Behov for en maskinentreprenør i Askøy?

Trenger du en maskinentreprenør i Askøy til graving, boring, planering eller drenering? På Mittanbud vil dyktige maskinentreprenører i Askøy konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for en maskinentreprenør i Askøy?

Trenger du en maskinentreprenør i Askøy til graving, boring, planering eller drenering? På Mittanbud vil dyktige maskinentreprenører i Askøy konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Maskinentreprenør-jobber i Askøy på Mittanbud

Planering med singel

5310HAUGLANDSHELLA

Fylle i og planere et område på ca. 60 m2 med singel. Anslår at det vil medgå ca. 6 - 8 m3 singel til jobben. Singelen må transporteres 25 meter i trillebår på flatt og fast underlag, da det ikke er mulig å komme til med maskiner. Må komprimeres med hoppetusse.

Grave av grus og sten

5306ERDAL

Grave av grus og sten for å få nok dybde til jord og ferdigplen. Trolig ikke mulig med tilkomst for gravemaskin.

Gjennomkobling av slamavskiller

5306ERDAL

Ønsker pristilbud på gjennomkobling av slamavskiler. Vi har fått pålegg fra kommunen om å sanere slamavskiller. Kan utføres ved å gjennomkoble slamavskiller. Er allerede påkoblet kommunalt avløp. Må meldes inn til kommunen at jobben er gjort av utførende. Kan kontaktes via MittAnbud eller på e-post/sms

Sjekke ujevnt trykk, vannstråle fra vask på bad.

5301KLEPPESTØ

Når trykket på varmtvannet står på fullt i vasken, så kommer det bankelyder og vannet kommer ujevnt ut. Om trykket minskes renner vannet som vanlig. Kun på varmt vann, ikke kaldt.

Sprenge/pigge fjell og lage parkering (grus)

5303FOLLESE

Fjerning av fjell nærmt hus ved pigging/sprengning og kjøre massene vekk, har plass bare noen 100 meter fra plassen massene kan dumpes på. Fjellet har blitt sprukket mye opp vha. Cinocrack, så ikke mye borring som skal til for å fjerne resten. Deretter preppen plassen for parkering.

Graving, drenering og planering av hage

5310HAUGLANDSHELLA

Har en hage bak huset som ble begynt å grave/solle opp i fjor, men pga. andre prosjekter er det ikke nok tid til å gjøre det ferdig. Det som skal gjøres er: grave vekk jord, legges ned drensrør, grus/sand og jord. Alt ligger på fjell

Siste evalueringer
Planering,

Er kjempe fornøyd med fantastisk god Service fra Kalle som utførte jobben. Meget flott utført arbeid, helt etter avtale. Raskt og effektiv utført. Anbefaler virkelig dette firmaet til andre. Skal jeg ha gjort lignende arbeid igjen så ringer jeg uten tvil til Kalle.

Sep. 2022
H

Heidi Merete Karlsen om BOLSTAD AS

Kleppestø
Fjerne utgravd masse

Paul Bygg AS gjennomførte en meget god jobb med å fjerne masse på tomten. Gjennomførte raskt og effektivt og i henhold til pris. Han kom også med gode forslag til videre arbeid. Med god dialog gjennomførte han også et ekstra oppdrag med å pigge bort en fjellknaus og planere et mindre område. Paul er fleksibel, kommuniserer godt og utfører profesjonelt arbeid til konkurransedyktig pris. Anbefales og benytter gjerne Paul Bygg ved en senere anledning!

Sep. 2022
D

Daniel Lorang om Paul Bygg AS

Ask
Avretting for tilbygg

Brukte bolstad maskin til avgraving og avretting for tilbygg på huset. Arbeidet ble ferdig til avtalt tid med god kvalitet, God kommunikasjon underveis , dyktig og hyggelig maskin fører. Kan anbefales og kommer til å bli brukt igjen.

Aug. 2022
S

Steffen om BOLSTAD AS

Kleppestø
* Fortsatt ledig: Fjerne oljetank

Greit utført arbeid til avtalt pris

Juli 2022
O

Ove Steinar om SERVICE ASSISTANSE OVE ENDESTAD

Strusshamn
Fjerne røtter, grave bort plen

Veldig fornøyd både med samarbeid, resultat og pris.

Juli 2022
M

Morten om BJØRNAFJORDEN ENTREPRENØRSERVICE AS

Kleppestø
Graving og muring

Kjapp respons, høy kvalitet på arbeidet, god kommunikasjon og effektiv utførelse. Anbefales!

Mai 2022
I

Ingebrigt om HR Betong AS

Follese
Grave i hage

Godt utført arbeid til en god pris. Kan virkelig anbefales !

Mars 2022
I

Ida Kristin om JS Entreprenør Service AS

Kleppestø
Flytte betong rester fra et baderoms gulv

Bra og hurtig utført arbeid. Kommer til å brukes igjen og anbefales!

Okt. 2021
L

Leif om Sotra Heimeservice AS

Hauglandshella
Utgraving

Godt utført jobb😀

Okt. 2021
A

Ann Evy om Paul Bygg AS

Erdal
Rørlegger avløp og vann

Bereko var rask å svare og kom raskt på befaring . Fikk et oversiktlig og bra pristilbud. Veldig bra kommunikasjon gjennom jobben og et perfekt resultat Har allerede fått priser på flere jobber og kommer garantert til å bruke de igjen

Sep. 2021
H

Herjan Invest om BEREKO AS

Rådal
Bygging av garasje

Profesjonell og effektiv utførelse

Sep. 2021
C

Carl Helge om HOPLAND BYGG AS

Kleppestø
Grave vekk mur + plen og renske til berg.

Tok litt ekstra tid fra når arbeidet var planlagt startet til det faktisk startet. Men arbeidet ble bra utført når det ble satt igang. Hyggelige folk, kan anbefales

Sep. 2021
T

Thomas om SPRENGING AS

Hauglandshella