Maskinentreprenør i Levanger

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Maskinentreprenør i Levanger

Moa spyleteknikk As

Vi driver med høytrykkspyling av avløp/drenering.Slamsuging, tanker opptil 1000lRørinspeksjon med trasesøk.Tilstandsrapport skjulte rør og avløp.Mindre jobber innen rørlegging.

Nov. 2023

Montering + blåsing av intern varmekabel i vannslange til hytte

"Hyggelig og profesjonell, tok tak raskt for å utrette en liten mangel. Jeg er godt fornøyd!"
R
Roy
Åsenfjord

Granaune Maskin AS

Vi utfører gravejobber som drenering, gårdsplasser, tilbygg, uteområde, muring etc med nytt og moderne utstyr. Maskinfører med 11 års erfaring på feltet sikrer kvalitet og godt utført arbeid. Vi tar gjerne en gratis befaring!

Okt. 2023

Drenering og isolering

"Pålitlig og profft firma Anbefales"
T
Thore
Skogn
Granaune Maskin AS

NEVE MASKIN AS

4.5 (2)

Mai 2022

Utgraving av masser o tilkjøring/av stein

"Bra utført noe sein til å svare på sms, men ikke noe problem"
R
Rolf
Åsenfjord

SKRØVSETH ANLEGG

4.8 (10)

Skrøvseth anlegg er en liten bedrift som tar på seg mindre jobber innen grunnarbeid, støttemurer, drenering og lignende arbeid. Dette er vårt hovedområde, men vi tar også jobber med betongsaging og kjerneboring. Vi har fagbrev og flere års erfaring. Vi har også gode samarbeidspartnere innen anleggsgartner, byggmester/tømrer og massetransport som gjør at vi kan gi et komplett tilbud til deg!

Mai 2022

Bytte masse på gårdsplass

"Nøyaktig utført arbeid. Te ein grei pris."
P
Pål
Levanger
SKRØVSETH ANLEGG

DAHLEN VVS AS

Dahlen VVS A/S er ett rørleggerfirma som holder til i Levanger.Firmaet er startet av en rørlegger som har 7 års erfaring. Etterutdanning innen teknisk fagskole derav godkjent mesterbrev.Tilbyr alt innenfor rørleggertjenester til private & bedrifter

April 2020

Flytte utslagsvask og avløp

"Enkel å forholde seg til og utfører jobben etter ditt ønske."
J
Jørgen Vinje
Skogn
DAHLEN VVS AS

Moldrem Maskin AS

Moldrem Maskin er et entreprenørfirma med tilholdssted i Mosjøen. Vårt nedslagsfelt er hovedsakelig i Nordland og Trøndelag, men tar også oppdrag i resten av landet.Vi utfører splitting av fjell, rivning, graving, skogrydding, utleie av maskiner og personell.

Juli 2021

Riving av driftsbygning

"Oversiktlig tilbud, ingen forbehold, lett å kommunisere med, etterrettelig, arbeid utført iht. avtale, ingen krav om tilleggsfaktura. Anbefales på det sterkeste."
J
Jens
Ekne
Moldrem Maskin AS

STOREHAUG FJELLBORING

4.8 (6)

drive med drenering ,graving ,muring ,steinleging veibygging .

Mai 2021

Graving og bortkjøring av masse.

"Kvalitet, ryddighet, pålitelighet, effektive, god kommunikasjon og bra pris."
T
Trond
Skogn

RIKSVOLD AS

Lerfald & Riksvold AS har lang erfaring innen graving, grunnarbeid, steinlegging, natursteinbygging, betong, brøyting, vaktmestertjenester og transport. Vi har sentral godkjenning innen graving, grunn og betong, samt avfallshandtering i forbindelse med riving og miljøsanering. Vår markedsføring har i alle år vårt fornøyde kunder, det har gjort at vårt annonsebudsjett er så godt som kr 0,- hvert eneste år. Vi setter HMS, kvalitet, leveringsdyktighet og fornøyde kunder foran alt annet, derfor har ...

Se mer
Mai 2021

Drenering av to vegger på enebolig fra 1948

"Konkurransedyktig pris, hurtig oppmøte og godt utført arbeid. Kan trygt anbefales!"
E
Eilif
Levanger

SUSEGG VESTRE MASKIN Lars Erik Susegg

4.3 (24)

Mai 2020

Drenering

"Kjempehyggelig kar som virkelig leverte varene - anbefales!"
C
Christian Floan
Levanger
SUSEGG VESTRE MASKIN Lars Erik Susegg

FIXIT - BYGG OG ANLEGGSSERVICE AS

5.0 (2)

Juli 2019

Fjerning av oljetank

"Veldig fornøyd med kommunikasjon, avtaler og service."
J
Jens Fredrik
Levanger

Hs Maskin & Utemiljø AS

Les mere om oss på vår hjemmeside: www.hsmaskinogutemiljo.noHS Maskin & Utemiljø AS er drevet av Hågen Storflor, som har fagbrev som anleggsgartner, ADK1 bevis, kurs i hagedesign og arkitektur for hager. HS Maskin & Utemiljø AS ble etablert i 2010 og er en godkjent opplæringsbedrift. Vi disponerer lastebil med diverse containere og maskinflak. Traktorer med frontlaster og 12 og 15tonns dumperhengere, brøyte- og strøutstyr. 2stk Volvo gravemaskiner på 16 og 6 tonn med diverse skuffer, klyper og t...

Se mer
Okt. 2018

Grave ca. 80 m grøft og fylle med matjord

"Veldig bra utført jobb; vi er fornøyde!"
H
Håvard
Levanger
Hs Maskin & Utemiljø AS
Siste registrerte jobber

Drenering rundt bolighus

7604LEVANGER

Drenering rundt 3 sider av bolighus. Fukt i muren og saltutslag i kjeller. En del hindringer rundt bolighus, veranda, platting og takoverbygg, vil ikke at det skal bli ødelagt. Ønsker flytting av det og ar det settes tilbake. Ønsker å gjøre det fortløpende

Drenering

7620SKOGN

Må drenere rundt huset, alle 4 sider, ca 52 meter. Ca 130-200cm dybde.

Sette inn en vannmåler

7608LEVANGER

Sette inn en vannmåler i kjelleren.Har ikke vannmåler fra før.

Drenering og isolering

7620SKOGN

Deenering av 10m kjeller + isolering og planering av tomt etterpå. Sette opp støttemur E-post: thorerj@gmail.com

Montering + blåsing av intern varmekabel i vannslange til hytte

7632ÅSENFJORD

Jeg ønsker å få montert intern varmekabel i eksisterende vannkabel til hytten. Arbeidet forventes å inkludere både blåsing/dragning av varmekabelen, selve varmekabelen, tilkobling av nødvendig elektro, og ellers det som er nødvendig for ferdigstillelse. Eksisterende strekk i vannkabel mellom hytte og pumpehus er antatt å være ca 140 - 170 meter. Ytterligere info sendes på forespørsel.

Bankett, ringmur/plate og lave vegger

7603LEVANGER

Ca 15m2 tilbygg til garasje. Utgraving og grovplanering er gjort, men det må komprimeres og støpes. Det skal også sages unna en betongkant før støp.