fullføre arbeidet

Siste evalueringer
* Fortsatt ledig: Utbygging av hytte på Golsfjellet

Veldig fornøyd med Robert og teamet rundt han! Han har vært enkel å ha med å gjøre og utført jobben(hytteutbygging) til vår absolutte tilfredstillelse og til avtalt pris! Anbefales!

Feb. 2023
T

Tom om RB SNEKKERSERVICE AS

Gjettum
Graving

Har bare positiv opplevelse med disse. Kan trygt anbefales.

Des. 2019
T

Tor Erik om Gol Grave Og Barkservic

Gol