Maskinentreprenør - Nord-Fron

Trenger du en maskinentreprenør til graving, boring, planering eller drenering? På Mittanbud vil dyktige maskinentreprenører konkurrere om ditt oppdrag!
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Maskinentreprenør-jobber på Mittanbud

Kjøp og installasjon av bergvarmepumpe.

2643SKÅBU

Jeg ønsker å få pris på kjøp og installasjon av bergvarmepumpe, inkludert boring av hull. Gjerne også inkludert oppvarming av forbruksvann. Har vannbårent system i huset, og fyrer per nå med en 9kW el-kjele, etter at jeg måtte avskilte oljefyren.

gammelt kjøkken skal bli til bad.

2642KVAM

Bjelkelag må evt byttes ut pga liten vannlekkasje.

Grusing av vei, reparasjon av kum m.m

2640VINSTRA

Trenger å få gruset opp vei og gårdsplass, ca 250m vei, 500m2 gårdsplass. Reparasjon av kum, kollapset skillevegg, planeing av tomt ellers, m.m. Ta gjerne kontakt for befaring.

Trenger hjelp til å grave inn, støpe og sette opp garasje.

2640VINSTRA

Trenger anbud på å grave inn en garasjetomt i fremkråning. Støping av gulv, vegger og bjelkelag som tak. Sette opp et rå-anneks over støpen. Ca 10x8m Jeg ønsker et tilbud på hele jobben,byggesøknad, utgraving, av tomt, betong, og oppføring av anneks.

Drenering enebolig

2640VINSTRA

Drenering rundt enebolig 41,6 meter rundt hele bygget. Ønsker totalpris på alt samlet. Foretrekker isodren på veggen.

Pigging av stein

2640VINSTRA

Har ca 30m3 stein i hagen nærliggende bolighus som jeg skulle hatt pigget bort og fraktet bort massen. Kun seriøse henvendelser ønskes.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Behov for en maskinentreprenør?

Legg ut en jobb og få tilbud