Maskinentreprenør - Øvre Eiker

Trenger du en maskinentreprenør til graving, boring, planering eller drenering? På Mittanbud vil dyktige maskinentreprenører konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Maskinentreprenør - Øvre Eiker

Trenger du en maskinentreprenør til graving, boring, planering eller drenering? På Mittanbud vil dyktige maskinentreprenører konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Maskinentreprenør-jobber på Mittanbud

Grave ned Trampoline

3302HOKKSUND

Vi har hatt en rund trampoline nedgravet. Nå skal vi montere en ny trampoline, men denne er oval i formen. Det betyr at hullet i bakken må tilpasses den ovale trampolinerammen.

Tilpasse hull for nedgravet trampoline

3302HOKKSUND

Vi skal montere en ny trampoline som skal være nedgravet i bakken. Vi har allerede en hull, men vår nye trampoline er oval i formen. Hullet som er gravet er rundt. Dette må derfor tilpasses for den overale trampolinen. Mulig det trenges litt mer fyllmasse.

Lekkasje stikkledning

3320VESTFOSSEN

Forespørsel til HI-MA. Hei, vi har oppdaget en lekkasje på stikkledning i Vestfossen. Det pipler litt vann opp fra bakken. Odd hjalp min avdøde far, Roar, med reparasjon av en lignende lekkasje i år 2000. Jeg tror lekkasjen nå er omtrent på samme sted. Uansett må nok alle rørene byttes nå fordi jeg tror de ikke er av plast. Jeg har kontaktet Tryg forsikring som ønsker å sende et firma for befaring. Jeg har bedt de avvente litt for jeg ønsker å høre med dere først hva dere kan bistå med og om dere kan både hjelpe med befaring og med reparasjon?

Drenering

3320VESTFOSSEN

Drenering rundt huset og etterisolering. Huset har skrå tomt. Front av huset er plant med inngangsdør inn til kjeller.

Koble til offentlig avløp.

3300HOKKSUND

Eiendommen vår er tilkoblet offentlig avløp via en slamskiller i hagen. Vi ønsker å koble ut denne og heller koble oss på direkte.

Oppstillingsplass

3330SKOTSELV

Hei jeg vil gjerne få et prisoverslag for å lage en oppstillingsplass til 2 biler. Da vil jeg ha pris for komplett arbeid.