Behov for en maskinentreprenør i Farsund?

Trenger du en maskinentreprenør i Farsund til graving, boring, planering eller drenering? På Mittanbud vil dyktige maskinentreprenører i Farsund konkurrere om ditt oppdrag!
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Utvalgte maskinentreprenører i Farsund
RF ANLEGG AS
Skreliveien 21, 4580 Lyngdal
5.0(3)

Siste evaluering

Graving/ planering

"God pris, holdt avtaler og bra resultat."

K

Knut A.

Farsund, april 2021

Les flere evalueringer om RF ANLEGG AS

Vis flere selskaper
Maskinentreprenør-jobber i Farsund på Mittanbud

Renovering av område utendørs

4560VANSE

Hei, jeg har et stort grusområde som trengs å fikses. Helst litt drenering også. Kanskje asfaltering. Trenger en befaring

4-6 tomter som må opparbeides

4550FARSUND

Hei. Vi er en bedrift som utvikler eiendom for salg. Vi har nå kommet over 4-6 tomter i øyslebø som vi ønsker å opparbeide til tomannsboliger. Vi er godt i gang med kommunen, så er det noen som ønsker seg et greit prosjekt så ta kontakt.

tømrer

4550FARSUND

godt arbeid for en som er utplassert

Utvide/forbedring av bekk

4550FARSUND

En bekk som deler to tomter har de siste årene seget og blitt mindre, og klarer ikke å ta unna vannet ved mye nedbør. Fører til oversvømmelser på plen rundt. Det er mye kratt rundt, og store steiner som tetter til bekken. Ønsker pris på å utvide bekken i bredden, og bygge den med stein langs bredden. Det er mye stein på tomten som kan brukes i arbeidet. Det er flere plasser kronglete å komme til med en stor gravemaskin.

Nybygg av låve

4560VANSE

Har en stor låve som vi ønsker å fjerne, for så å bygge den opp igjen litt mer moderne. Ønsker hjelp med gulv, reisverk, utvendig kledning og tak. Og gjerne hjelp med hvordan vi skal gå fram i henhold til kommunens byggelover og søknader

Klargjøring for asfaltering.

4550FARSUND

Tomt på ca. 100 m2 skal klargjøres for asfaltering med fjerning av det øverste gruslaget for å få bort røtter av ugress osv., lett planering av gruslagt tomt og etablering av fall mot veien som ligger parallelt med tomta som ønskes klargjort. Opprettet en tilnærmet identisk annonse tidligere i dag 30.05, men oppga dessverre feil mailadresse ved et uhell.

Siste evalueringer
Drenering og utvendig isolering av kjeller

Meget godt fornøyd

Juni 2019
S

Sigve om ATA CONSULT AS

Vanse
* Fortsatt ledig: Brønnboring Lyngdal kommune

Sep. 2010
B

Børge om LISTER MASKINSERVICE AS

Bergen

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Behov for en maskinentreprenør?

Legg ut en jobb og få tilbud