Maskinentreprenør i Røros

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Maskinentreprenør i Røros

TSPDRILLING AS

Vi tilbyr boring etter vann og energivarme. har også boreutstyr for større fundamenteringsprosjekter. utfører også mindre gravejobber som drenering/planering og tomtegraving. Med 15 års erfaring har vi opparbeidet oss god kunnskap og erfaring. Hos oss kan du forvente god kvalitet på oppdrag som utføres. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat!

Nov. 2023

Bore etter grunnvann på hytte

"Som rimeligste alternativ blant 4 forespurte tilbydere fikk TSP jobben, og utførte den på en bra måte. Litt mangelfull planlegging mtp oppmøte, litt manglende informasjon underveis og i etterkant til meg som kunde, men alt i alt bra utført jobb."
C
Christian
Siste registrerte jobber

Drenering og isolering av grunnmur

7374RØROS

Ønsker å drenere og isolere grunnmur ifm endring av bruksområde for kjeller.

Bore etter grunnvann på hytte

7374RØROS

Vurderer å erstatte 1000-liters manuelt fylt tank med brønn og pumpe på hytta ved Aursunden i Trøndelag. Ønsker befaring og tilbud på jobben.

Graving og planering

7375RØROS

Et uteområde på 300kvm. Nå er det flere hundehus og gjengrodde hundegårder der.

Tett sluk dusj

7374RØROS

Vann renner utover baderomsgulv , forsøkt avløpsåpner gele flere ganger uten hell

Grave og støpe såle til uthus

7374RØROS

Ønsker å få gravd ut og støpt såle til uthus. Ca 50 km2. Sted: Røros Tidsperiode: Juni 2022

* Fortsatt ledig: Pusse opp bad

7375RØROS

Renovere bad og avløp og rør system med varmtvann og opplegg til kjøkken vegg i vegg