Behov for en maskinentreprenør i Hammerfest?

Trenger du en maskinentreprenør i Hammerfest til graving, boring, planering eller drenering? På Mittanbud vil dyktige maskinentreprenører i Hammerfest konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for en maskinentreprenør i Hammerfest?

Trenger du en maskinentreprenør i Hammerfest til graving, boring, planering eller drenering? På Mittanbud vil dyktige maskinentreprenører i Hammerfest konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Skal du i gang med et større byggeprosjekt er det ofte behov for tilrettelegging av tomten først. Dette omfatter blant annet graving, boring, drenering og planering, i tillegg til store løft og håndtering av tunge materialer. Som regel vil du ha behov for flere ulike maskiner til denne type arbeid, og da er det lurt å ansette en maskinentreprenør. Når du skal i gang med graving eller annet grunnarbeid som krever maskiner er det ekstra viktig å planlegge godt. Vær oppmerksom på at det kan ligge rør eller ledninger i bakken, eller andre hindringer i grunnen. Det er viktig å tenke sikkerhet når det kommer til maskinhåndtering. Dersom du føler deg usikker på maskinen du skal bruke, bør du heller ansatte noen til å hjelpe deg. Da unngår du potensielt kostbare eller farlige situasjoner. Når du skal ansette en maskinentreprenør er det viktig å finne en som har riktig kompetanse for ditt prosjekt. Ved å invitere flere maskinentreprenører på befaring er det enklere å vurdere hvilken som passer best til ditt prosjekt. Ved å bruke god tid på å planlegge og finne riktig håndverker til jobben, øker du sjansen for et vellykket prosjekt.
Maskinentreprenør-jobber i Hammerfest på Mittanbud

fjerning av oljetank

9603HAMMERFEST

Jeg trenger å tømme, rengjøre og kaste oljetanken

Totalrenovering av leilighet

9603HAMMERFEST

Ønsker prisoverslag på totalrenovering av leilighet med 4. halve plan på ca. 80 kvm: Nye vegger og gulv i hele leiligheten, nytt rekkverk til trapper + ny/oppussing av trapper. Nytt kjøkken. Totalrenovering og utvidning av bad. Endring av planløsning i gang. Nytt sikringsskap og oppdatering av all elektronisk i leilighet (lamper, brytere, stikkontakter osv. Veldig gammelt og utdatert)

Renovasjon av leilighet

9600HAMMERFEST

Sentrumnær leilighet. Ca. 90 m2. Riving av gulv/parkett, lettvegger og overflatevegg/himling/tapet. Demontering av kjøkken. Maling av vegger, himling og listverk. Oppstart i desember etter avtale. Første kontakt via MittAnbud, deretter evt. via telefon.

* Fortsatt ledig: Demontere og installere nytt dusjkabinett 90x90

9600HAMMERFEST

Ønsker rørlegger til 1. demontere gammel dusjkabinett og batteri 2. installere ny dusjkabinett og blandebatteri 3. undersøke blandebatteri på kjøkkenet som er løs. Fast pris for arbeidet!

* Fortsatt ledig: Kobling vask

9601HAMMERFEST

Vi holder på å oppgradere vaskerommet vårt, og i den forbindelse trenger vi å få montert en utslagsvask i en benk. Det er ikke noen vask på rommet fra før, så det vil være nødvendig å gjøre endringer på rørene (som ligger utenpå veggen) slik at varmt og kaldt vann kommer fra til kranen. Se vedlagte tegninger. Har dere mulighet til å gi oss et pristilbud på jobben med å montere vask ut i fra tegninger og bilder som er vedlagt, eller trenger dere å komme på besøk?

* Fortsatt ledig: rørlegger for vannbåren varme

9603HAMMERFEST

legging av rør med fordeler skap.

Siste evalueringer
Drenering rundt huset

Tipp Topp.

Aug. 2018
B

Birger om WØHNI MINI MASKIN

HAMMERFEST
Drenering ved grunnmur

Bedriften tok raskt kontakt etter at jeg la ut jobben på mittanbud.no. Jobben ble raskt og effektivt utført og til avtalt pris. Jeg er veldig godt fornøyd med bedriften og jobben som ble utført(!)

Juli 2012
M

Morten om ØVERGÅRD HAVTOR

Hammerfest