Behov for en maskinentreprenør i Alstahaug?

Trenger du en maskinentreprenør i Alstahaug til graving, boring, planering eller drenering? På Mittanbud vil dyktige maskinentreprenører i Alstahaug konkurrere om ditt oppdrag!
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Maskinentreprenør-jobber i Alstahaug på Mittanbud

Drenering rundt hus og tilkobling til fellesavløp

8800SANDNESSJØEN

Grave og støpe ny mur på sørøst side mot terreng, grave drenering rundt nesten hele huset og legge opp drensslanger tilkoblet til fellesavløp, søknad(om nødvendig) og vedlikehold av husfundament på ytterside.

Skifte av kledning og vinduer

8800SANDNESSJØEN

Trenger å skifte kledning og vinduer på 2 av veggene. I tillegg skifte av inngangsdør, samt drenering rundet hele huset.

* Fortsatt ledig: Utplanering av område tilliggende vei ca 150m2

8800SANDNESSJØEN

Har et ønske om at område ved siden av eksisterende garasje og som nå består hovedsaklig av plen ugraves og utplaneres. Estimert område ca 150m2. Grunnet høydeforskjell fra vei ned mot plen må en også tenke på en liten støttemur i bakkant. Ønskelig at område helt nærmest eksisterende garasje i bakkant tilpasses slik at en enkelt kan etablere en forbindelse fra utplanert område og ned mot resten av tomten (trekkes litt tilbake, etablere en helning) Området har trolig 4 rotsystem fra tidligere trær, 3 har jeg felt og vet hvordan var, og der er en større hump som nok representerer et større tre, men det er fellt før jeg overtok eiendommen for 5 år siden. Der er en betongklump fra en flaggstang midt i området, og der finnes også en metallpinne/rør som jeg er usikker på hva betyr (se bilder vedlagt). Området kan godt etableres med grus som ved eksisterende parkeringsplass foran garasje SIden dette området er tilliggende vei, og av et visst omfang må en vel påregne både søknad til kommune, gravemelding og evt nabovarsel, men det håper jeg også at jeg kan få veileiding til ift korrekt prosess

Drenering

8800SANDNESSJØEN

Fra 1.11 overtar jeg hus som er rundt 8x9 i Sandnessjøen. Trenger utgraving tilbud så jeg kan jobbe med drenering. Kan også få tilbud for både utgraving og drenering.

* Fortsatt ledig: Etablering av oppstillingsplass

8803SANDNESSJØEN

Ønsker tilbud på etablering av oppstillingsplass for bil/tilhengere.

* Fortsatt ledig: Legge nytt avløps rør i kjeller

8803SANDNESSJØEN

Meisle opp gammelt betong avløps rør og legge nytt. Lengde ca.3,5 mtr

Siste evalueringer
Terasse på ca 75 - 80 kvadrat

Bedriften utførte jobben til min fulle tilfredshet. Anbefaler bedriften til andre.

Juli 2011
E

Emil Halgrim om TORSTEIN BOTN AS

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Behov for en maskinentreprenør?

Legg ut en jobb og få tilbud