Behov for en maskinentreprenør i Molde?

Trenger du en maskinentreprenør i Molde til graving, boring, planering eller drenering? På Mittanbud vil dyktige maskinentreprenører i Molde konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for en maskinentreprenør i Molde?

Trenger du en maskinentreprenør i Molde til graving, boring, planering eller drenering? På Mittanbud vil dyktige maskinentreprenører i Molde konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Maskinentreprenør-jobber i Molde på Mittanbud

Drenering enebolig 27 meter

6450HJELSET

Fornye drenering på 2 sider av enebolig, totalt 27m. Utskifting av masse og nye drensrør + nedløpsrør. Lett adkomst fra vei. 6450 Hjelset

Trenger ny drenering rundt huset

6416MOLDE

Trenger drenering rundt grunnmuren, da det er kaffibiller på veggen

Grave grøft

6421MOLDE

Grave grøft for å legge strøm/trekkrør mellom hus og garasje . Ca 20m mellom hus og garasje og 5m asfalt .

Grave liten grøft

6421MOLDE

Skal legge kantstein i oppkjørsel, og trenger da å få gravd en 20 meter lang grøft, på ca 0,5*0,5 m brei og dyp, samt kjørt bort masse. Denne jobben passer nok best til en mindre gravemaskin/minigraver.

Grave vekk stein og masse

6429MOLDE

Ønsker å få gravd vekk en lav natursteinsmur, og deler av blomsterbed med jord og diverse røtter. Ca 12 meter lang mur, 0,5 meter høyde og 1 meter dybde skal fjernes for å lage fundament til ny støttemur. Anslår ca 8 m3 masse som skal flyttes, inklusiv stein. Kun tilkomst med minigraver, da det er litt smal grusvei. Massen som graves opp kan flyttes litt lengre opp på plena, da plena skal fylles ut med jord over dette for å planere etter støttemur er bygd. Ønsker fastpris eller prisestimat.

Opparbeide ny tomt klar til plating av hus

6421MOLDE

Vi ønsker å få tilbud på planering av tomt i Røbekklia Molde. Planering av tomt, noe sprenging, mur i forkant av tomt, samt opp med vei.

Siste evalueringer
Oppussing enebolig

Hustadvika Bygg har hjulpet oss med oppussing (gulv, vegger, tak) i stue, kjøkken, trappeoppgang og inngangsparti, samt montering av nytt kjøkken. Vi er fornøyd med jobben som er gjennomført av Hustadvika Bygg. Snekker har vært svært effektiv og gjennomført oppdraget på en god måte. Dialogen har vært god og underveis har han vært behjelpelig med gode råd og løsninger. Veldig ryddig også i forhold til priser og kontrakt. Ingen store overraskelser når jobben har blitt fakturert oss. Vi er godt fornøyd og kan trygt anbefale bedriften til andre.

Sep. 2020
H

Håkon om HUSTADVIKA BYGG AS

Molde
Drenering og etterisolering

Strålende fornøyd med jobben Maskin og Transportservice gjør. Vil anbefale de på det sterkeste. Terning kast 6 på alle punkter, Kvalitet på arbeid, Kommunikasjon, pålitelighet, ryddig og profesjonalitet.

Juni 2020
M

Marilyn om Maskin Og Transportservice AS

Kleive
Planere, legge brostein 30kvm

Effektiv og dyktig aktør, kan absolutt anbefales

Juni 2020
K

Karstein om Anleggsgartner Rune Nedrebø

Molde
Drenering av enebolig

Meget trivelig innehaver av denne bedriften med solid erfaring etter mange år i bransjen. Han svarer raskt både på e-post og meldinger og holder avtaler. Her var prosjektet å legge ny drenering ved et eldre hus fra 70-tallet samt sette opp en større "Recon" forstøtningsmur og gjøre klart for toppdekke. Jobben ble utført til avtalt (og god) pris og med høy kvalitet. Jeg kan gi demen bedriften min varmeste anbefalinger. Einar L Kringstad

Mai 2020
E

Einar L. om Maskin Og Transportservice AS

Trondheim
Utgraving av kjellergulv i bolig fra 1950.

Kjempe fornøyd med jobben Ras Service Skibinski utført. Skal helt sikkert bruke de igjen og anbefale dem videre. God kommunikasjon og levert og jobben til riktig tid og pris.

Mars 2020
M

Marilyn om RAS SERVICE SKIBINSKI

Kleive
Utbedring av oppkjørsel 60 m2 - 105 m2

Bedriften kom med løsningsforslag underveis, samt anbefalinger vedrørende fornuften/behovet i ulike tiltak ifht. Nødvendighet. Det ble også ryddet pent underveis og i etterkant. Ting tar tid og ting koster penge, så vanskelig å vurdere på dette. Men umiddelbart har det vært en opplevelse av profesjonalismen og kvalitet i gjennomføringen!

Nov. 2019
M

Martin om Maskin Og Transportservice AS

Molde
Montere drenspumpe i kum

Bra utført jobb etter avtale.

Mars 2019
F

Frank om MATHISEN VVS AS

Molde
Drenering av enebolig

Veldig godt fornøyd med jobben som er utført og kvaliteten på arbeidet. Firmaet var best på pris av flere tilbydere og utførte jobben til avtalt pris. Både ledelsen og ansatte er veldig positive og serviceinnstilt. Ettersom husdrenering utføres på litt ulike måter, burde vi avklart dette litt bedre før oppstart, fortløpende avklaringer under bygging ble fulgt opp. Med våre erfaringer, kan vi anbefale firmaet på det varmeste.

Jan. 2019
S

Siv om ALVEKAS AS

Molde
Graving

Dyktig. Svært hyggelig. God pris.

Okt. 2018
U

UNKNOWN om Maskin Og Transportservice AS

Molde
graving av tomt

Orden på arbeidsplassen, gjennomførte jobben raskt og effektivt til en god fastpris. Kontrakt o.l var ikke like detaljert som andre firmaer, men ikke la dette avskrekke deg. Han gjorde en kjempejobb på vår tomt i Elnesvågen.

Mars 2018
K

Kristian Mikal om Maskin Og Transportservice AS

Molde
Fjerning av oljetank i hage

Godt utført jobb.

Sep. 2017
Ø

Øyvind om FRILUND GRAVING & TRANSPORT

Molde
Utvidelse av parkeringsplass

Perfekt utført, og god pris.

Aug. 2017
K

Knut Ingvar om AAS KJELL RUNE

Molde