Maskinentreprenør i Balsfjord

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Siste registrerte jobber

Bytte avløpsrør mellom hus og septiktank

9055MEISTERVIK

Ønsker tilbud på gravearbeid, samt bytte av avløpsrør mellom hus og septiktank. Avløpsrøret er ca. 10 meter langt. Røret ligger ca. 110cm under bakken ved septiktank og 150cm under bakken ved hus. Det ligger ingen kabler i bakken der det skal graves.

Rørlegging til 2 hytter i Laksvatn

9042LAKSVATN

Vi har en hytte i Laksvatn og nytt hytte skal installeres til sommeren ved siden av eksisterende hytte. Vi borer for vann etter påsken og ønsker å tilføre vann til begge hyttene. Laksvatneveien. Eiendommene ligger rett ved siden av hverandre. En enkel hytte skal ligge på samme linje som den gamle (se markeringen i gull i grunnkart bildet). Hytte plan på Bnr 44 finner du i bilde nr 2. Her ligger kjøkken og bad ikke veg i veg. Denne har rør som tilbringer vann fra fjellet (ubrukelig på vinter pga frost) (Se skisse i bilde nr 3) Vi ønsker tilbud fra dere om: 1) rørlegging fra brønn til begge hytter (Vi vet ikke ennå hvor det skal borres, men regner med det er en plass på eiendommen, nært hyttene) 2) to små varmtvannsbereder og kobling til dusj for en enkel/kort dusj på badet i begge hytter 3) instant varmt vann (eller en lignende enkel løsning) for kjøkenet i hytte på Bnr 44. 4) I dag har vi Cinderella forbrennings toalett i hytte på Bnr 44, men vi vil gjerne høre om det er lov og mulig å legge til Urinal fra Cinderella i begge hytter. Hvordan skal teregnen under forberedes hvis så? Sand filtrering? Eventuelt montere septisk tank som kan samle fra begge hytter 5) gravinga som trenges for rørlegging, eventuelt til septisk tank 6) søknader til kommunen. Utslipstilatelse? Med tanke på miljø, vi ønsker å begrense vannbruken i begge hyttene. Ta gjerne dette i beregningen når det gjelder type/størrelse av varmtvannsbereder og generelt ellers installasjonen. Eventuelt, hva er den enkleste/lovlig løsning for å ha en enkel dusk og toalett? Ta gjerne kontakt for mer info, eventuelt for befaring.

Ny varmtvannsbereder og litt småting

9040NORDKJOSBOTN

Ønsker tilbud på ny varmtvannsbereder ca250l. Skifte av 2 blandebatteri og bytte av hovedvann stengeventil innvendig i hus.

Doffin - Rammeavtale maskinentreprenør

9050STORSTEINNES

Balsfjord kommune ønsker å inngå rammeavtale for 2 år med opsjon på 1 + 1 år (inntil 4 år totalt) med inntil 3 maskinentreprenører i denne perioden.

Montering av element Hamco garasje og tilhørende grunnarbeid

9040NORDKJOSBOTN

Utgraving av tomt. Støping av såle med tilhørende isolasjon og ringmur. Montering av elementgarasje levert av Hamco bygg 62 kvadrat. Lettskrående tomt ca 70cm høydeforskjell Ønsker tilbud på totalpakke.

* Fortsatt ledig: Grunnarbeid og støping av betongsåle til garasje

9040NORDKJOSBOTN

Grunnarbeid og støping av betongsåle til garasje 62 kvadrat. Tomt har lettskrående tereng med ca 70 cm høydeforskjell. Ønsker tilbud på alt komplett for montering av element garasje. Se vedlegg fra leverandør på forslag til grunnarbeid