Behov for en maskinentreprenør i Bømlo?

Trenger du en maskinentreprenør i Bømlo til graving, boring, planering eller drenering? På Mittanbud vil dyktige maskinentreprenører i Bømlo konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for en maskinentreprenør i Bømlo?

Trenger du en maskinentreprenør i Bømlo til graving, boring, planering eller drenering? På Mittanbud vil dyktige maskinentreprenører i Bømlo konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Maskinentreprenør-jobber i Bømlo på Mittanbud

Grave, fylling og planering

5428FOLDRØYHAMN

Hei, Har et lite uteområde som eg veldig gjerne har lyst å få planert, rekner med litt graving og en del fylle masse må til. Tenkte evt å få lagt litt plen og en noe større parkering, samt et anels i framtiden.

Ta vekk gressplen, betongarbeid, snekring og legge belegningstein

5420RUBBESTADNESET

Ta vekk gressplen Planere og støype betong platting for utestue/vinterhage Snekre utestue/vinterhage Legge belegningstein på resterende område Ønsker helst befaring for tips til utestue/vinterhage Ønsker også pris for komplett jobb, med alt inklusiv

vei og grunnarbeid av 2000 kvm areal.

5440MOSTERHAMN

innkjørsel fra fylkesvei, vei videre in på tomt med vann og kloakk rør og elektrisk frem til tomt som skal planeres.

Bygge hytte og legge inn vann og avløp

5428FOLDRØYHAMN

Har en hytte fra 1974 tallet. Veldig bra hytte med bra still. Trenger oppgradering har ikke innlagt vann, men innlagt strøm. Det er målt cr 475 meter fra hytte til vann avløpsvann. Trenger pris for alt dette. Og legge om en kjøkken.

Grave ut og planere område for legging av steinheller

5440MOSTERHAMN

Har eit område på 3x10m som skal må graves ut, planeres og gjøres klart for legging av større steinheller. Det er allerede grav ut ein del og fjernet stubber. Grei tilkomst til området med bil. Det er sendt inn gravemelding og det er lavspentkabel i graveområdet og muligens avløpsrøyr. Deler av området har grunnfjell nærme overflaten, mulig dette må reduseres litt. Vi kan legge heller selv, så lenge området er klargjort. Evt. kan den delen av jobben også være aktuell om det ikkje er altfor dyrt.

Reduksjonsventil og utekran

5420RUBBESTADNESET

Hadde nettopp rørlegger innom ang ein forsikringssak. Han målte vanntrykk og målte eit alt for høgt trykk. Han anbefalte oss å sette inn ein reduksjonsventil. I samme slengen ønsker vi å få montert ein utekran. Dette kan gjerast gjennom yttervegg fra vaskerom, gjennom lecamur. Ønsker pris på begge oppdrag.

Siste evalueringer
Grave og skytte arbeid for garasje.

Det var ein kjempe fin og ryddig kommunikasjon. Det som vi var enige om vart gjort + litt til. Eg Kom med ein del forandringer underveis som dei utfører uten noe problem. Prisen som me avtalte var den som eg betalte når arbeidet var utført. Meget dyktige medarbeidere i firmaet. Kan anbefale denne gjengen. Mvh Bent Jensen

Mai 2020
B

Bent om JOHN MORTEN SØRENSEN

Urangsvåg
Tilførsel av masse og planering

Solid og effektivt utført arbeid. Beskrev plan for utførelse i forkant, gjorde som beskrevet, uten avvik på jobben og avtalt pris. Anbefales!

April 2020
B

Bjørn om ØRJANSEN ANLEGG AS

Rubbestadneset
Sprengning av fjell på garasjetomt

Jobb godt utført

Des. 2018
A

Arne om JOHN MORTEN SØRENSEN

Bremnes
Grave opp plen rundt hus

Er godt fornøyd med jobben, den blei gjort til avtalt tid å pris.

Aug. 2018
T

Tom Erik om FH NAPPEN

Bremnes
Drenering av kjeller

Ryddigt og rask utførelse og god kvalitet på jobben.

Feb. 2018
Ø

Øyvind om Gsv AS

Bremnes
Natursteinsmur

Veldig fint arbeid. Både murer og trapper blei veldig bra og til avtalt pris. Kan anbefales!

April 2017
V

Vidar M.Alvsvåg om HAUGALAND MUR OG FASADE AS

Bremnes
Asfaltering

Terningkast 6. Dei gjorde alt rektig - god kommunikasjon, gjort på tida og ein akseptabel pris!

April 2015
H

Harald Inge om AUSTEVOLL ASFALT AS

Bremnes