Maskinentreprenør i Vadsø

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Maskinentreprenør i Vadsø

Absolutt Anlegg AS

Vi er en liten bedriften med 2 ansatte. Vi driver med alt innen VAO, grunnarbeid, kabelgravig og etablering av uteområde/hage. Kontakt oss for en hyggelig prat!

Mai 2023

Planering av innkjørsel

"Kjempe hyggelige og flinke folk som gjør godt arbeid"
J
Jan-Erik
Absolutt Anlegg AS
Siste registrerte jobber

Planering av innkjørsel

9803VADSØ

Trenger å få planert ut innkjøringen å få denne grus lagt

Doffin - Kontroll og vedlikehold av sprinkleranlegg og manuelle slokkesystem Vestre Viken HF

9811VADSØ

Rammeavtale for kontroll og vedlikehold av sprinkleranlegg og manuelle slokkesystem for Vestre Viken HF.

Graving og fyllmasse (lage plen) .planering og utfylling

9800VADSØ

Vi ønsker å planere og utfylle rundt huset.

* Fortsatt ledig: Skifte gulv i hytte

9800VADSØ

Vi har hatt skadedyr i hytta som har gått inn i bjelkelaget i gulvet. Trenger derfor og rive opp og legge nytt. Dette er en forsikringssak.

* Fortsatt ledig: Drenering rundt hus

9803VADSØ

Solbakkeveien 1718 Greåker Vi ønsker tilbud på drenering av huset på ca 200 m2.

Doffin - Slamsuging, tømming av olje og fettutskillere

9811VADSØ

Anskaffelsens formål er å inngå rammeavtale for leveranse av tjenester i forbindelse med tømming av sandfangskummer, tømming av olje- og fettutskillere, samt kontrollmåling og høytrykkspyling ved behov. Estimert avtaleverdi er NOK 4 000 000 eks. mva. Maksverdi for avtalen er NOK 5 000 000 eks. mva.  Oppgitt omfang er et estimat for informasjon til tilbyder, og er ikke bindende for fremtidig avtalevolum.