Behov for en maskinentreprenør i Austevoll?

Trenger du en maskinentreprenør i Austevoll til graving, boring, planering eller drenering? På Mittanbud vil dyktige maskinentreprenører i Austevoll konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for en maskinentreprenør i Austevoll?

Trenger du en maskinentreprenør i Austevoll til graving, boring, planering eller drenering? På Mittanbud vil dyktige maskinentreprenører i Austevoll konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Maskinentreprenør-jobber i Austevoll på Mittanbud

Oppsett av vann og avløp i ny enebolig

5392STOREBØ

Ønsker pris av oppsett av vann og avløp i ny enebolig

Prisindikasjon på planering av tomt ved sjø

5397BEKKJARVIK

Grunnet kjøp av en naustetomt i Austevoll ønsker vi en god pris indikasjon på planering naustetomten. Utfordringen er at veien stopper omtrent 20 meter fra tomten. Transport til og fra tomten må derfor skje fra sjø. Se vedlagte bilder av tomten. Ta gjerne kontakt om det er noe dere lurer på.

Sprenging av garasjetomt. Støping av betongenplat og vegger

5397BEKKJARVIK

.

Renovering av eldre hage

5392STOREBØ

Gjelder et oppdrag i Austevoll. Snakk om en av de ytre øyene. Har en elde hage son trenger litt rehabilitering. Det ble revet en handicap rampe og under der dukket det opp en gangvei av belegning stein som må fullføres. Har stein liggende som eg ønsker å bruke. Har også 50-60 meter med gjerdet som må settes opp rundt eiendom. Av gjerde type så tenker er minst mulig vedlikehold, så ingenting som må males. Funksjonen blir å holde sauene ute. (Men eg får ikkje lov å sette opp sekskantet sauegjerdet. Der er eg nedstemt).Her tenker eg nesten de som e.v.t kommer på befaringe må se selv hva som er mulig for å sette opp på muren som står der og om det må settes opp nye gjerdestolper. Starten på muren går også i tripp trapp så her må gjerdet være lavest nede også følge kurven til muren oppover. Ønsker pris tilbud og e.v.t pris for befaring Mvh Viktoria Josefa Stene Skulstad.

Lage parkeringsplass

5392STOREBØ

Har ein relativt flat "tarm" i hagen kor eg ynskjer å lage biloppstillingsplass. Må sikkert grave litt, planere og fylle på pukk/grus.

Fikse vaskerom

5392STOREBØ

Ønsker å fikse golv/helling/sluk på vaskerom som ikkje har sluk og som skal ha dusjmuligheter.

Siste evalueringer
Avgraving og planering av hyttetomt på Kalve - Austevoll

Meget bra og effektivt utført arbeid. De gav i tillegg en "fair" pris på tilleggsarbeid som dukket opp underveis. Kan anbefales!

Des. 2015
K

Knut om KRANFØRERAKUTTEN AS