Maskinentreprenør i Tromsø

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Maskinentreprenør i Tromsø

Absolutt Anlegg AS

Vi er en liten bedriften med 2 ansatte. Vi driver med alt innen VAO, grunnarbeid, kabelgravig og etablering av uteområde/hage. Kontakt oss for en hyggelig prat!

Nov. 2023

VA, drenering og arrondering av tomt

"Å jobbe med Absolutt Anlegg var rett og slett en fornøyelse! God dialog før arbeidets start, underveis og etter utførelse. De har levert på både kvalitet, kost og tid. Grunnen til topp score, er at de har levert bedre enn forventet på alle over..."Se mer
J
Jan Børre Hansen
Jøvik
Absolutt Anlegg AS

NORD-TROMS RØR OG INDUSTRI AS

Okt. 2023

Rive hybelkjøkken

"Rask og pålitelig"
C
Christine
Tromsø

KENT OMMEDAL AS

4.8 (5)

vi har lang kompetanse på betongkonstruksjoner , og utfører graving av tomter, drenering med mye mer. Garasjer og andre bygg. vi har mange års erfaring innenfor betongkonstruksjoner og grunnarbeid , med mye mer. alt fra store og små konstruksjoner . Hvis du går med drømmer om nye spennende planer for hjem eller fritidsbolig, bør du ta kontakt med oss. har bred kompetanse så kan hjelpe med ganske mye.

Okt. 2023

Graving av garasjetomt

"Ryddig firma, god kommunikasjon fra befaring og til ferdig jobb. Kom fort i gang og utførte jobben raskt. Go kvalitet på jobb. Kan anbefales og ved behov bruker jeg han gjerne flere ganger."
H
Helge
Tromsø
KENT OMMEDAL AS

BYGG & EIENDOMSSERVICE

4.8 (10)

Sep. 2023

Graving av 4 tomter + grav til 2 kloakkløp. Finansiering i boks.

"Hans Arild og Ragnar leverer til 10/10. De særdeles profesjonelle og gode aktører. De leverte raskt, effektivt, og med et profesjonelt uført arbeid. De bisto også i reklamasjonssaker, og var en god sparringspartner underveis. De tok ekstrajobb i forb..."Se mer
D
Daniel
Tromsø

Gravemesteren AS

Entreprenør bedrift som tilbyr graving, planering, tomter mv. Vi tilbyr også tømrere og Vaktmestertjenester i Troms og Finnmark. Gravemesteren sine arbeidere har lang og bred erfaring

Sep. 2023

Fikse tett sluk dusj

"Er svært fornøyd med Gravemesteren AS. Vedkommende var hyggelig, og vi hadde veldig god kommunikasjon. Fikk fullført oppdraget. Gjorde jobben effektivt, og var fornøyd med prisen jeg betalte. Anbefaler Gravemesteren AS på det varmeste!!"
R
Regine
Tromsø
Gravemesteren AS

STRAUMSBUKTA UTLEIE & GRAVING AS

Juli 2023

Forbedring og utvidelse parkering på egen tomt

"Etter befaring la Straumsbukta Utleie og Graving AS en god plan for gjennomføring av prosjektet og jobben ble gjort ganske raskt. Endringer vi foreslo ble også tatt inn underveis slik at vi er fornøyde med resultatet."
J
Julien
Tromsdalen
STRAUMSBUKTA UTLEIE & GRAVING AS

TRANSPORT OG GRAVESERVICE AS

Juni 2023

Tømme og sanere ev. fjerne oljetank.

"Hyggelig kontakt med Bjørn. Godt utført arbeid til avtalt pris. Anbefales."
P
Per-Christian
Tromsø

TROMSØ MASKIN TEAM AS

5.0 (7)

Over 20 års samlet erfaring og ekspertise Vi er ett nystartet firma, men våre ansatte har jobbet lenge i bransjen. Vi har over 20 års samlet erfaring innen for flere områder innen maskiner og anlegg. Vi legger mye i arbeidet for å levere tjenester som kundene er fornøyd med og vi stolt kan vise fram.

Mai 2023

Graving og bortkjøring av jordmasser

"Godt fornøyd med utgraving av jordmasser. Raskt utført med godt resultat."
T
Thomas Berg
Kvaløya
TROMSØ MASKIN TEAM AS
Siste registrerte jobber

Brønnboring, borre etter vann

9020TROMSDALEN

Ønsker prisforslag for boring etter vann i kvaløyvågen 79/45

Lekkasje i rør/kun varmtvann på baderom (har varmtvannsbereder tilgjengelig)

9011TROMSØ

Merket plutselig vannlekkasje i rør nede ved dusjen. Skrudde dermed av vannet i leiligheten slik at det sluttet å dryppe. Samt så var det også kun varmtvann som kom ut fra vasken på badet (men vasken på kjøkkenet fungerte som normalt med varmt og kaldt vann).. Ønsker at en rørlegger eller noen har mulighet å komme å undersøke saken nærmere snarest (idag fredag..). - Simon

Planering av plen

9020TROMSDALEN

Fjerne røtter og gjøre planering av plen på deler av tomta. I overkant ca 2 mtr x 20 mtr og mot sørøst ca 3 mtr x 25 mtr. Oppdraget er å fjerne torv og små røtter samt antakelig fylle på litt plenjord. Planering og såing kan jeg gjøre selv til våren.

Rør til utslagsvask

9013TROMSØ

Skal bestille vaskeromsinnredning og ønsker få montert opp utslagsvask. Trenger dermed klargjort rør til utslagsvask. Se vedlagte bilder.

Fjere berg og løsmasser av stein

9019TROMSØ

Pigge bort ca 1-2 m3 fjell, samt kjøre bort ca 3-4 m3 stein og noe løsmasser.

Fuktig kjellerleilighet

9008TROMSØ

Hei! I salgsprosessen av en kjellerleilighet ble det påvist av takstmann høy grad av fuktighet i kjellerleiligheten tilhørende Prestenggata Vi ønsker fagfolk på befaring for å vurdere tiltak til utbedring med prisoverslag.