Behov for en maskinentreprenør i Notodden?

Trenger du en maskinentreprenør i Notodden til graving, boring, planering eller drenering? På Mittanbud vil dyktige maskinentreprenører i Notodden konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for en maskinentreprenør i Notodden?

Trenger du en maskinentreprenør i Notodden til graving, boring, planering eller drenering? På Mittanbud vil dyktige maskinentreprenører i Notodden konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Maskinentreprenør-jobber i Notodden på Mittanbud

Drenering rundt grunnmur

3681NOTODDEN

Må dreneres da det er en del fukt i kjelleren. Ser ut som det er drenert fra tidligere, men ser ut til å fungere dårlig. Ønsker prisoverslag på jobben.

Rydde opp i hage, planering og ny hekk

3684NOTODDEN

Fjerne ca. 27m med stor granhekk og anlegge ny hekk og/eller gjerde. Planere ut hage og opparbeide grøft mot gangsti.

Arbeid på oppkjørsel

3683NOTODDEN

Skal renovere oppkjørsel. Ønsker enten å asfaltere eller å legge grus på toppen. Oppkjørsel og gangsti skal graves ut for å bli bredere og ønsker og kantstein mot plen.

Tømming av eldre septikktank

3691GRANSHERAD

Vi trenger å tømme en eldre septikktank som ikke lenger er i bruk på et småbruk ved Tinnsjøen i Notodden kommune. Tanken er i støpt betong, og har ytre mål ca 120 x 120 cm. Vi vet ikke hvor dyp den er, men ut fra fasongen på terrenget antar vi at den ikke er dypere enn maks 2-3 meter. Vi har ikke noe hastverk, men helst i løpet av sommeren.

utgraving for nytt minirenseanlegg

3680NOTODDEN

graving av et innløps- og utløpsrør, rundt 40 m, utgraving for minirenseanlegg Odin Batchpur 5, (3,50 m x 2,20 m x 2,20)

Grave grøft og legge kloakkrør.

3683NOTODDEN

Jeg ønsker å fornye min kloakkledning, pga dårlig fall må den strekkes ca 50 m. Det er 2 fiberkabel i traseen og må ut i en liten vei for å koble til hovedredningssentralen, og litt trangt arbeid ved gjennomføring i husvegg. Jobben må besiktigelse før pris.

Siste evalueringer
Drenering

Jeg er meget fornøyd med jobben som er gjort på dreneringen. Jeg er også veldig fornøyd med trappen og arbeidet på skråningen nedenfor huset. Det tok to og en halv dag å drenere to sider av huset pluss fjerning av murtrapp og bygge ny tretrapp, og skråning. Meget effektive og hyggelige arbeidsfolk. Helt topp!

Juni 2021
H

Hilde Urdalen om BRYN BYDRIFT AS

Notodden
Splitte fjell

Ryddighet og kommer til avtalt tid. Anbefales.

Sep. 2019
P

Per om PREBEN THUNBERG

Notodden
Drenering

Bra arbeid og kommunikasjon

Juni 2019
H

Hanne om Øyvind Solaas

Trondheim
Oppgradering av veg

Flinke folk som utførte arbeidet iht avtale og tidspunkt. Kan absolutt anbefale dette firmaet.

April 2019
I

Ingrid Seljord om NOTODDEN GRAVING OG TRANSPORT AS

Notodden
Drenering

Vi var veldig fornøyde med guttene som var hos oss. De har kommet på avtalt tid og stått på hele tida. Når det hadde dykket opp et problem så kom dem med løsninger. Vi kan anbefale dette firma.

Juli 2018
S

Sven om NOTODDEN GRAVING OG TRANSPORT AS

Notodden
* Fortsatt ledig: Brønnboring / boring etter vann i Gransherad /Telemark

Svært fornøyd - kom - så - og gjorde jobben på tiden.

Okt. 2017
K

Karl Martin Kirknes/Kari om Kaugerud Brønnboring AS

Gransherad
Fjerning av nedgravd parafintank med mer

Firmaet er lite og innehaver har mye å gjøre. Har man dårlig tid, bør man kanskje velge et annet firma. Men vi hadde ikke dårlig tid og når jobben ble gjort, ble den utført til vår fulle tilfredsstillelse. Han gjorde det som var avtalt pluss litt til. Kantsteinen langs husveggen var til og med lagt på plass og gårdsplassen var sopa. Prisen var det heller ikke noe å si på.

Aug. 2015
R

Randi og Even om KAALI INVEST AS

Notodden