Maskinentreprenør - Fitjar

Trenger du en maskinentreprenør til graving, boring, planering eller drenering? På Mittanbud vil dyktige maskinentreprenører konkurrere om ditt oppdrag!
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Maskinentreprenør-jobber på Mittanbud

* Fortsatt ledig: Omstille av rør for nye kjøkken

5419FITJAR

vi trenger en rørlegger (vann og avløp) som kan omstille noen rør til nytt kjøkken. På bildene ser du gammel situasjon på kjøkken, og under i kjelleren. nye rør kan plasseres i kjeller og deretter opp til kjøkken.

Drenere et flatt parti av eiendommen.

5419FITJAR

Et parti av eiendommen har over tid blitt til "våtmark". Oppgaven blir å legge ned drensrør i høvelig masse og jevne ut for å så i gress. Tilleggsoppgave i samme område: Jevne ut et noe større areal enn det våte området, tilstrekkelig til at en robotklipper kan ta seg fram. (tuer, stein, jevne noen bratte parti)

Drenering av grunnmur

5419FITJAR

Det er lekkasje ved en kortvegg, hjørnet og muligens langvegg inn mot fjellgrunn. Grunnmur i leckar. På utsiden er det fylt igjen der det er lagt terrasse med belegningsstein utgang i andre etg ca 30 kvm

Drenering

5419FITJAR

Treng å få drenert rundt husets to vegger.

Riving av lite uthus

5419FITJAR

Eldre uthus med noe innhold skal ned og bort. Det må tas ned for hånd fordi grunnmur skal bevares. Motorsag og lignende kan brukes. Huset er ikke stort, men tomten er bratt. Vi stiller med container. Vennligst ta kontakt via SMS eller e-post.

Planering av hageomrade!

5419FITJAR

Få ny profill på område ! Område er ca. 400 kv. meter ! Etter planering ønsker eg at det blir kjørt sim plenjord,ca 10 sentimeter på område! So eg kan så gras idet! Område skal senkes og overskudsmasse skal flyttest! Det er litt mer arbeid den det hørest ut! Derfor ønsker eg ein synsfaring før eg får et anbud! Håper dette er mer interessant!::grinning face::

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Behov for en maskinentreprenør?

Legg ut en jobb og få tilbud