Maskinentreprenør i Sørreisa

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Siste registrerte jobber

Fornying av vannrør

9310SØRREISA

Vannrøret fra hovedstoppekranen til innenfor husveggen i kjelleren (ca. 10 meter) er mest sannsynlig tæret opp og må fornyes.

Planering

9310SØRREISA

Hei. Vill ha en pris på planering rundt garasje. Ca 50-100kvm med planering.

Planere rundt garasje

9310SØRREISA

Pris på, planering runde garasje, ca 50-100kvm. Bør bruke en gravemaskin under 8 tonn ca.

Fjerning av fjell

9310SØRREISA

Ønsker å fjerne ca 80m2 med berg/fjell som ligger 2-3 meter unna huset.

* Fortsatt ledig: Graving/ fjerning av fjell/berg

9310SØRREISA

Ønsker befaring og pris av fjell/berg som skal fjernes fra privat eiendom, fjellet ligger nært huset.

Utbedring av hage med støttemur og drenering rundt garasje

9310SØRREISA

Vi ønsker å ta bort to skråninger på tomten og erstatte dette med støttemur eller naturstein. Samt er det behov for å grave opp masser rundt garasje og få lagt ny drenering.