Maskinentreprenør i Ringsaker

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Maskinentreprenør i Ringsaker

SKAUGERUD BYGDETJENESTER

4.4 (10)

Skaugerud Bygdetjenester er et lite ny startet firma som holder til i Snertingdalen. Jeg driver med vaktmester tjenester og utleie av utstyr til bygg og anlegg.

Sep. 2023

Fjerning av søylefundamenter og tilkjøring av pukk

"Fornøyd med jobben!"
V
Vegard
Moelv
SKAUGERUD BYGDETJENESTER

HARALD KARLSEN

4.7 (19)

Sep. 2023

Innkjørsel og ny biloppstillingsplass

"Harald skrapte og la ny grus i innkjørselsen vår, samt gravde ut og grusla en ny parkeringsplass hos oss. Han var kjapp og ryddig, hadde tid på kort varsel og kom med gode råd for hvordan jobben kunne gjennomføres. Vi er godt fornøyde med innkjørsele..."Se mer
O
Oda Monteiro
Moelv

OLSEN HAGE & MASKIN

Vi tar på oss alt fra rydde i hage, graving og transport. Både små oppdrag til større arbeid. Fagarbeidere med 26 år erfaring. Vi har bred kompetanse og god kunnskap i bransjen. Du kan være trygg på at jobbene blir ordentlig utført ved å velge oss. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!

Sep. 2023

Rive delvis nedrast steinvegg

"Vi hadde en høy stablet steinvegg i hagen som var delvis falt ut. Etter en trivelig befaring, fikk Stian og kollegaen revet resten av veggen, flyttet steinen til andre siden av tomta, rensket berget og flatet ut plenen. Før de avsluttet jobben ryddet..."Se mer
O
Oda Monteiro
Moelv
OLSEN HAGE & MASKIN

KOLLOEN SERVICE AS

Velkommen til Kolloen Service AS Trenger du hjelp til graving av tomt, garasje, drenering og diverse små oppdrag. Da er det bare og ringe.Rørlegger tjenester utføres av ansatt rørlegger. Jeg påtar meg også oppdrag med renovering og modernisering av boliger, garasje osv. Det innebærer utskifting av kledning, innredning, mindre tilbygg, skifte vinduer, dører mv. Jeg garanterer et resultat med god kvalitet til en avtalt pris.

Aug. 2023

Vannpumpe

"Utrolig trivelig fyr som fikk jobben gjort fort😄"
N
Niklas
Brumunddal
KOLLOEN SERVICE AS

Gjøvik Maskindrift As

5.0 (6)

Juni 2023

Full entreprenør til ny vannledning

"Her gikk det unna! Først og fremst må jeg takke for at de oppdaget at jeg ikke trenger nye vannledninger, som gjorde hele jobben mye mindre alvorlig og langvarig og irriterende for alt og alle, men det var jo fortsatt en del igjen å gjøre, legging av..."Se mer
L
Lexidh
Brumunddal

DOBLOUG MASKIN AS

Mai 2023

Utbedring av vannlekkasje på privat stikkledning

"Profesjonelt utført til avtalt tid og pris"
K
Kjell Erik
Furnes
DOBLOUG MASKIN AS

ASPESLÅEN MASKIN AS

4.8 (24)

Sep. 2022

Drenering av hus

"Vi har nettopp drenert huset ved hjelp av Aspeslåen. Jobben som er gjort er helt upåklagelig. Noen kinkige plasser å jobbe, men dette var ingen problem for Aspeslåen og Co. Alt fra kommunikasjon underveis, arbeidet som er gjort og pynting til slutt e..."Se mer
H
Henrik Engeskaug
Moelv

Lka Graving og Vaktmester AS

Sep. 2022

Drenering eiendom + evt. hus

"Veldig fornøyd med LKA! Hyggelige, flinke og pålitelige. Leif har kunnskap og erfaring. De har drenert og planert tomta vår slik at vann ikke blir ført mot hus lengre, samt satt opp en fin steinmur. Jobben ble utført på forespeilet tidspunkt."
L
Linn
Brumunddal
Lka Graving og Vaktmester AS
Siste registrerte jobber

Bytte varmtvannsbereder

2320FURNES

Har en eldre bereder som begynner å bli dårlig. Det er en 200 liters Ozo bereder som ble installert i 1999.

Fjerne oljefyr og sette inn ny varmtvannsbereder

2382BRUMUNDDAL

Har en oljefyr i kjelleren til å varme vann. Fyres ikke med olje, går på strøm. Denne skal fjernes og ny varmtvannsbereder må inn. Er en del rør i taket som mulig må ryddes i, samles. Mulig legge fliser der oljefyren har stått.

Graving

2320FURNES

Sameiet skal legge nye strømkabler mellom hus og garasje for montering av ladeboks til elbil. Elektrikerfirma er klare for montering men må selv fikse noen til å grave. Det skal graves 10 meter mellom hus og garasje. Rør med kabler må kunne legges slik at det ligger 0,5m ned i grunnen.

Tømming og sanering av oljetank (ikke oppgraving/fjerning)

2386BRUMUNDDAL

Oljetank som ligger nedgravd mellom garasje og pumpehus for vann skal tømmes for olje og saneres. Ringsaker kommune har ut fra tankens plassering gitt dispensasjon for å la tanken ligge (saneres). Tanken ble gravd ned samtidig med at huset ble bygget i 1978/1979. Det er usikkert hvor stor tanken er og hva den er laget av. Huset ble bygget som fritidsbolig, og tankens størrelse er trolig dimensjonert ut fra dette. Det er en mindre brenner i kamin inne i huset, og en liten dagtank i bod. Denne tanken må også tømmes og fjernes. Det er olje igjen i den nedgravde tanken som må fjernes (1/3 full ifølge måler). Tanken skal fylles med sand/grus etter at den er tømt og rengjort. Tanken er lett tilgjengelig fra veg/P-plass. Kommunens vedtak: «Nedgravd oljetank ved eiendommen Ellevsætervegen kan forbli i grunnen etter at den tas ut av bruk, under forutsetning at den tømmes for olje og rengjøres. Fylles med grus eller lignende hvis det lar seg gjøre.» Ønsker skriftlige tilbud.

Pigging av gulv

2390MOELV

Ønsker bistand for pigging av 3-4 grøfter i kjeller. Må pigge opp tynt betonggulv og grave ned 30 cm. Overskudds masser kan lagres i ene hjørnet av kjelleren. Hver grøft er ca 4 meter lang.

Fjerning av oljetank i glassfiber.

2380BRUMUNDDAL

Fjerning av oljetank i glassfiber. 260cm lengde på tanken. 80cm i diameter. Tanken er delvis gravd frem og skal være tom.