Behov for en maskinentreprenør på Randaberg?

Trenger du en maskinentreprenør på Randaberg til graving, boring, planering eller drenering? På Mittanbud vil dyktige maskinentreprenører på Randaberg konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for en maskinentreprenør på Randaberg?

Trenger du en maskinentreprenør på Randaberg til graving, boring, planering eller drenering? På Mittanbud vil dyktige maskinentreprenører på Randaberg konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Maskinentreprenør-jobber på Randaberg på Mittanbud

Vann avløp til hytte Sirdal

4073RANDABERG

Vi ønsker oversikt over budsjett for legge inn vann og avløp til Hytte i Sirdal. Vi har behov for pumpekum etter hva jeg forstår. Det er behov for grøft på 10 meter ca ved vei. Og 15-20 meter på eiendommen, denne kan vi grave selv da det ikke er adgang for gravemaskin. Så er det 150-200 meter slange som legges i Beinesvannet.

Rensing av drensrør/rørinspeksjon

4070RANDABERG

Vi trenger inspeksjon og spyling av tett drensrør. Antar at det dreier seg om et stykke på maks 10 meter. Ønskes utført så snart som mulig.

Graving og støpe fundament til gjerde

4072RANDABERG

Vi er to naboer som skal gå sammen om å bygge gjerde mellom tomtene våre. Lengden er ca 27 meter. Jobben som skal utføres er graving (ligger en del gamle stubber og røtter her da det tidligere stod grantrær mellom tomtene), legge grus og støpe et betongfundament til gjerde som vi skal bygge.

Grave vekk for terrasse

4073RANDABERG

Grave vekk under terrasse. 30kvm. Planere. Trenger 2hull til stolpe for altan.

Oppkoblingspunkter og bytting av hovedkran

4072RANDABERG

Hei, jeg skal igang med å dele inn et rom som skal ha kjøkken i den ene delen , toalett og dusj i den andre enden. Dette medfører at jeg må flytte avløpet ( cirka 2m) og trenger oppkoblingspunkter til : oppvaskmaskin, vaskemaskin Varmtvannspreder Vask (kjøkken) Vask (bad) Må også bytte hovedkran Ønsker å få en rørlegger på befaring hvor vi kan bli enige om pris og detaljer

Grave ut kjeller og støpe under grunnmur

4071RANDABERG

Vi skal senke nivået i grovkjeller med ca. 20cm. Kjelleren er ca 35m2. Vi har allerede senket og støypt deler av kjeller/grunnmur, men ønsker nå at noen ferdigstiller den. Ta kontakt om dette er interessant.

Siste evalueringer
Grunnarbeid til 55m2 garasje og innkjørsel.

Jobben ble utført til avtalt tid og pris. Det var god kommunikasjon gjennom hele oppdraget som ble utført meget bra. Kan anbefale TJ Graveservice.

Mars 2019
J

Jan Roar om TJ GRAVESERVICE AS

Randaberg
Rørlegger - Rehabiltering av bad og gjestetoalett

Topp service !

Mai 2018
B

Bjørnar om SØRVEST VVS AS

Randaberg
*Installering av vannkrane til utekjøkken

Kjappe tilbakemeldinger, hurtig og veldig bra utført jobb samtidig som han var veldig hyggelig og løsningsorientert. Utførte jobben til avtalt pris uten tillegg. Kommer uten tvil til å bruke ham på neste jobb også. Anbefales på det sterkeste!!!

Mai 2018
Ø

Øystein Voster om SRH RØR AS

RANDABERG
Ny drenering og opparbeiding av hage/uteområde

Jobben ble utført av KH Maskin til avtalt pris og innenfor avtalt tidsramme. Jobben gikk ut på å masseutskifte hele tomten og opparbeide ny drenering med tilhørende ny drenskum. Jeg var til stede når mesteparten av jobben ble utført, å etter min vurdering, ble alt utført både nøye og raskt. Vil i hvert fall anbefale KH Maskin for de som måte ha en dreneringsjobb som står og venter :)

Aug. 2017
G

Geir om KH MASKIN AS

Randaberg
Drenering

Kjempebra oppfølging. Meget oversiktelig tilbud og bra gjennomføring. Prisen ble som avtalt og det var god dialog hele veien fra start til slutt. anbefales!

Des. 2016
L

Lars om BYBERG MASKIN AS

Randaberg
Utvidelse av parkeringsplass.

Jeg har nettopp fått utvidet parkeringområdet på eiendommen min av dette firma. Jeg fikk en meget god pris, god oppfølging og et godt resultat. Firma kan anbefales. Jeg har ingen betenkeligheter med å bruke dem ved neste hagejobb.

Nov. 2016
T

Tor Egil om STEIN OG HAGE TJENESTER OTTO

Randaberg
Stein og skifer legging, ringmur til sykkelbod

Utførte en bra jobb, men det tok mye lenger tid en avtalt

Nov. 2015
D

Dag J. om GREEN STYLE ANDRIUS CEKAUSKAS

Randaberg
Klargjøring og bygging av terrasse

Både gravearbeid og bygging av terrassen ble veldig godt gjennomført. De var flinke å spør underveis dersom det dukket opp noe og gjorde fint rent etter at arbeidet var ferdig. Kan høyst anbefale dem.

Mars 2015
R

Rigmor om Stein Systemer AS

RANDABERG
Montere blandebatteri og flytte litt på røroppleg under oppvaskbenk

Ikke faglært, så jeg syns det var greit så lenge han hadde avtale med Pers Rør som ansvarlig leverandør om fakturering. Men lurt å følge med underveis.

Jan. 2015
J

John Henrik om PS KOMPLETT

Randaberg
Asfaltering gårdsom ,planere og legge ferdigplen .

Veldig fornøyd med både jobb som ble gjort ,og kunde hontakt med johnny Bråtveit , firmaet anbefales . mvh Goa Randaberg

Nov. 2014
D

Dag Terje om JOHNNY BRÅTVEIT

RANDABERG
Ombygging av hage

Meget godt utført arbeid. Skal legge ved før og etter bilder. Ble fantastisk bra!!!!!!!

Nov. 2014
T

Tommy B om HENNECKE'S STEIN OG HAGE PARADIES

RANDABERG
Duk og singel under terassen

Meget bra utført arbeid Jobbet raskt og fint utført

Juli 2014
G

Geir Oanes om GOLAWSKI GARDEN ARCHITECTURE

Randaberg