Behov for en maskinentreprenør i Surnadal?

Trenger du en maskinentreprenør i Surnadal til graving, boring, planering eller drenering? På Mittanbud vil dyktige maskinentreprenører i Surnadal konkurrere om ditt oppdrag!
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Maskinentreprenør-jobber i Surnadal på Mittanbud

Planering av sti

6640KVANNE

Trenger planering/utvidelse av sti ned til hytte. Det er snakk om en strekning på knapt 100 meter. Det er grus/stein/gress til underlag, og det burde være en svært enkel oppgave for en minigraver. Jeg kan enten låne graver og gjøre jobben selv, eller dere kan gjøre den for meg. Mvh Kenneth

Bygge ny veranda

6643BØFJORDEN

Vi ønsker å rive eksisterende veranda og bygge en ny, større veranda med tilhørende trapp og blomsterkasser. Det må støpes støttebjelker da verandaen er ca. 1 meter fra bakkenivå. Vi lurer også på om vi bør drenere rundt huset når vi først river verandaen da vi har noe tilsig på baksiden av huset.

* Fortsatt ledig: Åpen brønn og drenering

6652SURNADAL

Vi har et hus fra 1949 med åpen brønn i kjelleren, denne vil vi gjerne ha tømt og tettet. I tillegg tror vi det er svikt i drenering. Og vinduene trenger å skiftes ut. Vi ønsker også å sjekke ut mulighetene for å lage bruksrom i kjelleren.

Graving, riving

6650SURNADAL

Skal rive en gammel hytte 44kvm. og levering til godkjent deponi. Hytta er av bindingsverk og ringmur. Graving av vannledning, ca. 20 meter, morenejord. Sette opp pilarer, 15 stk., samt dekke til med duk og grus Under ny hytte.

Koble avlop til off. kloakk

6650SURNADAL

Skal koble hytta til off.kloakk som befinner seg ca. 20 meter nedenfor hytta. Likeledes vann fra off. vannledning som befinner seg ca. 15 meter ovenfor hytta

Septikanlegg og vannklosett til hytte

6640KVANNE

Har hytte på Kvanne på nordmøre, med enkel adkomst. Ønsker å anlegge septiktank og vannklosett. Ønsker tilbud på totalleveranse, som inkluderer graving, septikanlegg og vvs.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Behov for en maskinentreprenør?

Legg ut en jobb og få tilbud