Maskinentreprenør i Ålesund

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Maskinentreprenør i Ålesund

NORTRAX ENTREPRENØR AS

Nortrax Entreprenør A.S. er et firma som i noen år har hatt utleie av maskiner og tilhengere. Eier av firmaet har allsidig kunnskap og erfaring med drens og fundamentering og grøftearbeid. Vi utfører det meste innen graving og hagearbeid. Fra 2020 har vi redusert utleiedelen og gått tilbake til graving og grunnarbeid som vi tidligere utførte. Vi har inngått et samarbeid med Fido A.S. som er i samme bransje og sammen har vi betydelige kunnskaper på svært mange områder.? Vi kan også utføre mindre ...

Se mer
Nov. 2023

Graving av masse og planering.

"Godt utført arbeid innen rimelig tid."
P
Per Magnus
Ålesund

Ottar Myklebust

Vi har over 30 års erfaring i anleggsbransjen med bred kompetanse og kunnskap på de aller fleste områder. Vi utfører: - Grunnarbeid/graving - Transport - Skogrydding - Krattknusing - Flishugging - Beitepussing Ta kontakt for en hyggelig prat om ditt prosjekt.

Okt. 2023

Planere ut for en ekstra parkeringsplass og en sykkelbod.

"Meget fornøyd med hele pakken . God kommunikasjon underveis, kvalitet, pålitelig, utførelse som avtalt og til avtalt pris."
R
Ronny
Ålesund
Ottar Myklebust

Rørvik annlegg

4.9 (8)

Vi driver med alt innen bygg og anlegg.

Sep. 2023

Graving grøft for avløp

"Dyktig og løsningsorientert"
s
Simon
Ålesund
Rørvik annlegg

HAAGENSEN AS

Utfører de fleste arbeider innen bygg og anlegg, som graving, brøyting, transport og snekkerarbeid. Faglærte og stolte håndverkere. Sammen med kunden er vi opptatt av å finne de beste løsningene og levere høy kvalitet i arbeidet. Kombinert med moderne maskiner og utstyr gir dette oss gode forutsetninger for å kunne levere produktet du ønsker.

Aug. 2023

Utvide oppkjørsel, støype trapp i terreng og levere og montere dører inne

"Vi er jevnt over svært fornøyd med jobben HAAGENSEN AS har utført. Godt håndverk, god kommunikasjon og effektiv gjennomføring. Anbefales!"
A
Anette
Ålesund
HAAGENSEN AS

KLOKKEHAUG MASKIN AS

Klokkehaug Maskin AS er eit allsidig entreprenørfirma med tilhald i Sykkylven. Arbeider også i Ålesund og store deler av Sunnmøre. Vi har gravemaskiner i 2,5 til 24 tonn, lastebiler, hjullastere, traktorer, vals. Vi i Klokkehaug Maskin AS har som mål å yte vårt beste til fordel for kunden gjennom god utførelse, punktligheit, godt resultat og oppfølging. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende befaring

Aug. 2023

Sprengning, utvidelse av biloppstillingsplass

"Selve arbeidet ble utført tilfredsstillende."
H
Harald
Ålesund
KLOKKEHAUG MASKIN AS

SKARS MASKIN AS

Skars Maskin AS tar på seg det meste innen grunnarbeid og graving,som tomter,planering,drenering,skoging,muring,VA og anna gravearbeid.Har god erfaring etter å har vore ansatt hos andre firma i 16 år.Eg har fagbrev og ADK1 og andre kurs.Ordner også med transport.Ta gjerne kontakt for uforpliktende tilbud og befaring.

Juli 2023

* Fortsatt ledig: Drenering enebolig

"Arbeidet som ble utført var drenering, utvidelse av vei og opparbeiding av ny parkeringsplass. Vi er kjempefornøyde med både arbeidet og kommunikasjonen underveis, og anbefaler Skars maskin videre til andre."
S
Synnøve
Ålesund

Rørlegger365 A/S

Rørlegger365 A/S har som mål at du som kunde skal føle deg ivaretatt hele veien. Alle våre kunder skal bli 100% fornøyd, med både vårt arbeid og vår kommunikasjon fra start til slutt. Hovedfokuset ligger i service og nyinstallasjon. Om du er usikker på hva du skal gjøre er det bare å ta kontakt så finner vi en løsning. Vi ønsker å være et konkurransedyktig og faglig selskap. Det betyr at vi strekker oss langt for å gi deg den beste løsningen for ditt behov, med god oppfølgning, råd og tips. ...

Se mer
Juli 2023

ombygge gamle toilett

"Flink og rask. Anbefaler"
t
Torsten
Skodje
Rørlegger365 A/S

RØR OG ENERGI SERVICE AS

Rør og Energi Service AS er en ny startet rørlegger bedrift av Rørleggermester Erik Bjørnsund Johansen med 15 års erfaring i faget og spesialiserer seg innen vannbåren varme.Vårt spesialfelt er varmeanlegg jeg har montert over 150 varmeanlegg og har stor kompetanse innen vannbåren oppvarming.Vi har utstyr til høytrykksspyling av avløps rør / vannrør og trasesøk samt kamerakjøring av rør fra 17mm innvendig til 800mm ... over 160 kan vi kjøre kamera traktor . 16mm opp til 160mm bruker vi stake kam...

Se mer
Juli 2023

Skifte av hovedstoppekran, varmtvannsbereder og legge opp utekran

"Kom til avtalt tid, gjorde en god jobb og prisen ble som avtalt."
O
Ole
Brattvåg
RØR OG ENERGI SERVICE AS

Soczewinski

ÅHS tilbyr tjenester som små graveoppdrag: -parkering plasser, -drenering, -planering, -rydding av hage, -trefelling, -fjerning av stubber, -fjerning av gamle fundamenter og mer… Våre mål er fornøyde kunder, rask levering og god kvalitet ⭐️ Vi har moderne minimaskin park av: Takeuchi TB216 Utstyr: Hydraulik skuffe Grave skuffe Kabel skuffe Stein klype Gigant Tipp tilhenger som kopler på maskina for å flytte materiale Ifor Williams TT3621 Tipp tilhenger med grind til å kjøre masse,...

Se mer
Mai 2023

Planering - gjøre klar til platting

"Pålitelig og kom til avtalt tid. God dialog om fremdriften."
C
Cecilie
Ålesund
Soczewinski
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Siste registrerte jobber

Lage parkeringsplasser

6008ÅLESUND

Ønsker å få laget til parkeringsplasser foran huset. Der er behov for fjerning av masse og planering. Der er mest trolig berg under massen som eventuelt også må fjernes. Ca 40m2

Drenering rundt hus

6017ÅLESUND

Drenering rundt hus. Mulig behov for litt støp.

Flytte rør og avløp på kjøkken ca 3

6265VATNE

Vi pusser opp kjøkken og skal endre sted for vask og oppvaskmaskin, derfor må rør og avløp dras 3 meter lenger

Skifte drenering

6010ÅLESUND

Hei, trenger å skifte drenering i på en siden av huset, ca 20 meter. Inn til området er det en forstøttningsmur på 87 cm uten å måtte gjøre tilpassninger for tilgang til området.

Drenering av grunnmur

6007ÅLESUND

Drenering grunnmur: - Komplett drenering av grunnmur med knotteplast, xps, geoduk, takoppstikk, dreneringsrør og innfylling av drenerende masser. Huset ligger i skråning og det skal dreneres ca 32 meter. Får ikke lagt inn bilde, sendes over ved henvendelse.

Graving av masse og planering.

6006ÅLESUND

Må graves opp litt jordmasse, fjerning av stein og legges noe dreneringsrør før planering på et området på 8-10m².