Behov for en maskinentreprenør i Volda?

Trenger du en maskinentreprenør i Volda til graving, boring, planering eller drenering? På Mittanbud vil dyktige maskinentreprenører i Volda konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for en maskinentreprenør i Volda?

Trenger du en maskinentreprenør i Volda til graving, boring, planering eller drenering? På Mittanbud vil dyktige maskinentreprenører i Volda konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Maskinentreprenør-jobber i Volda på Mittanbud

Grave ut for støttemurar og drivhus

6102VOLDA

1. Grave grøft for etablering av ca. 2 x 6m støttemur (30-150cm). Grave ut/fundamentere for plate mellom murane (5-6 kvm). 2. Grave ut for å støype betongplate for drivhus (3x5m). Tilkomst er vanskelig, må vere liten minigraver (~1m breidde). Eventuelt om det er mogleg å etablere ei midlertidig bru.

Planere til plen

6100VOLDA

Finplannering av plen før vi skal legge ferdigplen

Graving til drenering, traktor og henger er nødvendig for å kjøre bort masse

6103VOLDA

Trenger entreprenør med maskin, traktor og henger pga tilkomst. Grave drenerkngsgrøft, kjøre bort masse.

Drenering av husvegg

6763HORNINDAL

Drenering av en husvegg på enebolig, med alt inkludert av rør, graving, plast etc

Grave ut, fjerne masse, planering, drenering å etterfylling av masse

6100VOLDA

Vi har ein del av tomta vi gjerne skulle fått gravd ut, fjerna ein del av massa(noko kan brukast til planering), planering, drenering å etterfylling av singel der det trengs. Ønskar prisoverslag for kva det potensielt vil koste oss for alt det nemnde over + evt søknadar med graving. Vi har ein plan for kva vi vil skal gjerast å det er ikkje heile tomta som skal gravast ut. Interesserte er meir ein velkomne til å kome å sjå på området å ta vurderingar før ein gir eit tilbod. Nabovarsel er sendt ut å godkjent.

Grave ut, fjerne masse, drenering og planering.

6100VOLDA

Vi har ein del av tomta vi gjerne skulle fått gravd ut å fått fjerna masse frå i forhold til å kunne lage til hage, samt carport/garasje. Vi har vald entreprenør til å sette opp støttemur samt veggar til garasje. Så her må ein samarbeide med vald entreprenør sine teikningar. Ønskar prisoverslag for kva det vil koste oss, då med alt av graving, drenering, planering, vekk kjøring av masse, søknadar til kommune osv… Vi har ein ca plan for kva vi vil skal gjerast der å det er ikkje heile tomta som skal gravast ut. Interesserte er meir ein velkomne til å kome å sjå på området å ta vurderingar før ein gir eit tilbod. Nabovarsel er sendt ut å godkjent.

Siste evalueringer
Drening oppside hus

Vi måtte lage til drenering på bakside av hus, men enda med litt til etter kommunikasjon med Svein Fløte. Jobben blei utført med presisjon, profesjonalitet og alt etter avtale. Kan og vil anbefale han på det varmaste.

Feb. 2020
M

Mats Riise om Svein Fløtre

Volda
Montere IKEA kjøkkenbenk/skap

Gedro Byggarbeid har gjort en god jobb med mitt kjøkken. De møtte til avtalt tid, og jobbet raskt og effektivt. Hyggelige og serviceinnstilte arbeidere. Kan anbefales!

Aug. 2014
E

Ellen om Gedro Byggarbeid AS

Volda