Behov for en maskinentreprenør på Stord?

Trenger du en maskinentreprenør på Stord til graving, boring, planering eller drenering? På Mittanbud vil dyktige maskinentreprenører på Stord konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for en maskinentreprenør på Stord?

Trenger du en maskinentreprenør på Stord til graving, boring, planering eller drenering? På Mittanbud vil dyktige maskinentreprenører på Stord konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Maskinentreprenør-jobber på Stord på Mittanbud

Fylle i masse i utgravd parkering

5416STORD

Skal utvida parkeringsplass på tunet og har allerede gravd ut eit område på 48m2. Jobben går ut på å fylle i der med pukk i bunn og topp singel. Har kjøpt inn ugressduk som evt kan brukes. Er gravd ut mellom 30cm og 10cm pga litt skrående terreng som skal fylles i.

Drenering

5415STORD

Drenering rundt gammelt hus. Pigge vekk 1-5 - 2 meter med fjell på bakside av hus. Pigge vekk en liten betong trapp.

Drenering, restaurering av grunnmur og skifte av avløpsrør utvendig

5411STORD

Drenere rundt huset, restaurere grunnmur då det er stable stein opp til bakkenivå også støpt flate over. Grave vekk gamle rør for å Bytte 2 kommer fra betong til plast + røyr.

grave opp langs to sider av huset pluss drenering

5414STORD

Har fuktskade i sokkeletasjen. Må grave langs to sider av huset - ned ca 2,5 m. Nedlegging av drensrør og kle med knotteplast. Fylle opp med drenerende masse og evt kjøre vekk overskytende masse. Ferdigstilling av oppgravd areal.

Sprenging/skyting

5410SAGVÅG

Sprenging av 2 knauser, en ca 12×6, dybde fra 6-4m i forbindelse med vei. Nr 2. 9×2 dybde boring ca 2.5m. Denne ligger ca 1.2m fra hus. Er tilgjengelig 14 tonns maskin på området.

Rørfornying

5416STORD

Spyling og foring med strømpe

Siste evalueringer
Grave opp plen, mure og fylle på fyllmasse + jord

Gjorde jobben ihht avtale og pris, og ryddet fint opp etter seg. Godt fornøyd

April 2020
P

Per Martin om ØRJANSEN ANLEGG AS

Førde i hordaland
Rørlegger

Kjempe fornøyd å anbefaler de virkelig! Både pris, arbeidet og kommunikasjon! Kommer til å bruke de igjenn om jeg skal fikse noe mer

Nov. 2018
C

Chatrine Erica om Solheim Rør AS

Sagvåg
Graving/Planering.

Meget grundig og faglig gjennomført arbeid. Planering av ca 200m2 område, og nedsetting av ny kumm for vann med ventilbytte. Planering og komprimering av tomt (30m2) for redskapshus. Det var trang om plass for en 2,5m bred traktorhenger å komme til området, men med så flinke folk gikk dette som en lek. Kan anbefales på det sterkeste. Grei pris i forhold til andre tilbydere.

Aug. 2018
R

Reidar om C.L.HÅVARDSHOLM MASKIN

Stord
slå ned en liten bergnabb.

De gjorde en god jobb. God service. Kan anbefales.

Juli 2018
A

Anne K om GLENN MYKLEBUST STEIN

Sagvåg