Behov for en maskinentreprenør på Ås?

Trenger du en maskinentreprenør på Ås til graving, boring, planering eller drenering? På Mittanbud vil dyktige maskinentreprenører på Ås konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for en maskinentreprenør på Ås?

Trenger du en maskinentreprenør på Ås til graving, boring, planering eller drenering? På Mittanbud vil dyktige maskinentreprenører på Ås konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Maskinentreprenør-jobber på Ås på Mittanbud

Trenger rørlegger for utskifting av frostfritt vannuttak til hagen

1407VINTERBRO

Trenger rørlegger for utskifting av frostfritt vannuttak til hagen. Jeg trenger en rørlegger for å bytte ut en vannuttak mot hagen og sikre at systemet er frostsikkert om vinteren, med et dreneringssystem. Jeg vil også kunne stenge vannet fra innsiden av huset. Kan dere gi meg en prisidé? Jeg har ingen preferanser for hvor lang tid det tar eller når det kan gjøres. Takk. Mvh. Patrick

Plumbering av oljetank

1430ÅS

Vi ønsker en gravefri plumbering av oljetank. Ukjent størrelse, men kan anta 1200L. Nedgravd rett utenfor huset.

Planering av hage

1435ÅS

Ønsker pris tilbud på planering av hage, ca 80m2 tilstanden skal være slik at det er klart til å legge ferdigplen (dette gjør jeg selv). Har jordmasser på tomten som kan benyttes for planering, for det meste vanlig jordmaser (noe leire, men lite).

Reparasjon/etterarbeid drenering

1430ÅS

Jeg trenger bistand til å fikse hull og glipper mellom grunnmur og knasteplast. Dette har gradvis kommet etter at det ble drenert for en god del år siden og skyldes kanskje setningsskader. Det er snakk om en lengde på rundt 4 meter. Setter pris på alle henvendelser.

drenering

1407VINTERBRO

Drenering to sider av hus, ca 20m

Fjern 10mt3 jord

1430ÅS

Fjern 10mt3 jord, fordelt i to hauger, tilgjengelig med en gravamaskine

Siste evalueringer
Bortkjøring av masse

God kommunikasjon uunderveis, kjapt utført.

Juli 2022
G

Gunnar Engebretsen om ATLE NYGÅRD GRAVING OG TRANSPORT

Vinterbro
Drenere og isolere grunnmur vegg 12 meter

Meget bra jobb. Flinke og dyktige folk som gjorde en meget god jobb, de var effektive og forklarte underveis. Kan anbefale dette firmaet.

Juli 2022
K

Kaare om IDAR EGIL FINSTUEN

Vinterbro
Utvidelse av parkeringsplass - 80 kvm

Selskapet gjorde en god jobb med utvidelse av parkeringsplass foran tomannsbolig. Jobben ble utført presist og innenfor tidsrammen som ble satt. Eier er hyggelig, imøtekommende og kom med gode innspill på befaringen. Anbefales!

Juli 2022
T

Torstein om Berget Entreprenør AS

Vinterbro
Grave kabelgrøft til trekking av rør til ladeanlegg

Tobiassen fikk i oppdrag å lage kabelgrøft med legging av trekkerør og fundamentering for etablering av infrastruktur til el-billadere i vårt borettslag. Etter gravejobb skulle gårdsplass tilbakestilles med komprimering og slitedekke av subbus/grus. Han kom når han skulle, var lett å kommunisere med og arbeidet ble utført på en svært tilfredsstillende måte. Anbefales!

Juni 2022
T

Truls om MASKINENTREPRENØR R. TOBIASSEN AS

Ås
Sertifisert rens av paraffintank

Hentet parafintank som vi selv hadde gravd ut, til sertifisert rens og destruering. Raskt og effektivt, mottok kopi av melding til kommunen sammen med fakturaen til avtalt pris.

Juni 2022
S

Sebastian om SVEIS-STÅL-MONTASJE BØRRE LARSEN AS

Ås
Reparasjon av utekran

God kvalitet på arbeid, og god dialog både før, under og etter arbeid. Ryddig og profesjonelt gjennomført.

April 2022
H

Håvard om Åsgård Rør og Energi AS

Ås
Isolere 30kvm grovkjeller på hytte

Sympatisk og ryddig mann, som gjør et meget godt arbeid

April 2022
E

Espen om Schmidt Bygningsentreprenør Enk.

Oslo
Bytte av drening på 3 sider, ca 30 meter.

Godt gjennomført arbeid og god kommunikasjon underveis. Satte pris på gode råd fra Kai om valg av løsninger, og at han la til rette slik at det skulle bli enklere for oss å bygge opp igjen terrasse og trapp. Rask til å svare på mail, kom til avtalt tid og gjennomførte prosjektet i den perioden vi hadde avtalt. Godt fornøyd!

Mars 2022
F

Frode om SPYDEBERG BYGGENTREPENØR AS

Ås
Gårdsplass

Ok dette. Billig og bra

Feb. 2022
D

Dag H om Anleggsgartnermester Arild Garseg AS

Ås
Planering og steinlegging

Meget godt fornøyd med å ha valgt Stile as og Luigi til vårt prosjekt. Luigi er en meget hyggelig mann som vi fikk veldig god kjemi med fra første befaring og sammen med Antonella sørger de for at man som kunde føler seg trygg og godt ivaretatt. Dette var et nokså stort prosjekt, og det ble en del justeringer underveis, men Luigi og hans team hadde gode forslag til løsninger. Disse ble løst til vår største tilfredsstillelse og til en god og fornuftig pris. Vi ville ikke nølt med å bruke Luigi og Stile as igjen, og vil anbefale de til alle som vurderer å legge belegningsstein, skifer eller utføre annet arbeid i hagen. Tusen takk til Luigi og Antonella fra oss ❤️

Okt. 2021
R

Reda om STILE AS

Vinterbro
Drenering/isolering av yttervegg på enebolig

Dyktige fagarbeidere som kom etter avtale, 14 dager før avtalt! De jobbet effektiv og gjorde et godt stykke arbeid i utfordrende terreng! Ryddig og profesjonelt! God personlig oppfølging hele veien, så dette var en god opplevelse.

Sep. 2021
T

Tone Holm om IDAR EGIL FINSTUEN

Vinterbro
Gravearbeide.

Ansvarsfulle

Aug. 2021
T

Torild Margaret Melby om VEI 1 AS

Ås