Maskinentreprenør i Namsos

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Maskinentreprenør i Namsos

HAUGUM GRØTTING RØR & VVS

Bedriften har Fagbrev innen Industri-Rør og VVS rørleggerfaget. Med over 10 års erfaring fra faget er du som kunde garantert godt utført arbeid. Vi etterstreber å yte god kvalitet til en god pris.Alle forsikringer og garantier er på plass som sikrer en trygg Innstallasjon av dine produkter.Ta kontakt for en hyggelig prat.

Juli 2021

Vannrør til kjøkkenvask

"Billig og ordentlig gjennomført jobb med fokus på at jeg var fornøyd."
R
Rikard Himo
Spillum
HAUGUM GRØTTING RØR & VVS

SUSEGG VESTRE MASKIN Lars Erik Susegg

4.3 (24)

Sep. 2019

* Fortsatt ledig: Ny drenering rundt bolig

"Arbeidet ble utført profesjonelt, effektiv og til en akseptabel pris. Jeg satt utrolig pris på kommunikasjon underveis i prosessen, og den imøtekommende opptreden. Resultatet til arbeidet er jeg veldig fornøyd med."
D
Daniel
Namsos
SUSEGG VESTRE MASKIN Lars Erik Susegg

GRANNES VVS AS

Feb. 2013

Rørlegging

"Vi fikk avtalt pris, men har ikke fått regning så jeg kan ikke uttale meg på den. Ellers var dette en kjempegod løsning for å få rørlegger til en slik liten jobb på kort tid."
R
Ruth Kristin
Bangsund
GRANNES VVS AS
Siste registrerte jobber

Ny drenering

7805NAMSOS

Ønsker pristilbud på dreneringsbytte. Skrånet tomt på kortsider. Nybygd platting/terrasse må rives.

Inspeksjon/ spyling drenering

7802NAMSOS

Har en enebolig fra 1975. Ønsker tilbud på inspeksjon/ spyling av eksisterende drenering rundt huset.

heve/jevne innkjørsel

7804NAMSOS

Vi lurer på en som kan heve/jevne innkjørsel av huset. Det er grus, det er skjevt spesielt mot huset. Vi ønsker å ha det litt mer jevnt så det er enkler å kjøre ut.

Ønsker pristilbud på drenering og isolering av grunnmur.

7820SPILLUM

Ønsker pristilbud på drenering og isolering av grunnmur, tilkjøring av ny masse og bortkjøring av gammel masse. Huset er ca 15 x 7 m skrått terreng. Ønsker pristilbud med isolering og tilbud uten isolering. Ønsker også eget drenerings rør til taknedløp.

Nye avløpsrør

7750NAMDALSEID

Nytt avløpsrør fra 2.etg og ned til avløpsrør/utgangsrør innvendig

Drenering

7804NAMSOS

Vi har fjernet en veranda og oppdaget da at det antakeligvis ikke er tatt drenering under denne. Resten av huset er tatt. Det er da snakk om å utføre drenering på manglende del, fjerne fyllmasse osv. Det er ikke snakk om så altfor mange meter.