Maskinentreprenør i Vestnes

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Maskinentreprenør i Vestnes

HMK BYGG & EIENDOM AS

5.0 (11)

Aug. 2019

Flytting av tømmerhus fra Ålesund - Vestnes

"Profesjonell og flink. Nøyaktig og løsningsorientert. Punktlig og effektive."
A
Asgeir
HMK BYGG & EIENDOM AS
Siste registrerte jobber

Forarbeid og asfaltering

6390VESTNES

Trenger utgraving og asfaltering av innkjørsel. Må også senke et drensrør, montere toppplate og ristlokk, samt rive en steintrapp. Ca. 350 m².

Rør

6390VESTNES

Legge nye rør i kjeller og videre i huset.

Brønnboring

6392VIKEBUKT

Ønsker tilbud på brønnboring på vår fritidsbolig i rauma. Og evt når tid dette kan utførest.

Forarbeid for asfaltering

6390VESTNES

Trenger en maskinfører til å skrape av singel og lage fall bort fra bolig og garasje. Samt kjøre på 0-32 sand og komprimere dette. Det er snakk om ca 150kvm. Ferdig lag må være under 5cm fra betong gulv til garasje. Ta kontakt for mer info.

Maling, Graving, Vaktmester, montering

6387VÅGSTRANDA

Trenger hjelp til Maling utvendig på hus. 2 strøk hovedsakelig rundt vinduskarmer samt 2 hele husvegger. Står stillas satt opp så man kommer til over alt. Er også behjelpelig med å dekke til alle vinduer hvis ønskelig. Har maling/grunning/pensler å alt man i utgangspunktet trenger til jobben. Skal også skru opp ett lite klesskap og en kommode. En annen ting som ikke haster, men må gjøres en gang i fremtiden er bytte av en hovedstoppekran ca 1m ned i hagen. Her må det graves høl for hånd så fikser jeg kran delen selv. Betaler gjerne fastpris faktura eller kontant, det er litt opp til deg/dere. Bare å starte når det passer. Helst snarest mulig med den arbeidsoppgaven som passer.

Riving av brakkerigger

6390VESTNES

Riving gamle brakkerigger, sortere avfall og levere til miljøstasjon.