Maskinentreprenør i Oppdal

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Maskinentreprenør i Oppdal

Wolden Melhus AS

Wolden Melhus er et familieeid entreprenørfirma med tilhørighet i Oppdal. Vi utfører alt av tjenester innen landbruk og anlegg. Ingen oppdrag er for stort eller for lite. Vi har en oppdatert utstyrspark som sørger for både effektivitet og et godt resultat. Firmaet består av 4 ansatte. For oss er et godt sammarbeid med kunden viktig!

Sep. 2023

Plannering av uteområde ved nybygg

"Veldig fornøyd med resultatet."
Y
Yvonne
Trondheim
Wolden Melhus AS

Oppdal Graving Og Transport AS

OGT AS er en mellomstor entreprenørbedrift på Oppdal. Vi omsetter for ca. 16MNOK i året og har ca. 10 ansatte. Vi driver godkjent verksted for tunge kjøretøy, samt drifter egen bilpark bestående av 3 og 4 akslede tippbiler, tippsemi og langtransportbiler maskinsemi, flisbiler (60t). I tillegg har vi gravemaskiner fra 8t - 25t med og uten gps. Vi utfører arbeid i hele midt-norge og deler av innlandet og Møre & Romsdal til avtalt tid og pris. Vi tar på oss alle jobber innen graving, grunnarbeid, m...

Se mer
Nov. 2022

Prøvegraving av byggegrop

"Liten jobb som ble upåklagelig utført. Erfaren maskinfører. Hyggelig kontakt med firmaet."
A
Arve
Oppdal
Oppdal Graving Og Transport AS

TE ENTREPRENØR, SALG OG SERVICE TELLUGEN

4.3 (40)

Feb. 2021

Drenering/isolering rundt hus

"Litt miskommunikasjon til å begynne med. Noe som kan skje alle og enhver. Men makan til oppfølging og de gjorde en knaillgod jobb. God service, meget bra utført arbeide og ryddet godt opp etter seg. Jeg vil trygt anbefale TE Entreprenør til andre som..."Se mer
L
Lillian
Oppdal

TRONDHEIM BETONG AS

Vi har god kunnskap om betong og lang erfaring innen betongarbeid. Vårt hovedfokus er å levere et faglig godt arbeid med fokus på høy kvalitet. Vi utfører alt fra mindre betongjobber til totalentrepriser. Vi har utført arbeid innen betong og gulvavretting i over 10 år, tidligere under navnet Avrettingservice Kaj Lilleberg AS. Vi har utført oppdrag for flere store entreprenører i Norge og har mer enn 15 års erfaring innen betongbransjen. Trondheim Betong AS har tidligere år levert mer enn 200 0...

Se mer
Sep. 2018

Støping av såle til hytte

"God pris, presis utføring, utmerket resultat. Kan absolutt anbefales!"
O
Ole Kristian
Oppdal
TRONDHEIM BETONG AS
Siste registrerte jobber

Grave ned drensrør

7340OPPDAL

Ca 15 meter drensgrøft ca 2 mtr dyp. Vannledning fra brønn er eneste hinder som jeg kan se. Samtidig ca 15 meter grøft til strømkabel fra fordelingsboks til hytte!

Anlegge støpt betongplate til drivhus på 8 m2.

7340OPPDAL

Betongplata må sikres mot frost/tele. Det må etableres en form for avløp fra gulvet. Rør for gjennomføring av strømkabel og vannledning opp gjennom gulvet. Adkomst til planlagt plassering er litt smal/trang. Arbeidet må derfor gjennomføres med minigraver e.l.

Grunnmur 16 kvm, naturmur 5m lang 1,5 m høy, planere ca 100kvm tomt

7340OPPDAL

Ønsker start så fort som mulig! Overnatting tilgjengelig på hytta om nødvendig. Grunnmur 16 kvm til tilbygg, naturmur 5m lang 1,5 m høy i forbindelse med tilbygget, planere ca 100kvm tomt, har mye masse fra skråningen vak hytta som kan brukes til å forskyves ned for å planere nivået under, som skal planeres.

Naturstein mur

7340OPPDAL

Utvide naturstein mur med 4meter ut og 5 meter bredde, pluss planering og utfylling av et område nedenfor støttemuren.

Drenering

7340OPPDAL

Komplett drenering rundt hus med isolasjon. Huset er ca 9x12m. Byggeår 1952. Det er ikke blitt drenert tidligere.

Plannering av uteområde ved nybygg

7340OPPDAL

Vi har en tomt som er full av masse etter graving ifm husbygging. Det er snakk om leire, sand, jord og stein. Vil anslå at det er snakk om 100-120kvm som skal planneres og kjøres bort.