Maskinentreprenør i Hitra

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Maskinentreprenør i Hitra

AHS MASKIN AS

Okt. 2022

Grave drensgrøft

"Svært fornøyd med jobben som ble utført. I tillegg var både kommunikasjon, tidsbruk og pris i samsvar med avtale. Kan virkelig anbefale dette firmaet👍"
I
Inger-Karin
Frogner

FH- ENTREPRENØR AS

4.8 (9)

Utfører : Rehabelitering , påbygg og nybygg. Alt innen graving - transport i utmark og på vei. Selger VA , rørdeler , slamavskiller mm.

Aug. 2021

Garasjetomt

"Veldig raskt utført arbeid og alt ble som avtalt ."
R
Reidar
Kvenvær
FH- ENTREPRENØR AS

BB ANLEGG AS

BB Anlegg AS er en maskinentreprenør hjemmehørende i Orkdal kommune. Vi er i dag 6 hyggelige medarbeider med bred erfaring. Vi utfører de fleste typer grunnarbeider slik som drenering, avløp, vegbygging og tomtegraving. Vi har Sentral Godkjenning for Grunnarbeider og Landskapsutforming i tiltaksklasse 2. Vi tar oss også av betongarbeider for eneboliger, garasjer og naust. Vi har i tillegg betongblander montert på gravemaskin slik at vi også kan bistå med betongblanding og støpearbeider i områ...

Se mer
Nov. 2019

Utbedring på tre steder av Elveløp i Aunåa - Hitra

"Ble utført bestilt"
H
Hitra
Hitra
BB ANLEGG AS
Siste registrerte jobber

Leie gravemaskin

7247HESTVIKA

Liten maskin ønskes leid på hitra. Har maskinførerbevis. Rundt 2 tonner.

Nedgraving av propantank

7256HEMNSKJELA

En propantank på 2.7m3 skal graves ned og dekkes som vist på vedlagte skisse. Tanken skal graves ned på flatt område, helt til venstre på vedlagte bilde. Det må også graves en grøft på ca 3m x 70cm dyp fra tanken til terrassen (for gassrøret).

Grave drensgrøft

7242KNARRLAGSUND

- Grave ca 30m drensgrøft (for å lede brønn/fjellvann) bort fra huset. - utvide innkjørsel ved huset

rehabilitering av gråsteinsmur på gammelt våningshus.

7246SANDSTAD

Rehabilitering/ riving av deler av gråsteinsmur på våningshus på Hitra . Eksisterende mur har blitt sprengt ut av tele og tidens tann... Må graves opp rundt mur, ca 20M, ned til fast grunn evt dreneres og pukkes opp før ny mur av leca eller rehab av eksisterende mur blir satt opp igjen.

Drenering og evt forbedring av grunnmuren.

7240HITRA

Det er ønskelig med anbud på drenering av et hus fra 87 med kjeller. Huset har en grunnflate på 190km. Det er hage på to av husets sider, parkeringsplass med asfalt(og garasje) på den ene langsiden og veranda på en kortside som det viser seg at det er støpt betong under. Det er også ønskelig med ett anbud på slemming og bytting av knotteplasten rundt huset i tillegg til dreneringen. Det ønskes også anbud på å få støpt en ny grunnmur under en veranda på ca 1m x 8m på hagesiden. Ta gjerne kontakt for utfyllende informasjon.

Garasjetomt

7243KVENVÆR

Fjærne jord og stein + fylle etter med subbas så underlage er klar til å støpe . Område som skal planeres er ca 250 kvadrat. Massen som fjernes kan enkelt legges på den andre siden av veien.